Trial 10 Napisano Jun 21 U prolazu, 4 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kawasaki Vulkan VN15,Peda RX3 250cc Prijavi odgovor kao problematičan Stigao nov motor.Prešao sam 50km i oduševio me je.Ova priča sve manje ilči na Kinu. Imam 2m i 130kg i veličina motora mi savršeno odgovara.Za 3.200€ sam mogao da kupim polovnjak od 15 god. i 60-70.000km. Do stotkice za čas posla.Udoban,oseća se sigurnost za guvernalom,lak za provlačenje kroz gužvu... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 34 Napisano Jun 21 U prolazu, 52 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno,meni se sviđa. Послато са Redmi 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tloken 40 Napisano Jun 21 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Kolika je bila doplata za crash bar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trial 10 Napisano Jun 21 U prolazu, 4 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kawasaki Vulkan VN15,Peda RX3 250cc Prijavi odgovor kao problematičan Nema doplate.Crash bar je u osnovnoj ponudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 611 Napisano Jun 21 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da moze bolje novo za te pare. Kompletan i vrlo lep motor, neka te dobro sluzi!Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trial 10 Napisano Jun 21 U prolazu, 4 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kawasaki Vulkan VN15,Peda RX3 250cc Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 34 Napisano Avgust 20 U prolazu, 52 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako se ponaša u vožnji,kakav je sa putnikom pozadi,potrošnja i sl.?Послато са Redmi 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...