Rider000 1327 Napisano Jul 19, 2024 Drug član, 871 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog mopeda na prodaju. 2017 god, kupljen u Stojanovu u NS. Prosle sezone zamenjen lanac i lancanici DID. Uradjen servis prednjeg ogibljenja. Zamenjene svecice. Pre 2500km zamenjeno ulje i oba filtera vazduha. Nove gume. Prednja trenutno 0km, zadnja presla 2500km. Continental trailattack 3. Nove unutrasnje gume. Napred Brembo plocice, nazad Nissin(isto pre 2500km) Diskovi odlicni. 56.000km Od opreme: Sw motech cobra stitnici ruku Sw motech fuzasteri Sw motech podizaci kormana Honda OEM maglenke Honda OEM gornji crash bar Honda OEM 12v prikljucak Givi donji crash bar Givi trekker 52L centralni kofer Givi trekker bocni koferi tipski za ovaj model. Deflektor vazduha iz tunela kod kormana Prosirenje bocne nogare Centralni stender Original Akrapovic sa homologacijom i uklonjivim dB killerima. Givi airflow vizir podesiv po visini. Na motoru je trenutno fabricki vizir. Stitnik farova koji se po zelji moze skinuti. Uz motor ide i fabricki auspuh. Razlog prodaje je taj sto hocu da kupim nov motor, malo manji, a ujedno i manje kubikaze. Nisam sebe pronasao na litri. Cena je 10.400eur, naravno za ozbiljnog kupca ima prostora za dogovor. 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11719 Napisano Jul 21, 2024 Drug član, 1294 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi brate,da olaksamo novom kupcu ako neće Akrapa,viči 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1327 Napisano Jul 21, 2024 Drug član, 871 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @pikiHocu nesto malko manje, da mogu i svakodnevne poslice da obavljam, jer me mrzi da se vozam autom. Afriku mi zao paliti i muciti za sve ispod 100km. Ujedno mislim da mi je 70tak ks prava mera, sa Afrikom za cas izlazim van svoje zone komfora sto se brzine tice. Gledam, trazim sta bih do 70tak ks uzeo, a da je novo, jako tanak izbor. Svodi se prica na V Strom i Versys... Imam te u vidu ako neko ne bude hteo Akrapa 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2357 Napisano Jul 22, 2024 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoces nov motor da kupis, probaj da odes do salona sa afrikom da vidis hoce li je oni mozda uzeti u zamenu za nov. Meni su u delti rekli da uzimaju ako je motor kupljen nov u Srbiji. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4042 Napisano Jul 22, 2024 Drug član, 919 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Rider000 je napisao: @pikiHocu nesto malko manje, da mogu i svakodnevne poslice da obavljam, jer me mrzi da se vozam autom. Afriku mi zao paliti i muciti za sve ispod 100km. Ujedno mislim da mi je 70tak ks prava mera, sa Afrikom za cas izlazim van svoje zone komfora sto se brzine tice. Gledam tvoj motor, prelep, moj motor iz snova... Onda pročitam ovo i bukvalno je to jedini razlog zašto sam na X-ADV a ne na Africi (dilema bila zimus koji da uzmem) - celogodišnja i svakodnevna vožja po gradu mi nekako ne ide uz taj motor, znam xx puta da ga upalim i ugasim dnevno. Pravim ja nasmejan ture i sa X-om, ali ne sumnjam da bi na Africi sve to bile na mnogo višem nivou... Da ne opremam kuću, mislim da se ne bih mnogo dvoumio da probam kako funkcionišem u praksi sa tvojim motorom. Ima sve šta treba od opreme, boja prava... Srećno sa prodajom. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11719 Napisano Jul 22, 2024 Drug član, 1294 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Rider000 je napisao: @pikiHocu nesto malko manje, da mogu i svakodnevne poslice da obavljam, jer me mrzi da se vozam autom. Afriku mi zao paliti i muciti za sve ispod 100km. Ujedno mislim da mi je 70tak ks prava mera, sa Afrikom za cas izlazim van svoje zone komfora sto se brzine tice. Gledam, trazim sta bih do 70tak ks uzeo, a da je novo, jako tanak izbor. Svodi se prica na V Strom i Versys... Imam te u vidu ako neko ne bude hteo Akrapa ako ćeš novo Suzuki je najpovoljniji u tom rangu nema sta,sto bi rekli odnos cene i onoga sto dobijas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1327 Napisano Jul 22, 2024 Drug član, 871 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @pikiPa da i servis mi je relativno blizu. Jedino sto me nervira na Stromu su halogena svetla, cemu to u 2024. god. Nije da sam fan tft displeja i tih dzidza-bidza ali LED je bar mogao, osvetljava mnogo bolje. Najvise mi se svidja analogno digitalna instrument tabla. Hvata me mucnina od onih TFT ekrana, pogotovo na kinezima, kičeraj... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1327 Napisano Avgust 2, 2024 Drug član, 871 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Kod Ranka u ZR, zamenjen antifriz i isprani hladnjaci. Nova kociona tecnost. Novi Aku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1327 Napisano Avgust 2, 2024 Drug član, 871 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Svaki put kad sednem i odem na put, ne rastaje mi se od Afrike... Sta bih kupio kad je prodam nemam pojma... Sve mislim da cu ipak pauzirati prodaju... 3 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Avgust 4, 2024 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Kupi skuter 125ccm za po gradu i ostavi Africu da imas za put, ne postoji toliko univerzalno vozilo koliko bi mi zeleli, ja godinama tragam za njim, sve neke Kompromise pravim VSTROM 650 udoban i veliki ali slab, GSXF650 neznam zasto Sam prodao priznajem, sad imam CBF1000 opet gledam neku Enduro Variante i verovatno ce to ici tako u nedogled sve dok ne budem imao 5 motora ali ne visenamenski dualsport motori nego svaki da ima svoju namenu 4 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1327 Napisano Avgust 14, 2024 (promenjeno) Drug član, 871 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Iiii na kraju odeeee Neckao sam se hocu, necu i u krug... Dosao decko pogledao, probao i ode. Knedla u grlu kad sam je video kako odlazi. Do nekog sledeceg puta. Promenio Avgust 14, 2024 član Rider000 6 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...