vucko23 1482 Napisano Septembar 12, 2024 Drug član, 425 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen je nov u Srbiji 2017. godine, trenutna kilometraža na satu je 18950km. Motocikl je poznat na forumu, kupio sam ga od kolege koji svaki motor pretrese do zadnjeg šrafa. Sledeće šta je rađeno: promenjeno ulje, filter ulja, filter vazduha, iridium svećice, antifriz, kočiona tečnost, očišćena kočiona klješta i stavljene OEM gumice, stavljen nov akumulator i nov lanac. Motor je priključen na dijagnostiku i ne izbacuje bilo kakvu grešku. Dodatno je stavljen Givi nosač kofera sa M7 pločom, povišen Givi vizir, deflektor vizira, zadnji blatobran, štitnik hladnjaka, štitnici ručica, proširenje ćope, zaštitna folija na ekranu. Guma napred stavljena nova Conti Road Attack 4, zadnja Michelin Road 5 dobra. Motor nije lupan, krpljen, farban, ima papire i dva ključa, parkiran u garaži. Od mana ima tragove na levoj dekli prilikom ispuštanja na tucanik. Nekoliko forumaša je videlo momenat, pa ako koza laže, rog ne. Registrovan je do aprila 2025. vodi se na mene i obavezan prevod se ne dovodi u pitanje. Do kraja godine nema nikakvih ulaganja, prvo što dolazi na red je zadnja guma. Ako neko sa foruma ima šta zanimljivo da ponudi u zamenu, možemo se dogovoriti. U suprotnom zamena za keš 6000 evropskih, gde takođe može da se pregovara sa forumašima preko PP ili da se pozove na BjB. Vukašin 062 278 783 I rane junačke 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2040 Napisano Septembar 24, 2024 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ode, a?:-)Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1482 Napisano Septembar 24, 2024 Drug član, 425 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Bio čovek, kaparisao. Nije se pozvao na forum... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22640 Napisano Septembar 24, 2024 Integrisan, 9693 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Upravo se forumas interesuje kod mene, rekoh pitaj Vukasina, on ga i prodaje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1368 Napisano Septembar 24, 2024 (promenjeno) Vinyl rider, 829 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, N.F.S. je napisao: Upravo se forumas interesuje kod mene, rekoh pitaj Vukasina, on ga i prodaje Ima jedan i u Zrenjaninu , skoro pa nov , pitanje je dal ima 6000km predjeno, dosta opreme, izuzetno dobro stanje https://www.polovniautomobili.com/motori/24759645/honda-nc750x-nc-750x? Promenio Septembar 24, 2024 član Grnca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2040 Napisano Septembar 24, 2024 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Bio čovek, kaparisao. Nije se pozvao na forum...Znam.Ja ga poslao.Sad je castio.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1482 Napisano Septembar 27, 2024 Drug član, 425 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Otišao motor. Čovek koji je video na oglasu, ali mu bio preskup motor je kasnije dobio preporuku i od forumaša. Nismo lihvari, meni motor nije legao, nek ide dalje i služi mnogo sezona novog vlasnika. Hvala @m.milivojevic na preporuci, nadam se da je Bane častio pečenje Ja mogu dezert, da ne odem u minus... Lockdown 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...