kockica55 281 Napisano Jul 18, 2024 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Drugaru iz CG je potrebna pumpa za vodu za ovaj skuter a tamo ne moze da je nadje . Da li ima neko ideju gde da je potrazim ili da li pase od drugog modela 2015 god , Metropolis 400i RS . Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2950 Napisano Jul 21, 2024 Ne silazi, 5038 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugaru iz CG je potrebna pumpa za vodu za ovaj skuter a tamo ne moze da je nadje . Da li ima neko ideju gde da je potrazim ili da li pase od drugog modela 2015 god , Metropolis 400i RS . Unapred hvala Репарирај стару, шта је ту проблем.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 281 Napisano Jul 21, 2024 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar je u CG I tamo me moze da se snadje,mada koliko sam ga skapirao on bi novu. Ja sam zvao par radnji po Bgd ali su me lagano otkacili. Predlozicu mu to ali znam mislim da je mrka kapa ,nisi svi virtuozi mehanike ko @Krokodilo hvala na savetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16411 Napisano Jul 21, 2024 Integrisan, 9424 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan U CG ne da nema dela nego nema ni majstora koji bi to radio, čak moguće da nemaju ni dijagnostiku.....tako je bilo lani, možda se sad (u šta čisto sumnjam) nešto promenilo. Vrlo je tanko da se snadje drugar. Snalaženje je da se skine pumpa, raščlani. Ležajevi se mogu nabaviti, osovinu i semeringe po uzoru juriti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2950 Napisano Jul 21, 2024 Ne silazi, 5038 postova Prijavi odgovor kao problematičan U CG ne da nema dela nego nema ni majstora koji bi to radio, čak moguće da nemaju ni dijagnostiku.....tako je bilo lani, možda se sad (u šta čisto sumnjam) nešto promenilo. Vrlo je tanko da se snadje drugar. Snalaženje je da se skine pumpa, raščlani. Ležajevi se mogu nabaviti, osovinu i semeringe po uzoru juriti. Тако и ја репарирам, осим ако осовина или декло где улазе лежајеви рашљокано скроз па не исплати се зезање.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 281 Napisano Jul 21, 2024 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Prenecu mu sve ,ja sam mislio da je Piaggio agregat i da ce biti prostije ali vidim da od toga nema nista .Zvao sam i prodavnicu PUG skutera ali su me otkacili . Vidim da ja cu da odem do garaze da poljubim mog dorata u auspuh,sve prosto i na dohvat ruke da se odvrne zavrne Hvala jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2950 Napisano Jul 22, 2024 Ne silazi, 5038 postova Prijavi odgovor kao problematičan Не разумем, треба да стигне кучи а цури пумпа, или тамо живи?Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 281 Napisano Jul 22, 2024 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Zivi tamo , nego nije mogao da se snadje za deo ,reparaciju mu niko nije ni predlozio . Pitao je mene da li mogu da mu nadjem … Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16411 Napisano Jul 22, 2024 Integrisan, 9424 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre će naći u GR no ovde ili ebay ili FR ako ima nekog da mu dobaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5398 Napisano Jul 22, 2024 Ne silazi, 4021 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ili varijanta dostava na neki paketomat u Hrvatskoj. U EU je, pa bude jeftinije i brže, a ako nije daleko, tim pre. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...