bajatg 20 Napisano Septembar 6 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd/Kruševac Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX "98 / BMW F800GS "24 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Moje putešestvije je sve interesantnije, prednja desna plastika mi se u toku vožnje otkačila i podletela pod šleper. A oštećena mi je i prednja plastika. Da skratim, kupujem plastiku prednju i prednju desnu. Nije mi problem da kupim i prednju levu ukoliko neko želi isključivo u kompletu da proda. Zakačio sam sličicu mog tužnog TDM-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10332 Napisano Octobar 8 (promenjeno) Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Sad videh šta ti treba. Imam srednju plastiku, iliti prednju, ukoliko je već nisi našao Promenio Octobar 8 član Best 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajatg 20 Napisano Octobar 23 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd/Kruševac Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX "98 / BMW F800GS "24 Prijavi odgovor kao problematičan Samo mi ona i fali, desnu sam dobio na poklon od mog majstora (legenda od čoveka). Ta njegova je bila polomljena, koju je on o njegovom trošku zavario i ofarbao. Poslao sam ti poruku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1746 Napisano Octobar 31 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan On 10/8/2024 at 7:24 PM, Best said: Sad videh šta ti treba. Imam srednju plastiku, iliti prednju, ukoliko je već nisi našao On 10/23/2024 at 2:48 PM, bajatg said: Samo mi ona i fali, desnu sam dobio na poklon od mog majstora (legenda od čoveka). Ta njegova je bila polomljena, koju je on o njegovom trošku zavario i ofarbao. Poslao sam ti poruku. @Best A ti budi veci Baja, pa pokloni, namontiraj, ofarbaj i casti klopu i pijenje... CELENDZ!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10332 Napisano Novembar 2 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan On 31. 10. 2024. at 16:37, SHOKLA je napisao: @Best A ti budi veci Baja, pa pokloni, namontiraj, ofarbaj i casti klopu i pijenje... CELENDZ!!! Hm, biće da si u pravu. A da probaš i ti sa tvojim FJR, nešto slično? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...