tloken 40 Napisano Avgust 15, 2024 U prolazu, 57 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, izvinjavam se ako tema postoji, nisam uspeo da je pronadjem. Hladnjak na bmw f650 ima malu rupicu negde i curi antifriz, ne mnogo ali na 200-300km treba da se dopuni, takodje vidim baricu tamo gde ga parkiram. Kupio sam prah za krpljenje hladnjaka na benzinskoj pumpi, ali to je mera za auto. Da li neko zna koliko ide za motor? Planiram da sipam pola, ne bih bas ni da ga skroz zacepim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 807 Napisano Avgust 16, 2024 Zainteresovan, 495 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nikako prah, kao prvo to je kratkotrajno resenje, kao drugo upropasti sve. Na automobilima cesto uzrokuje prestanak grejanja zimi, pa kad tako zapusi hladnjak u kabini auta, zasto mislis da se kod motora nesto razlikuje. Ukoliko je rupica nastala sama od sebe, i varenje je privremeno resenje jer ce opet probiti na nekom drugom mestu, znaci da je postao porozan. Ukoliko je nastala mehanickim putem, onda varenje slobodno i ne brini. Jedino je upitno na kom je mestu zbog estetike. Najbolja opcija je svakako drugi hladnjak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tloken 40 Napisano Avgust 16, 2024 U prolazu, 57 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, MarkoMoto je napisao: Najbolja opcija je svakako drugi hladnjak. Hvala puno na odgovoru, ali iz svega sto si napisao sam razumeo probaj, nema sta da izgubis, svakako ces morati novi hladnjak da kupis U sustini sipao sam bas bas malo tog praha, tipa 1/10 bocice ostavio sam ga da radi sat vremena i za sada nigde ne curi, videcu da li ce biti dugorocno resenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...