M1l2nov1c 4 Napisano Avgust 24 U prolazu, 45 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav juce sam kupio ovaj motor i jako sam zadovoljan sa njim s obzirom koliko sam ga platio nego imam problem treba da mu sipam gorivo i ne znam dal se zatvara slavina i na koju stranu je zatvoreno gorivo ja ga vozim sa slavinom okrenutom na stranu ka cilindru/agregatu sta god da je pa me zanima na koju stranu je rezerva i zatvoreno gorivo ako on ima to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zhex 158 Napisano Avgust 24 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan Najlakše ti je da skineš crevo sa slavine i proveriš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M1l2nov1c 4 Napisano Avgust 24 U prolazu, 45 postova Prijavi odgovor kao problematičan upravo skiino sve tri strane pusteno gorivo ali kad ga upalim nece da da gas da do 500 obrtaja i nece dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M1l2nov1c 4 Napisano Avgust 24 U prolazu, 45 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neka mi neko samo objasni na koju stranu je rezerva ja sam sad sipao 2l benzina oce da upali ali cim mu malo gasa drzim ugasi se ne znam da li je tolko goriva dovoljno za rezervu i na koju stranu slavine je rezerva meni uvek stoji u pravcu prednjeg tocka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...