Jump to content

Moto Zajednica

BMW R1200GS 2010 na prodaju

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 147 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS 2010
1 hour ago, Skittles said:

Fotografije iz prvog posta - Stratište kod Jabuke?

Ili je ipak Stratište kod Pančeva? 

Jeste, tu je.

• Haha 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Aktuelno i dalje. Mislio sam da, pošto je GS, da će da se proda u roku od odma (ja sam ga kupio 2 dana nakon što se pojavio na oglasima). Ne samo da se nije prodao, nego niko i ne zove.

Da li je moguće da nema zainteresovanih za ovaj motor, a svaki drugi motor na ulici je GS? Razumeo bih da ljudi dođu, pogledaju pa ne kupe - to bi valjda značilo da je motor loš. Ali kod mene još niko nije bio, a motor odličan i sa finom opremom. Zdrav, prav, potpuno ispravan, odlično vuče i još bolje koči. 

• BJB Maxi Scooter Club, 783 postova
  • Motocikl: Voge 300 Rally

S obzirom da su ti fotke odlične (to je uglavnom prvi problem) i da motor izgleda dobro na njima, ostaje cena :) 

• Svrati ponekad, 175 postova
  • Motocikl: Yamaha MT-07 Tracer BMW R1200GS LC
pre 50 minuta, AcaKLR je napisao:

Aktuelno i dalje. Mislio sam da, pošto je GS, da će da se proda u roku od odma (ja sam ga kupio 2 dana nakon što se pojavio na oglasima). Ne samo da se nije prodao, nego niko i ne zove.

Da li je moguće da nema zainteresovanih za ovaj motor, a svaki drugi motor na ulici je GS? Razumeo bih da ljudi dođu, pogledaju pa ne kupe - to bi valjda značilo da je motor loš. Ali kod mene još niko nije bio, a motor odličan i sa finom opremom. Zdrav, prav, potpuno ispravan, odlično vuče i još bolje koči. 

Nema to veze sa GS-om, ne kupuje se još uvek ništa, čim ogreje sunce aktivnost oglasa poraste... ali kreće polako, uskoro će da otopli :)

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 1

10 hours ago, andrej. said:

S obzirom da su ti fotke odlične (to je uglavnom prvi problem) i da motor izgleda dobro na njima, ostaje cena :) 

Jedan kratak period u toku studija sam radio sa rođakom na buvljaku, i kada se neka roba ne bi prodavala duže vreme, on bi podigao cenu i kroz kratak period bi otišla. Možda da probam tu taktiku? 🤔 

• Sviđa mi se 2
  • Haha 1
  • Podržavam 3

Za sad je jedan kolega sa foruma bio da pogleda motor, svideo mu se, ali mi je nudio zamenu koja se meni nije svidela.

Kod kuće smo krenuli sa radovima odnosno renoviranjem, a pare mi stoje zarobljene u motoru koji se ne vozi.

Nova cena: 6350e.

• Drug član, 2048 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt

Pazljivo sam pogledao oglas više puta. Ne mogu da verujem da se nije prodao do sada. Da kupujem ovako nesto ovaj bi mi bio prvi pik i prvo bih kod tebe dosao po motor.

Srećna prodaja.

• Sviđa mi se 1

10 hours ago, bopk said:

Pazljivo sam pogledao oglas više puta. Ne mogu da verujem da se nije prodao do sada. Da kupujem ovako nesto ovaj bi mi bio prvi pik i prvo bih kod tebe dosao po motor.

Srećna prodaja.

Za godinu dana, samo jedan kolega je bio da pogleda motor. Pored njega imao sam i jedan poziv. Hvala na lepim rečima!

• Svrati ponekad, 137 postova
  • Motocikl: Zontes 703F,Africa twin rd04,
On 23. 7. 2025. at 10:08, AcaKLR je napisao:

Za sad je jedan kolega sa foruma bio da pogleda motor, svideo mu se, ali mi je nudio zamenu koja se meni nije svidela.

Kod kuće smo krenuli sa radovima odnosno renoviranjem, a pare mi stoje zarobljene u motoru koji se ne vozi.

Nova cena: 6350e.

Kome kazes i ja sam isto krenuo sa tim radovima.... Prelomili smo da ipak prioritet oko kuce i radova... A taj jedan poziv sam bio ja, nazalost u prolazu sam bio...jesam tad bio zagrejan za GS ili RT i neka orjentacija mi bila max 6800-7000 da bi imalo se i za reg itd.  Tako da znam imam i ja afriku zarobljenu (novac) treba mi gradja za kucu pa planiram da je i spustim malo cenu i u zamenu za PVC itd.. u medju vremenu sam uzeo nov na kredit uz ucesce i ako sam imao gotov novac da ga isplatim ipak sam isao tim...da ostane mi za kucu... SRECNA PRODAJA  ...mislim da sa ovom cenom da bi mogao da se proda...

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1325 postova
  • Motocikl: Lanac, kaiš, kardan

Nek mu stave one torbice sa strane ko svi sto rade, ima da bude top:jee1:.

Otići će on kad se najmanje budeš nadao. Ja sam jedan od motora prodao dan pre nego sto će majstori da dodju i dižu potkrovlje. Poslednji sam doduše prodavao preko godinu dana jbg

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja