darko dav 710 Napisano Avgust 22 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dugogodišnji san ostvaren Ubacicu par slika,cisto da vam zagolicam mastu,a putopis se nadam da cu uspeti nekako da sastavim,kad uhvatim slobodnog vremena Na put se krenulo posle Vaskrsa,trajalo nekih 18 dana, povratak kuci,pa porodični odmor Sve u svemu u dva meseca,skoro 5-6 radnih dana u servisu,e sad vam je jasno u kakvom sam haosu sa poslom 65 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1216 Napisano Avgust 23 prisutan, 1119 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim... 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4494 Napisano Avgust 23 Drug član, 971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Slike OZBILJNO obećavaju! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2841 Napisano Avgust 23 Drug član, 691 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Sada si nas isturirao samo i ode . Lepo stavi tablu popis i zašilji pero. Forum ne sme da trpi zbog posla . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 446 Napisano Avgust 26 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Lepo nas moširao kolega 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8005 Napisano Avgust 26 Drug član, 1696 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Nije u redu, ovde ima maloletnika, a i starijih... Kada budeš kačio nove fotografije udari jedan prored između svake, budu preglednije i lepše. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 690 Napisano Avgust 26 Drug član, 1117 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW XR Prijavi odgovor kao problematičan Čekamo razvoj događaja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atomska radilica 30 Napisano Avgust 27 U prolazu, 16 postova Lokacija: Tivat Motocikl: 2023 MT 10 / BMW GS 1200 Prijavi odgovor kao problematičan On 8/22/2024 at 7:48 AM, darko dav said: Dugogodišnji san ostvaren Ubacicu par slika,cisto da vam zagolicam mastu,a putopis se nadam da cu uspeti nekako da sastavim,kad uhvatim slobodnog vremena Na put se krenulo posle Vaskrsa,trajalo nekih 18 dana, povratak kuci,pa porodični odmor Sve u svemu u dva meseca,skoro 5-6 radnih dana u servisu,e sad vam je jasno u kakvom sam haosu sa poslom Bravo, nista lepse i boljeg osecaja nego od ostvarljivanja snova. Motor ti je super 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxmladen 518 Napisano Septembar 15 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda NC 750 XD, 2020. Prijavi odgovor kao problematičan Super. Daj malo detalja. Ruta, trajekti, troškovi, papiri, POIs. Mi planiramo Maroko. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miha94 98 Napisano Septembar 16 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Husqvarna Norden 901, Honda VTR SP1 Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam nastavak i detalje Ja planiram nesto slicno, trajekt sa Sicilije za Tunis, pa Alzir, trajekt Spanija, pa Maroko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxmladen 518 Napisano Octobar 2 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda NC 750 XD, 2020. Prijavi odgovor kao problematičan On 9/16/2024 at 10:38 AM, Miha94 said: Jedva cekam nastavak i detalje Ja planiram nesto slicno, trajekt sa Sicilije za Tunis, pa Alzir, trajekt Spanija, pa Maroko I mene su nosile slične misli, ali se plašim da bih teško sastavio sve neophodne papire, plus upitna bezbednost u Alžiru, plus ne znam da li bih takvu rutu vozio sam a za društvo je uvek frka kada je tura duža od 10ak dana. Ili se varam? Sa druge strane roknuti džadu od Kartagene do Tandžera, kroz ceo MAGREB, bila bi životna avantura- koja momentalno baš nije realna! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan-K1200R 109 Napisano Octobar 2 U prolazu, 47 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1200GS, R1200RT, K1200R,F650ST Prijavi odgovor kao problematičan Slike obecavaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...