Miha94 138 Napisano Septembar 15 (promenjeno) U prolazu, 9 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000XR, Honda VTR SP1 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, moje ime je Nikola i dolazim iz Novog Sada. Veliki sam ljubitelj dvotockasa od malena, kad god sam imao priliku vozao sam tu i tamo tudje motore. Aktivno sam krenuo da vozim sa 25godina, kada sam i dobio mogucnost da kupim svoj prvi motor i tada je sve pocelo. Krenuo sam sa Yamahom Thundercat, kasnije uzeo Hondu VFR 1999, koju sam zamenio za Husqvarnu Norden pre 2 godine, i od ove godine sam ponosni vlasnik i Honde VTR sp1. U prethodnih 4 godine sam proputovao 19 zemalja sa svojim ljubimcima. Dve rute na koje sam najponosniji su do Portugala 2023 i ove 2024 do Jermenije, polako se pripremam i planiram 2025tu do Nordkapp-a ako bog da Yamaha Thundercat, moj prvenac: Honda VFR 1999: Nju sam nakon prve sezone rasklopio i restaurirao do zadnjeg srafa, farbao i ispekao neko osnovno mehanicarsko znanje. Svaki deo porucen iz honde, od igle do lokomotive sto bi se reklo Husqvarna Norden 901 i fotografija sa Cabo da Roca: And last but not least, SP1: Promenio Septembar 16 član Miha94 30 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 663 Napisano Septembar 15 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav komšija,dobro nam došao 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7304 Napisano Septembar 15 Drug član, 3042 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...pre svega čovek i filantrop.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1596 Napisano Septembar 15 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9874 Napisano Septembar 15 Ne silazi, 2301 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano Septembar 15 Hronični Motociklopata, 7332 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao Imaš dobar ukus za motore, pogotovo SP1, to mi je dečački san 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 626 Napisano Septembar 15 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 411 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Lepa ti frizura 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 302 Napisano Septembar 15 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 101 Napisano Septembar 15 Svrati ponekad, 16 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5600 Napisano Septembar 15 Drug član, 1989 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8071 Napisano Septembar 15 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5498 Napisano Septembar 16 Drug član, 821 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Bravo sine i dobrodosao. Odlicni motori, svaka cast za umece. Ja se razmisljam da kupim Nordena, cekam jos malo da poludim... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano Septembar 16 Zainteresovan, 509 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav dobrodosao odlican sp1 redak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 101 Napisano Septembar 18 Svrati ponekad, 23 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz kolega 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano Septembar 19 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miha94 138 Napisano Novembar 28 U prolazu, 9 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000XR, Honda VTR SP1 Prijavi odgovor kao problematičan Norden je otisao dalje i u dobre ruke, vracamo se na sport turing 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9874 Napisano Novembar 28 Ne silazi, 2301 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan81 178 Napisano Novembar 29 U prolazu, 35 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Da li je Norden bio neudoban za duzi put, pa si ga zato zamenio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miha94 138 Napisano Decembar 1 U prolazu, 9 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000XR, Honda VTR SP1 Prijavi odgovor kao problematičan On 29. 11. 2024. at 20:48, Milan81 je napisao: Da li je Norden bio neudoban za duzi put, pa si ga zato zamenio? Nimalo, mozda i najudobniji motor koji sam do sada vozio. Vesanje koje upija sve, siroko sediste, polozaj i ciklistika voznje stojeci, sve je bilo savrseno za taj tip putovanja i motora. Samo ja vise nisam hteo takav tip voznje, falila mi je agresivnija ciklistika i performanse koje mi XR pruza, ako budem hteo opet da silazim van asfalta uzecu neku krosericu sa selo Moram napomenuti, smatram da Norden ima i vise nego dovoljno snage za bilo kakav izazov, samo sam se zasitio te 21" napred. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...