vukasssinnn 9 Napisano Avgust 20 U prolazu, 34 postova Lokacija: Sabac Motocikl: PEDA ET 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeri, imam skuter 50cc 4t skinuta je jedna blokada ne znam koja dostize brzinu od 60kmh. Zanima me koju malossi oprugu kvacila uzeti, koliko grama rolnice malossi uzeti i da li ce pomoci nesto ako se stavi rezonantan auspuh, malossi opruga kvacila, malossi rolnice, podigne se iglica na karburatoru i skine blokada koja je ostala? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 294 Napisano Avgust 21 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan To što si napisao pomoći će ti jedino da imaš manje para u đepu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukasssinnn 9 Napisano Avgust 21 U prolazu, 34 postova Lokacija: Sabac Motocikl: PEDA ET 50 Prijavi odgovor kao problematičan Sale pozdrav, bolje da si mi pomogao i dao odgovor na moje pitanje umesto sto brines o mom novcu jos jednom srdacan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1867 Napisano Avgust 21 Zainteresovan, 588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Tacno ti je odgovorio. Oprugice, centralna i rolnice ti nece skoro nista dati na 4t 50cc skuteru a rezonantan auspuh ti na 4t ne znaci nista, samo ce jos dodatno da zezne te performanse koje vec imas. Da vozis 2t skuter, to bi vec bila poprilicno druga prica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11011 Napisano Avgust 21 Ne silazi, 2190 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Rezonantni auspuh za 4t ne.Koja blokada je ostala?verovatno u cdi sto ogranicava obrtaje?Predpostavljam da je na variomatu skinuta.I da resis tu blokadu jos 5km ,mozda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1676 Napisano Avgust 23 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan 4t mozes da kitujes samo cilindar,klip i malo veca dizna+stelovanje katburatora...sa time dobijas primetno veću snagu, ali krajnja brzina ostaje ista. To ti je po meni najprakticnije resenje. Za povecanje max.brzine treba ti otvoren auspuh,bez katalizatora...sa sirim precnikom cevi koja izlazi iz cilindra. Treba ti sportsko kvacilo i varijator. Treba ti veci prenos(primar i sekundar...dva zupcanika koja prenose silu sa radilice na tocak...CDI bez blokade...Sigurno sam nešto izostavio...Mnogo ti treba. Dobices,nije da neces.... ALI nikad to nece biti kao kad bi kitovao 2T. Behu neki sajtovi kod nas bas za tjuniranje 50ccm. Vidi malo guglaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2515 Napisano Avgust 23 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan 4T skuter od 50cc se nikako ne isplati budžiti, za to služe 2T. Što reče @Cvijanović za mnogo rada i uloženih para malo se dobija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 294 Napisano Avgust 24 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan On 21. 8. 2024. at 9:48, vukasssinnn je napisao: Sale pozdrav, bolje da si mi pomogao i dao odgovor na moje pitanje umesto sto brines o mom novcu jos jednom srdacan pozdrav Ako si baš toliko zagrijan imaš ovdje hrpe tuninga za 4T Tuning 4T skutera FORUM.MOJSKUTER.COM Tuning 4T skutera 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...