drmilan_ 5474 Napisano Septembar 3 (promenjeno) Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ubedio me ovaj nas forumski preprodavac da promenim japanca za njegovog francuza, da dobro ste procitali U mom vlasnistvu od decembra i ja sam prvi vlasnik u Srbiji, auto je bez ikakvih ulaganja, idealan gradski zvrk za beogradske ivicnjake. Nisam ni planirao da ga kupim, nije mi ovaj auto nikad bio u planu, al kad je upalio posle 4 meseca stajanja na prvi zaverglaj, a zvuk kao da je benzinac, reko kupujem ga. 1.4 D4D AWD 2012 godiste sa originalnih 198.000km, servis sad uradjen, a sa autom smo sad bili prevalili 2500km i nije ni stucnuo. Ima gasenje diferencijala, al samo dok se ne ubrza, neko pwr heat dugme gde ugreje kabinu duplo brze, grejace sedista, fabricki zatamnjena stakla. Potrosnja mu je nekih 6.5 po gradu i 5.8-6 otvoreno, al ja ga vozim 130-140. Ima 6 brzina, i dugacke su mu brzine, pa je potrebno malo da se navikne na rad motora i menjaca. Uz auto se dobijaju krovni nosaci, kao i dva seta originalnih toyotinih alu felni sa zimskim i letnjim gumama, DOT je 21 ja mislim. Cena je 7200e, imam u glavi cifru ispod koje je ne dam, pa makar mi i pobegao onaj francuz, al cu za forumase da dam i ispod te zacrtane cene Promenio Septembar 3 član drmilan_ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2635 Napisano Septembar 3 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je sledece? Nisam pratio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8641 Napisano Septembar 3 4_tocka_i_karoserija, 1898 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan I ja prosto moram da pitam - kog francuza? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5474 Napisano Septembar 3 (promenjeno) Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan @Markone88 je krivac. Ko je ispratio njegovu kupovinu zna sta je u pitanju Da nije bas dobar ne bih zeleo menjati ovog za bilo kojeg francuza, al prosto treba i nama ipak malo vise mesta a njima je onaj ipak prevelik. Promenio Septembar 3 član drmilan_ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8641 Napisano Septembar 3 4_tocka_i_karoserija, 1898 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Tačno mi se javilo da je on Nisam znao da mu se već smučio, ali dobro, bar je otišao na more s njim Menjaj to ključ za ključ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5474 Napisano Septembar 3 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 35 minutes ago, zaludan said: Menjaj to ključ za ključ Tako smo prvobitno nadosli na resenje al im mali ovaj moj. A ja mu rekao kad budes prodavao javi se, kaze necu bar 3god menjati, al ne da mu djavo mira 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Septembar 3 (promenjeno) Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Nece gospodja da vozi, nece ni da pokusa. Trazi mi 2008 ili Yaris da imam novca i mesta za parking za jos jedan auto, ne bih prodao sanse nema P.S. urban nema gepek kakav nam treba. Najbolje je imati 2 auta, jedan manji jedan veci Promenio Septembar 3 član Markone88 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Septembar 3 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Milance moj, za ovo ces debeo rucak da platis. Sad cu svima morati sa se pravdam sto prodajem auto koji sam kupio svojim parama pa onda shvatio da ne odgovara nasim potrebama zamisli, kako sam samo smeo hahah 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9813 Napisano Septembar 3 Ne silazi, 2281 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, drmilan_ je napisao: Tako smo prvobitno nadosli na resenje al im mali ovaj moj. Markone zeza, tvoj mu mali, moj mu veliki (mislim na auto, Avensis), ne zna šta će... 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5474 Napisano Septembar 3 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Markone88 said: Milance moj, za ovo ces debeo rucak da platis. Sad cu svima morati sa se pravdam sto prodajem auto koji sam kupio svojim parama pa onda shvatio da ne odgovara nasim potrebama zamisli, kako sam samo smeo hahah Ovo je bila takticka varijanta kako bi oglas bio u vrhu uvek Rucak je mala cena koju cu morati da platim 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 925 Napisano Septembar 3 Zainteresovan, 223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Imali smo u Miniju 1.4 dizel motor, taj D4D, nemam šta reći sem da je brutalno dobar motor. Strašnu snagu je imao, ujednačen rad, smešna potrošnja, jeftino održavanje, ma sve top! I on je imao dugačke brzine. Meni mu to dođe kao prednost, pa sad ko šta voli. Srećna prodaja 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9813 Napisano Septembar 3 Ne silazi, 2281 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Japanac je to... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan transalp 220 Napisano Septembar 3 Mica mala, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA VFR Mica Mala Prijavi odgovor kao problematičan Japanac za Francuza kada ovo Dare bude video zapalice forum 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1887 Napisano Septembar 3 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ili to, il ce srchka da ga klepi 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1755 Napisano Septembar 3 (promenjeno) Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan @francuz69 Pa vidim ja nema ga nešto... @drmilan_ Da je malo pregledniji možda bismo došli žena i ž da ga pogledamo... tražimo neki pregledan Promenio Septembar 3 član RaS Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5474 Napisano Septembar 3 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, bojan transalp said: Japanac za Francuza kada ovo Dare bude video zapalice forum Cekam ga da primeti oglas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5474 Napisano Septembar 3 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, RaS said: @francuz69 Pa vidim ja nema ga nešto... @drmilan_ Da je malo pregledniji možda bismo došli žena i ž da ga pogledamo... tražimo neki pregledan Ne znam kako mislis pregledan, nisu veliki prozori, al i to je neka prednost, ne przi sunce mnogo Salim se, sta znam, zgodan je autic, veliki retrovizori, ne mogu reci nije pregledan, mozda da nadjes neki u kraju pa da vidis kako ti se cini. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14463 Napisano Septembar 3 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan RAV 3 Lep autic 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 930 Napisano Septembar 3 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Čekajte ljudi, ovaj oglas još uvek nema smisla. @Darko Mihajlovic 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5474 Napisano Septembar 3 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Just now, JunioR. said: Čekajte ljudi, ovaj oglas još uvek nema smisla. @Darko Mihajlovic Kad vidi oglas pascu mu u ocima.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4677 Napisano Septembar 4 (promenjeno) Drug član, 1474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Nista ja ne moram da pricam... Pitao sam vestacku inteligenciju ... Uostalom... @JunioR. @drmilan_ @francuz69 @bojan transalp @RaS www.medinobend.rs www.bendovi.info Promenio Septembar 4 član Darko Mihajlovic 3 19 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5474 Napisano Septembar 4 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Darko Mihajlovic said: Nista ja ne moram da pricam... Pitao sam vestacku inteligenciju ... Uostalom... @JunioR. @drmilan_ @francuz69 @bojan transalp @RaS www.medinobend.rs www.bendovi.info TI SI LUD! Kad dodjem po francuza kod Marka, idemo na piće, da castim i dobijem blagoslov od tebe 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8159 Napisano Septembar 4 Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Alo ono na kraju je naj jače: da mu čestita,aaahahahaha, i to @Darko Mihajlovic 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8641 Napisano Septembar 4 4_tocka_i_karoserija, 1898 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, drmilan_ je napisao: Kad dodjem po francuza kod Marka, idemo na piće, da castim i dobijem blagoslov od tebe Nemoj to da mu radiš. Pašće u depresiju kad vidi šta je auto 2 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8689 Napisano Septembar 4 Drug član, 1879 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Jedino sto je taj auto više Japanac, nego Francuz, ali dobro.. Bitno da je dijagnoza uspostavljena! 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...