Bojan Budjevac 432 Napisano Avgust 11, 2024 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko kada je u Albaniji na SH20 okupljanje njihove dijaspore? Dva puta sam isao u avgustu i nisam mogao da vozim normalno koliko je automobila bilo, preselo mi je sve. Prvi put smo bili 08 avgusta, a drugi put 14og. Sad gledam da proverim pre polaska, ali ne znam gde pa rekoh da pitam ovde mozda neko ima neku informaciju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11193 Napisano Avgust 11, 2024 Ne silazi, 2245 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Zar se ne bojis da ides tamo? 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2140 Napisano Avgust 11, 2024 Drug član, 794 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам сад 27.07 возио СХ20, имао сам срећу да није било све укупно 10ак аута, а на граници цариник само протурио главу кроз прозор, видео пасош о виче ајде ћао вози вози, срећан пут… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...