zaludan 8433 Napisano Septembar 19 4_tocka_i_karoserija, 1873 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Planiram u skorije vreme da krenem opet na neka kampovanja - ima više od 10god kad sam bio poslednji put. Pored toga što me naplašiste ovde sa pričom o neophodnim ultra udobnim podlogama za spavanje, hrana mi je oduvek bio najveći smor kod kampovanja. Ne zato što je meni teško da 3 dana jedem paštetu i leba, već nikad nisam sam, a i nisam od onih koji uživaju da dva sata spremaju roštilj za 5 ljudi, pa tražim alternative. Pa ono, šta jedete na kampovanju? Ima li nešto "gotovo" da se kupi kod nas osim Carnexovih gotovih jela? Na raznim televizijama sam tokom godina baš svašta viđao polugotovo za kampovanje, ali kod nas ništa slično ne videh (nije da sam tražio), a i ako se pojavi očekujem da će da košta više nego u kafani u centru BG. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4011 Napisano Septembar 19 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Uf, ako misliš na one kao osušene obroke iz kesice: Ja nisam probao ni jedan a da mi je bio gušt da jedem. Kao može ako nema ništa drugo, al to je bukvalno da se preživi samo. I da, budu tipa 10-15 € po kesici. Bilo ih je u dekatlonu, a ima da se poruči sa amazona itd. Najbolje je ručati usput, a za doručak/večeru nešto lagano, uzmeš pre kampa nekog povrća i suhomesnato pa naseckaš za 5 minuta. Carnex posni pasulj je meni izbor ako mi baš treba obrok. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kick88 81 Napisano Septembar 19 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: BG Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam vidjao u stranim prodavnicama tipa decathlon, ovo sto kolega kaze ali jeftinije, 5-6e spageti bolognese i sl. Nije bio neki posebno veliki izbor i nisam ni probao da jedem jer mi nije trebalo. Sad pitanje gde ides i sta nosis i koliko dugo. Ove kesice su za bas lagano pakovanje ako nosis samo ranac. Ako ides autom mozes poneti neki frizider koji ce omoguciti da bilo koja hrana opstane 3-4 dana. Ako nije pretoplo moze bilo koja pecena hrana da opstane 2 dana van frizidera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8433 Napisano Septembar 19 4_tocka_i_karoserija, 1873 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan @Skittles pa da, mislio sam na tako neka pakovanja, ali to sa slike stvarno ne uliva poverenje a znam da sam viđao neke koji su delovali zanimljivo. Sad da me ubiješ, ne sećam se ničeg osim omleta u prahu u najlon kesi u koji se doda malo vode, zatvori se, pa se prokuva minut u vodi. Sećam se da se lik oduševio koliko ima normalan ukus - ja baš volim jaja, pa mi valjda zato ostalo u sećanju A naravno, 10-15e mi je van pameti Pre 2 sati, Skittles je napisao: Najbolje je ručati usput Ovo se generalno slažem, ali iziskuje mnogo komplikovanije planiranje od onog što bih ja A iz istog razloga razmišljam o što je jednostavnije mogućoj pripremi "kompletnog obroka". Pre 2 sati, kick88 je napisao: Ako ides autom Da, planiram da idem autom, i nije u pitanju koliko mogu da ponesem, već jednostavnost. Kao što napisah - nisam tako nešto radio više od 10god, pa sam se ponadao da se makar nešto izmenilo, ali očigledno da nije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1233 Napisano Septembar 19 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran da to tražiš, ali biće u skorije vreme u Lidlu porcionisana jela, 350g, skroz termički obrađeno, samo da se podgreje, rok 40dana, verovatno 2 eventualno 3 finalna recepta. Trebalo bi da su hranljivi sastojci bolje očuvani nego u trajnim limenkama. Sledeće godine bi mogli i pržene pohovane šnicle i Karađorđeva da se pokrenu. Maloprodajna cena verovatno 350-360 rsd. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8433 Napisano Septembar 19 4_tocka_i_karoserija, 1873 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan To zvuči zanimljivo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6026 Napisano Septembar 19 Ne silazi, 1799 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Videh u svetoforu gulas i cufte u konzervama.Na moru sam jeo cuftice iz konzervi i meni odgovarale,verovatno nisu iste ali.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1909 Napisano Septembar 19 Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, zaludan je napisao: Sad da me ubiješ, ne sećam se ničeg osim omleta u prahu u najlon kesi u koji se doda malo vode, zatvori se, pa se prokuva minut u vodi. Sećam se da se lik oduševio koliko ima normalan ukus - ja baš volim jaja, pa mi valjda zato ostalo u sećanju Shvatam da si malo stariji, ali baš da se sećaš Trumanovih jaja... Svaka čast Izvinjavam se, udaljiću se sam. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2151 Napisano Septembar 19 Drug član, 969 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ma brate hleba, sira i slanine i koje jaje i bog da te vidi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Septembar 19 (promenjeno) Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam nesto za ovo, ali mozda nekom pomogne Trail Cooking I Trail Cooking TRAILCOOKING.COM Trailcooking recipes for the great outdoors. Your hiking and backpacking meals won't be boring! From One Pot meals, to No Cook, to Freezer Bag Cooking. Inace, nosio malo nudli, supa, koja pasteta, kesice sa cajem, kafa, koje tvrdo kuvano jaje, trajna... U kombinaciji sa pekarama i sendvicima, nije vau ali ok. Promenio Septembar 19 član Petre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Septembar 19 (promenjeno) Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Evo nutricionista Toma ima rešenje (zanemari Čvarkova).... Mada bi ovo možda bolje išlo u onu temu "Borba protiv debelih" Promenio Septembar 20 član ZoraNS 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Septembar 19 (promenjeno) Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan A malo i ozbiljno.... Ako ste u pravom kampu onda vrv imate struju (rešo) ili malu plinsku bocu sa gorionikom (3-5 kg) onda možete pripremiti puno jednostavnih jela (paprikaši, gulaši i testenine ili pire u prahu, rižota, đuveč, palenta itd). Ako imate frižider torbu i patrone u njoj možete poneti kuvane zamrznute hrane za barem dva dana, kao i suhomesnatih proizvoda tipa čvarci, domaća sušena slanina ili kobasica itd. Ako nemate ništa od navedenog (a ni pušku), onda najbolje povedite sa sobom Adrijanu Vilagoš... Promenio Septembar 19 član ZoraNS 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kick88 81 Napisano Septembar 20 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: BG Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ima sad ovih baterija koje mogu i mali frizider da napajaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6020 Napisano Septembar 20 Drug član, 3010 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Litijumske? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kick88 81 Napisano Septembar 21 (promenjeno) Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: BG Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Najvervatnije, a moze i korisnik da poveze bilo koju bateriju po zelji, solarni panel, ... Ecoflow mislim da ima u Srbiji jer mi izlaze reklame, mada mi nije potrebno. Vidim da ameri prikljucuju svasta ne te uredjaje. Dosta je to napredovalo, vrlo su kompaktni. Promenio Septembar 21 član kick88 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...