MilosGlavcic 2 Napisano Avgust 27 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeri, pošto sam u potrazi za ceradom za motor, šta biste mi preporučili...Nemam nadstrešnicu ili terasu gde bi mogao da parkiram motor i uvek mi stoji napolju na suncu, kiši...Razmišljao sam oxford da uzmem, posto sam imao već nju koja se pocepala... Послато са SM-A515F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano Avgust 27 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Prati pa kad bude u opet Lidlu uzmi njihovu. Kvalitet je potpuno identičan Oxfordu, možda je čak i kvalitetnija a cena je otprilike četri puta niža. Pišem iz ličnog iskustva jer imam obe. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2460 Napisano Avgust 27 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prati pa kad bude u opet Lidlu uzmi njihovu. Kvalitet je potpuno identičan Oxfordu, možda je čak i kvalitetnija a cena je otprilike četri puta niža. Pišem iz ličnog iskustva jer imam obe.Crnu gumiranu ili sivu običnu? Za Lidlove pitam.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano Avgust 27 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Crnu gumiranu ili sivu običnu? Za Lidlove pitam.Sent from my SM-S911B using TapatalkJa imam sivu-srebrnu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4853 Napisano Avgust 27 Drug član, 3673 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ponavljam se... Lidlove cerade jesu odlične, povoljne, ali nisu pogodne za napolje ako mnogo duva. Sve zavisi kakav ti je motor, ako imaš kofer i vizir, obične tj. klasične cerade se pumpaju na vetru, jer ne prate oblik, tj. imaju puno lufta. Tako mogu da se pocepaju, a u najgorem slučaju i da obore motor. Ja držim motorin u prolazu između zgrada, tamo baš ume da zaduva. Imao sam x cerada, a najbolje su mi za sad Lampa, skuplje varijante. Nisu jeftine, ali i traju. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2623 Napisano Avgust 27 Drug član, 1515 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam obe cerade, i sivu i teget deblju, odlicne obe. Siva vec 3 godine a to je 4 sezone traje-trajala. Zasto trajala? Zadnji put kad sam je skidao, pocepala se kod tocka. 20-tak cm i molim boga da potraje do sledece ponude u Lidlu. Teget sam koristio par puta malo je deblja i teze je navlacim, i zato koristim sivu. Ja takodje nemam garazu, i pokrivam motor. Ono sto je mozda mana, a boza kg napomenuo, jeste da ne ide uz liniju motora, i kad duva jak vetar bude ko barjak ali ja uvek postavim onaj "treger" za bagaž. Ne znam kako se zvanicno zove. Stavim oko sredine motora, obgrlim, i to je to! Tako taj treger ne dozvoljava da macke sede i pisaju na sediste. Sto se ranije desavalo. Sa moje strane debela preporuka. 1.800 dingera i gura 4 sezone. Ne mora 4, 3 da izgura je vrh. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetraBG 213 Napisano Avgust 27 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT-07 , super soco ts1200r Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, boza_kg said: Ponavljam se... Lidlove cerade jesu odlične, povoljne, ali nisu pogodne za napolje ako mnogo duva. Sve zavisi kakav ti je motor, ako imaš kofer i vizir, obične tj. klasične cerade se pumpaju na vetru, jer ne prate oblik, tj. imaju puno lufta. Tako mogu da se pocepaju, a u najgorem slučaju i da obore motor. Ja držim motorin u prolazu između zgrada, tamo baš ume da zaduva. Imao sam x cerada, a najbolje su mi za sad Lampa, skuplje varijante. Nisu jeftine, ali i traju. Takodje one sto imaju kaiseve su isto dobre varijante ali kad duva jaci vetar mislim da ni jedna ne moze bas da izdrzi kako treba. Meni je bez kaisa ceradu vetar skinuo sa motora , a druga sa kaisem je povukla moped i oborila ga na pod i pocepala se tamo gde je pao moped na nju na beton...Tako da kad su bas jaki vetrovi uvek obmotam ceradu kao paketic sa konopcem A to se ne desava bas cesto. Koristim oxfordove 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4853 Napisano Avgust 27 Drug član, 3673 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Cerada mora da stoji kao helanke, ne kao šalvare 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1050 Napisano Avgust 27 Zainteresovan, 423 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim Lidlovu, neku debelu, tamno sivu, sa nekim filcem sa unutrasnje strane, da ne grebe motor. Ima i kaisic sa donje strane da se zakaci, zategne, da ne landara. Na gsxr-u stoji kao salivena, kao da je za njega krojena. Dobio sam je, ne znam dal je kupljena kod nas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosGlavcic 2 Napisano Avgust 28 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolege verovatno ću uzeti oxford, a čekam i ponudu u lidlu nek ima...A da neznate koje su veličine tih cerada u Lidlu...Meni je XL veličina ove oxford cerade i ona mi bude taman za motor.Послато са SM-A515F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1050 Napisano Avgust 28 Zainteresovan, 423 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan moja Lidlova je xl 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2623 Napisano Avgust 28 Drug član, 1515 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan I moja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1433 Napisano Septembar 28 Zainteresovan, 679 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 28. 8. 2024. at 2:17, MilosGlavcic je napisao: Hvala kolege verovatno ću uzeti oxford, a čekam i ponudu u lidlu nek ima... A da neznate koje su veličine tih cerada u Lidlu... Meni je XL veličina ove oxford cerade i ona mi bude taman za motor. Послато са SM-A515F помоћу Тапатока Ako je u međuvremenu nisi kupio, pogledaj Lampine Optima i CoverLux cerade. Jesu skuplje od Oxfordovih ali su i kvalitetnije. Optima ima rupe za sajle za zaključavanje na oba točka i kaiš na sredini, pa mislim da je gotovo nemoguće da je oduva vetar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12668 Napisano Septembar 28 Ne silazi, 7359 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ima i Lidlu cerade za motor trenutno. Deluju okej i nisu skupe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2623 Napisano Septembar 28 Drug član, 1515 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam je kupio, opet, samo nije XL vec L, i pokriva versys skroz. Danas je postavio prvi put, staru bacio... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7210 Napisano Septembar 29 Drug član, 3007 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, Alekre said: Ima i Lidlu cerade za motor trenutno. Deluju okej i nisu skupe. Ubedljivo najbolja cerada, deblji materijal, gumificiran, ne leti ko kesa iz radnje na vetriću.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 315 Napisano Septembar 29 Zainteresovan, 383 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan I odlicno lomi zmigavce... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11091 Napisano Septembar 29 Ne silazi, 2225 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ona tanka siva,ne lomi migavce.Vec 3 sezone.Onu deblju tamno plavu nisam cak ni raspakovao . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosGlavcic 2 Napisano Septembar 29 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Našo sam na internetu u Barel motoshop istu Oxford ceradu koja je služila duuuuugo, tako da ću da idem da pogledam tu iz Lidla pa ću da se odlučim dali Oxford ili Lidl...Послато са SM-A515F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16781 Napisano Septembar 29 Integrisan, 4984 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio onu iz Lidla. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1590 Napisano Septembar 29 Drug član, 999 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Lidl cerada odlicna, nigde nije pustila niti se pocepala, 3 godine je periodicno koristim. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_funjara__ 79 Napisano Septembar 29 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan 24 eura, nije propustila jos kisu Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 654 Napisano Octobar 16 (promenjeno) Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan I ja koristim Lidlovu ciradu. Najvecu koja je mogla da se kupi. Apsolutno nikakvih problema sa njom. Ni sa jakim vetrom nisam imao problema. Koristio je godinu dana sa ZZR-om 1100 i sad par meseci sa SVT-om 650X. Promenio Octobar 16 član estel Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...