Alekre 12376 Napisano Avgust 5 Ne silazi, 7262 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Na primer onaj "ružni" K1100LT, ima oklop dizajniran u vazdušnom tunelu za maksimalnu zaštitu vozača. Na njemu skoro da ne može da se pokisne. Vrhunski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3692 Napisano Avgust 5 Astro Puki krsi sva pravila!, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan 39 minutes ago, Alekre said: Na primer onaj "ružni" K1100LT, ima oklop dizajniran u vazdušnom tunelu za maksimalnu zaštitu vozača. Na njemu skoro da ne može da se pokisne. Vrhunski. Tako je bilo meni na mom R1150RT pljusak, kisa , a veoma malo pokisnem,narucito noge. Sto je na svim motorima najveci problem na kisi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 5832 Napisano Avgust 5 Drug član, 2997 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Meni je prva asocijacija bila razbijanje demonstracija. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 619 Napisano Avgust 6 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Beš motor koji nema kockasti far Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SriverFX 22 Napisano Septembar 15 U prolazu, 41 postova Lokacija: Serbia Motocikl: BMW 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce biti znacajno unapredjen u odnosu na predhodnika i da ce gomila tehnologije doci u osnovnoj verziji, da ne moras da placas skupe pakete. Trenutno vozim 1250 RT-a i ostao mi je na kisi pre neki dan. U pregradici sa leve strane je bio daljinac od garaze. Napunila se vodom i daljinac je crko. Mislim da je ovo nedopustivo na tako skupom motoru. Ima sitnica koje treba da se doteraju. Van toga, motor je sjajan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...