Jump to content

Moto Zajednica

poginuo motociklista kod smederevske palanke

Recommended Posts

• MK SO Zandarmerije, 608 postova
  • Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC

sinoc se desilo...tuga.   kako sam ja cuo,on je isao od mihajlovca ka smederevskoj palanci,a zena u autu je  isla iz suprotnog smera i skretala levo za vlaski do. navodno je sat od motocikla stao na 180 kmh. noc je bila.

kako god,njega nema,mlad momak,tek poceo da zivi.tragedija.  motocikl je samo hrpa delova,raspao se.  momak je ziveo u maloj plani,okolina smed.palanke.

viber_image_2024-07-31_09-04-58-401.jpg

viber_image_2024-07-31_09-04-58-541.jpg

viber_image_2024-07-31_09-04-58-731.jpg

• Tužan 15

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 89 postova
  • Motocikl: NK650

Taj put je prepun rupa, ni pola od te brzine kojom je išao nije za taj put... Na mnogim mestima je i uzak... A udarac je svakako bio strašan, šta ostade od Nindže, a tek od njega mučenog. Laka mu zemlja. 

put je uradjen pre mozda pola godine, nov asvalt....  ko zna koliko je isao,postoji trag kocenja pre udara pri 180...  navodno je odleteo napred i udario telom u parkirani bager.brzina ogromna.horor

Promenio član brankoXM

• Braveheart, 699 postova
  • Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150.

Ovo je bio strasan udarac... koliko je momak imao godina, jel zna neko ?

Iskreno saučešće porodici i prijateljima.

• Drug član, 788 postova
  • Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200

Момак је био 93 годиште. То вече је оставио девојку и кренуо назад и јбг…Видео сам слику сата, стао је на 190км/х… Саучешће породици и широки путеви небески…

• Drug član, 569 postova
  • Motocikl: -

Moje saučešće ženi koja mora da živi sa činjenicom da je ni kriva ni dužna učestvovala u saobraćajnoj nesreći sa smrtnim ishodom.

• Sviđa mi se 3
  • Tužan 1

• Drug član, 1117 postova
  • Motocikl: BMW XR

Strašno, momak '93 godište.

I grešite ako mislite da dotična nije uopšte kriva, al ajde nije ni vreme ni mesto...

Promenio član Toreador
slovna greska

• Drug član, 954 postova
  • Motocikl: Lep

Ukoliko neko (namerno ne zelim spominjati decka koji je nazalost poginuo) ide tipa 180 i jos pri tome ako je nepregledno, sto cesto na magistralama i jeste za te brzine, da ne spominjemo naseljena mesta. U tim slucajeviman ije bas da je svaki put vozac automobila/kamiona kriv. Skoro sam se vracao iz Donjeg Milanovca ka Golupcu i isao sam manje od 180 (ali defintiivno preko ogranicenja) i odjednom je lik sa autom bio na sred puta jer je izlazio/okretao se, sta vec. Pazio je covek, ali da sam prosao 220kmh... koliko god da je kriv i ja bih bio, pa i vise.

• Podržavam 4

• Drug član, 1117 postova
  • Motocikl: BMW XR

Raspitajte se kod pravnika,advokata pa cete videti.

Imamo i ovde člana Skyrunner pa nek napiše koju ako hoće.

Ne bih više ovde komentarisao,mislim da nije u redu.

• Drug član, 954 postova

Ni ne trebamo ici u neki offtopic, nazalost je crna hronika. Ono sto hocu da kazem je da se moramo malo i mi sami pricuvati. Ja mator pa nekada zavrcem, kamoli nece neko mnogo mladji. A da nije pametno, nije i da van staze ili autoputa makar, moze se lako zavrsiti lose.

• Podržavam 1

tu je nov kvalitetan asvalt,ali sam put je uzak,vecim delom je mrak kao u dupetu.50 ogranicenje. ako se dobro secam bas tu je prevoj put ide gore pa dole nepregledno je. plus okolo njive i seoska domacinstva ,bocni putevi sto asvaltni sto uski zemljani ka njivama...ni za 80 kmh nije...

• Drug član, 1776 postova
  • Motocikl: BMW R1250 GSA
  • -, 1746 postova
  • Motocikl: /

Kako li se uvek ta kazaljka zaustavi na 180?

Nesto mi bmw ne deluje kao da ga je zviznuo sa tom brzinom, al opet, motor na pola...

• Drug član, 1132 postova
  • Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125

@Немања је gore napisao da je video sliku sata na kome kazaljka stoji na 190, nema potrebe sumnjati u to…  koliko je auto oštećen to je vec druga priča ali stoji da je brzina bila prevelika 

bio sam na pola metra od auta kad je bio na slepu,deluje kao da je malo falilo da motocikl promasi auto,kazu da je auto bio vec prilicno skrenuo levo,ali jbg motor je vozio bas uz desnu ivicu

18 minutes ago, bobangsxr said:

@Немања је gore napisao da je video sliku sata na kome kazaljka stoji na 190, nema potrebe sumnjati u to…  koliko je auto oštećen to je vec druga priča ali stoji da je brzina bila prevelika 

plus je trag kocenja postojao

• Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125

Znaci da je brzina bila jos veca...jbg steta za njega, ni onoj devojci sigurno nije lako, nije lako ziveti sa grizom savesti  i razmisljati sta si mogao da preduzmes da ne dodje do toga... ali ne treba ni izazivati sudbinu 

Promenio član bobangsxr
  • Podržavam 1

• Drug član, 954 postova

U ovom slucaju se nadam da nece opet veze i vezice raditi i da ce biti kazne kakva prilici.

@bobangsxr Veruj mi prijatelju, 70% ljudi spava veoma mirno, jedino im je frka da ne zaglave robiju i tada idu i suze i "kajanje" i sve sto treba samo da ne zaglave, a van toga... retko ko ima savest (ne pricam na pamet).

Promenio član Abi
  • Podržavam 1

• Svrati ponekad, 204 postova
  • Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1

Drugari, samo treba da smanjimo brzinu, 4 točka uvek bolje koče od 2, a i više se vide, svaki put kad neko od nas sedne na motor prvo nek se seti šta ima da izgubi, a zatim nek odvrne gas.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 11

• Drug član, 569 postova
  • Motocikl: -
Pre 8 sati, Abi je napisao:

U ovom slucaju se nadam da nece opet veze i vezice raditi i da ce biti kazne kakva prilici.

@bobangsxr Veruj mi prijatelju, 70% ljudi spava veoma mirno, jedino im je frka da ne zaglave robiju i tada idu i suze i "kajanje" i sve sto treba samo da ne zaglave, a van toga... retko ko ima savest (ne pricam na pamet).

Lik je vozio kilometar za 20 sekundi (i to pod uslovom da računamo sa 180 km/h, a ne i više koliko je vjerovatno išao).

Od raskrsnice do prve krivine je 500m. 

Nije ta djevojka jedini krivac ovde.

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 6

Pre 9 sati, Abi je napisao:

Znam o čemu pričaš, ali ja ne bih mogao tako, ja za mnogo manje stvari upadam u depresiju, da mi se tako nešto ne daj Bože desi završio bih u nekoj ustanovi sigurno pa i da ne odem u zatvor… sve je to do čoveka 

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja