Bojan Budjevac 444 Napisano Avgust 11, 2024 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko kada je u Albaniji na SH20 okupljanje njihove dijaspore? Dva puta sam isao u avgustu i nisam mogao da vozim normalno koliko je automobila bilo, preselo mi je sve. Prvi put smo bili 08 avgusta, a drugi put 14og. Sad gledam da proverim pre polaska, ali ne znam gde pa rekoh da pitam ovde mozda neko ima neku informaciju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11971 Napisano Avgust 11, 2024 Ne silazi, 2786 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zar se ne bojis da ides tamo? 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2345 Napisano Avgust 11, 2024 Drug član, 865 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам сад 27.07 возио СХ20, имао сам срећу да није било све укупно 10ак аута, а на граници цариник само протурио главу кроз прозор, видео пасош о виче ајде ћао вози вози, срећан пут… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5112 Napisano Avgust 12 Drug član, 2569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Posto nema druga tema ovde cu da se ubacim. Bio sam sad za vikend 9.8, guzva je bila velika, prosao sam kroz Skadar i onda SH20, put je super, kad se spusti skroz dole pa do granice sa Cg je losiji asfalt al ok. Kamera mi se nesto rastelovala pa su snimci haos, probam da izvucem sto vise. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25483 Napisano Avgust 12 Integrisan, 10455 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uzivanje.... Ali druga/treca brzina... Da nisi vozio za nekim bilo bi 3-4-5 prenos . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5112 Napisano Avgust 12 Drug član, 2569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Znam da si bio, Ovako mi odgovaralo za moju voznju i brzinu, bilo je taman, lakse mi nekako da bude u ob i spreman nego da saltam vise puta, sve ovo bilo super, nit sporo nit brzo, bas ono taman, nigde nije bilo hoce li stati ili bilo kakav situacija a taman da se zabavi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25483 Napisano Avgust 12 Integrisan, 10455 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ide Hondica ( u tvojim rukama) kao da je CBR 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 342 Napisano Avgust 12 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Ranko to bas dobro tjera. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1057 Napisano Avgust 13 (promenjeno) Drug član, 3020 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FZ1S Prijavi odgovor kao problematičan Ima neko plan kako je najbolje odraditi ovu rutu za produzeni vikend? Promenio Avgust 13 član rboban Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 474 Napisano Avgust 13 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Koliko produžen, gde je start a gde cilj? Poslato sa BRP-NX1M pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8806 Napisano Avgust 17 Drug član, 1840 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Šta će ova tema u ovom podforumu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...