Jump to content

Moto Zajednica

Keeway Speed 125

Recommended Posts

• U prolazu, 38 postova

Pozdrav, skoro sam uzeo Keeway Speed 125 i trenutno imam problem sa gorivom. sa leve strane ima slavina za gorivo ne znam na koju stranu je zatvoreno/otvoreno/rezerva na sve tri strane ide gorivo, motor upali i normalno radi na 1000 obrtaja cim mu pipnem gas on se ugasi. Izgleda da je voda u gorivu, ne znam kako da se resim toga sipao sam novo gorivo vozio ga 15 min i opet se stvorila voda. Jel moze neko da mi objasni kako da se resim toga.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 38 postova
pre 46 minuta, Krokodilo je napisao:

Можда ако се претставиш, че се "отпуши" темаemoji41.png

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

Pa neces me je*at pa da moram da se predstavim samo reci sta je sta i na koju stranu ide

• U prolazu, 38 postova
pre 1 minut, gebee&co je napisao:

Sa ovakvim stavom,ćeš sam da ga popravaljaš.Da ne napišem šta možeš sam da uradiš.

O Boze kakve veze ima dal sam se predstavio pa valjda pise moje prezime samo sam pitao u vezi te slavine jer sam tek kupio motor i dalje nisam ukapirao neke osnovne stvari ako neces da pomognes izignorises objavu i svi srecni i veseli u ostalom ako znas gde ima neka radnja za keeway delove bilo bi lepo od tebe da napises hvala unapred

• U prolazu, 17 postova
  • Motocikl: Keeway speed 125

По мом неком мишљену 1000 обртаја је јако мало, фабрички је око 1400 +-100. Ја када сам купио мотор је био око 1800 и ту ништа нисам дирао тако га већ возим 5 година и супер служи. 
Што се тиче славине и цурења није свака славина иста ја сам имао проблем што су се падови олабавили и није лепо затварана, најбоље је да прво очистиш све осушиш и отвориш гориво и види одакле цурка :)

А што се тиче воде промени пумпу :)

• U prolazu, 38 postova
pre 7 minuta, VladimirAtx je napisao:

По мом неком мишљену 1000 обртаја је јако мало, фабрички је око 1400 +-100. Ја када сам купио мотор је био око 1800 и ту ништа нисам дирао тако га већ возим 5 година и супер служи. 
Што се тиче славине и цурења није свака славина иста ја сам имао проблем што су се падови олабавили и није лепо затварана, најбоље је да прво очистиш све осушиш и отвориш гориво и види одакле цурка :)

А што се тиче воде промени пумпу :)

Za slavinu mislio sam da na sve tri strane kad okrenem slavinu gorivo teče, filter mora da se promeni i da se ocisti rezervoar. Gledam uvek da sipam sa novih pumpi jer najbliža pumpa mi je 5km od kuće, napravljena je pre 20tak godina i ne verujem da su je ikad čistili.

• U prolazu, 17 postova

Не знам каква је твоја али ова има три положаја када је окренута на горе тј према резрвоару гориво иде нормално када је у хоризонталном положају затворено и гориво не тече тада и када је окренуто на доле тј ка земљи то је резерва :)

Пробај пумпу нисам те разумео али ја генерално сипам или Мол или ОМВ на ОМВ 100 октана, а драстично се промени и рад мотора и снага у односу на типа кнез петрол или тако нека пумпа :)

Promenio član VladimirAtx

• U prolazu, 38 postova
pre 1 minut, VladimirAtx je napisao:

Не знам каква је твоја али ова има три положаја када је окренута на горе тј према резрвоару гориво иде нормално када је у хоризонталном положају затворено и гориво не тече тада и када је окренуто на доле тј ка земљи то је резерва :)

Nemam sliku da pošaljem ali meni je trenutno okrenuta u pravcu prednjeg točka i curi gorivo tako ga i vozim, pošto sam skoro uzeo motor i dalje se učim na njemu. Jel ima na slavini neke gumice ili nešto npr. kao na tomosu ako si ga vozio. Na koju god stranu da okrenem slavinu gorivo curi.

• U prolazu, 17 postova
pre 2 minuta, Milanovic je napisao:

Nemam sliku da pošaljem ali meni je trenutno okrenuta u pravcu prednjeg točka i curi gorivo tako ga i vozim, pošto sam skoro uzeo motor i dalje se učim na njemu. Jel ima na slavini neke gumice ili nešto npr. kao na tomosu ako si ga vozio. Na koju god stranu da okrenem slavinu gorivo curi.

Ја сам имао проблем јел је мени и током вожње цуркало гориво, пробај као што рекох обришеш све и гледај где цурка, код мене је био случај да сам морао да дотегнем мало шафиће што држе славину 

• U prolazu, 38 postova
Upravo sada, VladimirAtx je napisao:

Ја сам имао проблем јел је мени и током вожње цуркало гориво, пробај као што рекох обришеш све и гледај где цурка, код мене је био случај да сам морао да дотегнем мало шафиће што држе славину 

I meni se malo oseca gorivo kad stojim pored motora, nego mislio sam da gorivo teče iz slavine kao da je pušteno ali slavina je okrenuta kako si rekao horizontalno tad ide gorivo 

• U prolazu, 17 postova
Upravo sada, Milanovic je napisao:

I meni se malo oseca gorivo kad stojim pored motora, nego mislio sam da gorivo teče iz slavine kao da je pušteno ali slavina je okrenuta kako si rekao horizontalno tad ide gorivo 

Па пробај не би требало на једно од та три да иде нису све славине исте најбоље би било да сликаш, можда је неко имао исту или сличну :)

• U prolazu, 38 postova
pre 2 minuta, VladimirAtx je napisao:

Па пробај не би требало на једно од та три да иде нису све славине исте најбоље би било да сликаш, можда је неко имао исту или сличну :)

Evo slike, kako god da okrenem slavinu gorivo teče.

17252278376884910221546439152116.jpg

• U prolazu, 17 postova
pre 1 minut, Milanovic je napisao:

Evo slike, kako god da okrenem slavinu gorivo teče.

17252278376884910221546439152116.jpg

Иста као која :)

Ја сам дотегао та мала два Шафића али немој много јел нећеш моћи после да отвараш и затвараш.

Имао сам проблем да од предпостављам топлоте је се та чашица временом испостила и да је цуре ли и из ње то сам решио са кучином. Провери одакле цурка могуће да је проблем ако ти је црево влажно што улази у славину

• U prolazu, 38 postova
pre 1 minut, VladimirAtx je napisao:

Иста као која :)

Ја сам дотегао та мала два Шафића али немој много јел нећеш моћи после да отвараш и затвараш.

Имао сам проблем да од предпостављам топлоте је се та чашица временом испостила и да је цуре ли и из ње то сам решио са кучином. Провери одакле цурка могуће да је проблем ако ти је црево влажно што улази у славину

Ako mislis na to crevo sa slike što je zakačeno to je suvo sve slavina ne curi sa strane nego gorivo teče kao da je slavina puštena uopšte neće da zatvori gorivo kad okrenem slavinu, kad okrenem slavinu malo ka gore negde u ugao 45 stepeni tu najmanje ide gorivo.

• U prolazu, 17 postova
pre 3 minuta, Milanovic je napisao:

Ako mislis na to crevo sa slike što je zakačeno to je suvo sve slavina ne curi sa strane nego gorivo teče kao da je slavina puštena uopšte neće da zatvori gorivo kad okrenem slavinu, kad okrenem slavinu malo ka gore negde u ugao 45 stepeni tu najmanje ide gorivo.

Па ово црево што се види оно ти иде у карбуратор, јеси ли затегао шафиће :) немој само много јако и пази полако јако су лоши да ти не облајзну

• U prolazu, 38 postova
Pre 6 sati, VladimirAtx je napisao:

Па ово црево што се види оно ти иде у карбуратор, јеси ли затегао шафиће :) немој само много јако и пази полако јако су лоши да ти не облајзну

Od srafića na karburatoru samo ler dizna i dizna koja pušta gorivo na ono crevo ništa više nisam dirao

• U prolazu, 17 postova
Pre sat vremena, Milanovic je napisao:

Od srafića na karburatoru samo ler dizna i dizna koja pušta gorivo na ono crevo ništa više nisam dirao

Овај шафић и са доње леве стране исто само полако јако је осетљиво, немој много да завија пробај мало па види како се окреће славина, и полако немој да облајзну јако је осетљиво 

IMG_0950.jpeg

• U prolazu, 38 postova
pre 4 minuta, VladimirAtx je napisao:

Овај шафић и са доње леве стране исто само полако јако је осетљиво, немој много да завија пробај мало па види како се окреће славина, и полако немој да облајзну јако је осетљиво 

IMG_0950.jpeg

Probaću kad dođem kući, jel znaš možda gde ima delova da se kupi za njega? uostalom hvala za pomoć, takvi ljudi se cene.

• U prolazu, 17 postova
Pre 4 sati, Milanovic je napisao:

Probaću kad dođem kući, jel znaš možda gde ima delova da se kupi za njega? uostalom hvala za pomoć, takvi ljudi se cene.

Делова баш слабо где има углавном половни, али одговарају делови са “Sprinta” и “Quinqi” али се баш тешко налази, ја углавном правим неке буџевине 😅

• U prolazu, 38 postova
Upravo sada, VladimirAtx je napisao:

Делова баш слабо где има углавном половни, али одговарају делови са “Sprinta” и “Quinqi” али се баш тешко налази, ја углавном правим неке буџевине 😅

Znam da su postojale radnje za te motore, ali izgleda da cu i ja morati da budžim. Hvala za pomoć😂

• Drug član, 4750 postova

Лепо сте попричали али џаба. Тачније, џаба и да ти попусте шрафичи јер славина је неисправна. Цена нове је око 5€(мање, више). Ову славину у смече. Е у том правцу иду ствари без ј....а.

• U prolazu, 38 postova
pre 6 minuta, Krokodilo je napisao:

Лепо сте попричали али џаба. Тачније, џаба и да ти попусте шрафичи јер славина је неисправна. Цена нове је око 5€(мање, више). Ово славину у смече. Е у том правцу иду ствари без ј....а.

Jel znaš gde ima da se kupi ista takva?

• Drug član, 4750 postova
Jel znaš gde ima da se kupi ista takva?
У Македонију да јер ту живим, а код вас не бих знао.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja