Sinisa-Sabac 66 Napisano Avgust 16 U prolazu, 63 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav narode.Kupio bih KTM SMC 690R Supermoto.Ako neko ima da ponudi slobodno neka piše dole u komentare ,takodje me zanimaju mane i prednosti ako je neko vozio pa da mi kaže.Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 66 Napisano Septembar 6 U prolazu, 63 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Septembar 7 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Extra zabava 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 66 Napisano Septembar 9 U prolazu, 63 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan Prvi utisci PREZADOVOLJAN ,pre toga sam vozio Husqvarnu SM610ie ,manje vibracija ,sediste udobnije mogu bez problema na neku dalju rutu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Septembar 10 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam drugar! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole majstor 10 Napisano Octobar 19 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan Fabrika bas je u top stanju! Odakle si uzeo iz uvoza ili nasao ovde u SRB, posto je nisam vidjao po oglasima Da te lepo sluzi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...