VAleksandar 3 Napisano Jul 21 U prolazu, 6 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima. U zadnje vreme razmisljam o kupovini motocikla. Dvoumim se izmedju Cf moto 800 mt i Bmw F 800 gs . Oba modela su 2024 godiste. Oba motocikla imaju slicnu opremu. Znacila bi mi iskustva i misljenja starijih clanova. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneNS 179 Napisano Jul 21 (promenjeno) Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJMOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim Kineza i prezadovoljan sam. E sad, da li bih kupio f800 da imam para, verovatno bi, pre nego Kineza. Mada je meni GS izvikana priča... Da imam 12.000 eura kupio bih Moto Guzzi V85 TT, bez razmišljanja... Volim da vozim nešto što se ne viđa svaki dan 100 puta na asfaltu, a danas je svaki drugi motor GS. Ko da su džaba. Promenio Jul 21 član BaneNS 2 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 352 Napisano Jul 21 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisli i o novom Transalp (xl750). 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6221 Napisano Jul 21 Drug član, 1782 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan @VAleksandar oba motora su odlicna, 800mt verovatno malo jeftiniji a i jeftiniji je kasnije za odrzavanje. Kupi onaj koji ti se vizuelno vise svidja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Jul 21 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan F800gs sam probao i nije me baš oduševio… solidan, pouzdan u svim uslovima, ali ne baš upravljiv na ulici. Zavisi kako ćeš ga koristiti. Pogledaj i Yamahu T700, ne znam cene ali tu je negde u klasi. Kineza nisam probao 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Jul 21 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Ako pare nisu problem, bmw definitivno, meni je taj model ostavio pozitivan utisak ali trebao mi je manji za "kroz grad" i malo offroad pa sad vpzim tj cekam da vozim cfmoto i on je ostavio pozitivan utisak mimo sto su iz guevere namazani a i servisna mreza u BG makar je.. za bmw ne znam kako jeSent from my SM-S908B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jul 21 Prijavi odgovor kao problematičan Honda VFR 800 iz 2002 godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7193 Napisano Jul 21 Drug član, 3001 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba tebi naše mišljenje, tebi treba neko da potvrdi tvoje, na kraju krajeva, kupi šta ti hoćeš, i onako svako ko ti bude pisao nije imao oba pa kako onda zna? Tenera T7. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VAleksandar 3 Napisano Jul 21 U prolazu, 6 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Cao. Ima dosta clanova sa iskustvom. Mozda je neko vozio ova dva modela. Meni se licno vise svidja cf moto. Probao sam ga i deluje mi ok. Bmw idem da vozim u sredu. Nadao sam se da me neko moze posavetovati oko izbora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6221 Napisano Jul 21 Drug član, 1782 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ces biti prvi koji je vozio oba pa bas javi utiske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
viciousdobbie 9 Napisano Jul 23 U prolazu, 15 postova Motocikl: GSX S1000GT Prijavi odgovor kao problematičan On 7/21/2024 at 4:06 PM, wiggin said: F800gs sam probao i nije me baš oduševio… solidan, pouzdan u svim uslovima, ali ne baš upravljiv na ulici. Zavisi kako ćeš ga koristiti. Pogledaj i Yamahu T700, ne znam cene ali tu je negde u klasi. Kineza nisam probao Vozio sam F800GS jednu sezonu i osim što me je dva puta ostavio na putu, odlično se vozi na ulici dok je na offroad-u prihvatljiv za blaže uslove. Na ulici se motor bez problema vozi do nogostupa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VAleksandar 3 Napisano Jul 23 U prolazu, 6 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, viciousdobbie je napisao: Vozio sam F800GS jednu sezonu i osim što me je dva puta ostavio na putu, odlično se vozi na ulici dok je na offroad-u prihvatljiv za blaže uslove. Na ulici se motor bez problema vozi do nogostupa. Iz kog razloga vas je ostavio na putu? Kakvi su sto se tice servisa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
viciousdobbie 9 Napisano Avgust 7 U prolazu, 15 postova Motocikl: GSX S1000GT Prijavi odgovor kao problematičan Prvo mi je otkazala pumpa za gorivo koju niko živ neće da zameni zbog nedostatka specijalnog alata pa sam to morao sam da odradim (vrlo jednostavno i jeftino, odgovara pumpa od auta). Nakon toga mi je otkazao prednji kočioni cilindar na oko 18.000km i od tad je moja veza sa BMW-om trajno prekinuta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Avgust 7 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Zasto se ljudi uopste odlucuju za kupovinu kineza osim ako nemaju problem sa izdvojenim novcem za kupovinu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VAleksandar 3 Napisano Avgust 7 U prolazu, 6 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Cf moto je mozda kinez ali nije nista losiji od Bmw-a. Vozio sam oba. Cf moto je cak udobniji. Ne mogu reci ni jednu losu rec za Cf moto. Ja sam se odlucio za kupovinu Bmw-a ne znam ni ja sam zasto. Verovatno zbog imena . Koliko znam za bmw kinezi proizvode komponente. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Avgust 7 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Mene je kod tih kineskih motora uvek plasila zavrsna obrada plasticnih delova i onih sitnica oko instalacija i prekidaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 606 Napisano Avgust 7 (promenjeno) Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kakav ti je plan oko voznje, ali ovo su dosta teski i nezgodni motori za OFF, a i manje agilni po putu, gradu. Pogledaj mid velicinu. Transalp XL750, CFMoto 450MT, NX500/CB500X, strom. Jedino ako si bas jako visok 195cm+, onda bih isao na veci motor, mada i tada nije neophodno. Bice ti zabavnije sa laksim motorom, i bolje ces nauciti da vozis. Vozio sam F850GS, bas nezgodan motor, pretezak napred. Ali za touring ok. Dok je Tenere 700 obrnut, losiji za touring, dobar za off, ali isto poprilicno nezgodan sto se mase/tezista tice. Probaj sta ti lezi, mada nema greske sta god da uzmes. Promenio Avgust 7 član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Avgust 7 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Idi vidi i probaj Voge 900dsx ako ti se vizuelno uklapa, proizvodi ga firma Loncin koja pravi agregate za srednje BMW motorcikle, ja ga provozao juče, nema tu ništa da ne valja, škipi ili šta znam, a meni lično vrhunski izgleda. Imaju demo model u Nautici.4 godine garancije a malo jefiniji redovni servisi nego za cf moto. O cenama redovnih servisa za bmw ne znam ali verujem da mogu samo da budu skupljiSent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VAleksandar 3 Napisano Avgust 7 U prolazu, 6 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Voge mi se svideo vizuelno. Ali video sam ga tek posto sam kupio F800gs. Svakako zadovoljan sam bmw om. Nisam imao prilike da idem na neku duzu voznju ali ovo vreme provedeno na motoru je super. Jedina zamerka je na neudobnom sedistu. Ali navicicu se vremenom ili cu ga prepraviti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VAleksandar 3 Napisano Avgust 7 U prolazu, 6 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan pre 49 minuta, Blackened je napisao: Ne znam kakav ti je plan oko voznje, ali ovo su dosta teski i nezgodni motori za OFF, a i manje agilni po putu, gradu. Pogledaj mid velicinu. Transalp XL750, CFMoto 450MT, NX500/CB500X, strom. Jedino ako si bas jako visok 195cm+, onda bih isao na veci motor, mada i tada nije neophodno. Bice ti zabavnije sa laksim motorom, i bolje ces nauciti da vozis. Vozio sam F850GS, bas nezgodan motor, pretezak napred. Ali za touring ok. Dok je Tenere 700 obrnut, losiji za touring, dobar za off, ali isto poprilicno nezgodan sto se mase/tezista tice. Probaj sta ti lezi, mada nema greske sta god da uzmes. Cf moto mt 450 planiram da kupim sledece godine samo za off. Vidim da ga dosta hvale. Vec sam kupio gs-a. Nije toliko tezak. Upravljiv je. Svidja mi se. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...