Vujka 88 Napisano Septembar 16 U prolazu, 19 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Ja sam Ivan,imam 36 god. i od nedavno sam se ponovo vratio na 2 tocka. Od pre oko 2-3 meseca sam postao vlasnik kawasaki versys 650 iz 2021 god. Presao do sada oko 2500 km, i za sada sam zadovoljan. Inace odrastao okolina Smedereva, i u detinjstvu odrastao na cuvenoj Jawa 350,a kasnije imao i par ozbiljnijih motora. Nakon toga na red dosao, brak, dete, i ostali problemi tako da nisam dugo vremena imao motor. E onda je islo sve po redu, razvod, iselio iz Srbije, ozenio opet i sad ponovo motor. Drago mi je sto postoji ovakav forum, gde covek moze da pita i da dobije razne odgovore, pomoc, savet itd... Imao bih ja svasta da pitam ali idemo polako, prvo da se predstavim pa onda pitanja. I da - BOLJE VAS NASAO 21 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5197 Napisano Septembar 16 Drug član, 1862 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 794 Napisano Septembar 16 Zainteresovan, 771 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao na forum. Pitaj sve što te interesuje u vezi razvoda ili bilo čega drugog. Imamo ovde eksperte iz svih oblasti. 1 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12415 Napisano Septembar 16 Ne silazi, 7268 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Gde u Smederevu? Dobro nam došao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Septembar 16 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao kolega. Mene bi zanimalo kakav je zivot konkretno u Danskoj sto se tice nasih ljudi sa Balkana i cime se gore bavis, ako nije tajna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 292 Napisano Septembar 16 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9522 Napisano Septembar 16 Ne silazi, 2258 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 88 Napisano Septembar 17 U prolazu, 19 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Alekre nisam iz Smedereva vec okolina - Selevac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 88 Napisano Septembar 17 U prolazu, 19 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pingvin37 bez ikakvih lazi kao sto neki znaju da Pre 8 sati, Pingvin37 je napisao: Dobrodosao kolega. Mene bi zanimalo kakav je zivot konkretno u Danskoj sto se tice nasih ljudi sa Balkana i cime se gore bavis, ako nije tajna? Bez ikakvih lazi kao sto neki znaju da kazu MA GORE JE SRANJE, NAJBOLJE JE KOD NAS ITD, to u mom slucaju nije tako. Svuda mora da se radi i tu nema zezanja. Skupo jeste ali druze moze i da se zaradi, ja sam trenutno ucenik za kamionskog mehanicara, i naravno to mi je placeno. Ja kao ucenik imam platu 2 soma eura. Kad zavrsim skolu ide preko 3. Tako da svi koji kazu da je na zapadu lose, a pri tom se ne vracaju LAZU. Ako sta jos zanima samo pitaj... Poz i hvala na dobrodoslici 2 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 88 Napisano Septembar 17 U prolazu, 19 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Alekre je napisao: Gde u Smederevu? Dobro nam došao. Nisam iz Sd... Okolina Selevac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7029 Napisano Septembar 17 Drug član, 2961 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...koji kamioni? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12415 Napisano Septembar 17 Ne silazi, 7268 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Vujka said: Nisam iz Sd... Okolina Selevac Kako nisi Ti si naš čovek domaćin 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 7971 Napisano Septembar 17 Drug član, 1695 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3352 Napisano Septembar 17 Zainteresovan, 426 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Velkommen, Ivan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 98 Napisano Septembar 17 Svrati ponekad, 16 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1535 Napisano Septembar 17 Zainteresovan, 417 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShakalVA 34 Napisano Septembar 18 U prolazu, 63 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Trenutno pešak Prijavi odgovor kao problematičan Добро ти нама дошао ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8226 Napisano Septembar 19 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2531 Napisano Octobar 5 Braveheart, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao, dobar izbor motora. Bogami ti si stigao da obrneš igricu što bi rekli 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 88 Napisano Octobar 7 U prolazu, 19 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan On 5. 10. 2024. at 17:27, Biker Boy je napisao: Dobro nam došao, dobar izbor motora. Bogami ti si stigao da obrneš igricu što bi rekli Dal sam stigao da obrnem igricu ili sam se zaglavio u istoj neznam, ali tu sam gde sam. Samo gas napred i ne gledam u retrovizor. Pozz 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 787 Napisano Octobar 7 Zainteresovan, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zezne se čovek jednom, ali drugi put... Mora da je zbog papira... Mala šala. Meni recimo brak i deca nisu problem, već izvor radosti i sreće, trčim sa posla pravo kući Dobro nam došao, lepo motorče! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6014 Napisano Octobar 7 Drug član, 4119 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan SKOLGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 88 Napisano Octobar 7 U prolazu, 19 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Luka9905 je napisao: Zezne se čovek jednom, ali drugi put... Mora da je zbog papira... Mala šala. Meni recimo brak i deca nisu problem, već izvor radosti i sreće, trčim sa posla pravo kući Dobro nam došao, lepo motorče! Hahahah... Garant zbog papira. Srecu mi ne pominji, da ne pocnem da kukam. Sad je dobro, da se ne zalim, ali moze puno bolje. Cuvaj to sto imas, veruj mi... Deca i jesu izvor radosti i srece 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 88 Napisano Octobar 7 U prolazu, 19 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, el classico je napisao: SKOL Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Skål 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...