rajmax63 127 Napisano Septembar 7 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW400T, ,Honda VFR1200X Crosstourer Prijavi odgovor kao problematičan Danas je bio lep dan pa sam otišao malo do Tuzle. Vozi sam sve lokalnim putevima preko Hrvatske i BiH Oduševio me put od Brčkog preko Šibošnica, Lovački dom Majevica ,Dokanj pa Tuzla. Savršenstvo od puta i krivina i prirode. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8500 Napisano Septembar 8 4_tocka_i_karoserija, 1889 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ćevapi u Limenci? Nista? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6079 Napisano Septembar 9 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan On 8. 9. 2024. at 9:21, zaludan je napisao: Ćevapi u Limenci? Nista? Limenka i Sarajka,mrtva trka ,pivo na skupu 4 marke,i tako.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...