Bole37 5008 Napisano Jul 18 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Zence i ja bi od drugog septembra na put do Palma de majorke, naravno kamperom. Imate li nekoga od poverenja da rentira, neka pozitivna iskustva i preporuke? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3982 Napisano Jul 18 Drug član, 906 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pomoć oko kampera ali obratite pažnju gde spavate usput - slušao sam čoveka kako je 2 puta opljačkan u Španiji na istom putovanju, jednom mu upali u toku noći dok je spavao oko Barselone negde, drugi put na obali negde, dok su bili na plaži, odneli sve... Lep provod želim 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5008 Napisano Jul 18 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Upravo smo saznali da niko ne iznajmljuje italiju i spaniju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4002 Napisano Jul 18 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam rentao u LHC, Višnjička 25. Pre 2 godine, mada smo mi išli samo u CG. Dobili smo Fiat Ducato (3. gen, recimo 2010. god npr) sa dva dupla bračna kreveta (išli sa klincima) za 100€/dan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Jul 18 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam zašto, nek oprosti ako grešim, ali mislim da je nas @doktor skoro imao neke objave na putu u rentanom kamperu.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Jul 18 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Početna - Etno Kamp ETNOKAMP.RS Etno Kamp pruža uslugu prodaje i iznajmljivanja luksuznih kampera koji vam omogućavaju da uživate u... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Jul 18 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2151 Napisano Jul 18 Drug član, 969 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja. Od paše ćale renta kamper. Ako te zanima javi se na PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Jul 19 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Vuleta said: Ne znam zašto, nek oprosti ako grešim, ali mislim da je nas @doktor skoro imao neke objave na putu u rentanom kamperu.... Jesam, i to baš ova objava koju si postavio "kamper na dan". U pitanju je rentiranje ovde kod nas u Kraljevu, trenutno ima 4 kampera, cena je dosta povoljnija od sličnih rentala u Beogradu (rentirao sam ranije), i manji je depozit. Može da se rentira samo za putovanja u bliže zemlje, Španija i slično nije opcija. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...