Peppermint 470 Napisano Jun 18, 2024 Svrati ponekad, 76 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Jesenas sam kupila Shark kacigu (Skwal i3 LINIK AYK siva mat) i nekoliko puta je ostavljala u fabričkom koferu Honde Pantheon. Kasno sam primetila da na poklopcu kofera postoje tri šrafa i da ako ispod kacige ostavim fluo prsluk kaciga se podigne taman toliko milimetara da šrafovi dodiruju vrh. Oštećenja se vide na slici, naravno da nisu strašna ali me poprilično iritiraju tako da neprekidno razmišljam kako ih ili popraviti ili sakriti. Ne želim da stvar još više pogoršam amaterskim pokušajima pa tražim stručnu pomoć. Da li uopšte išta dirati, lepiti stiker preko ili se jednostavno pomiriti sa činjenicom da nismo ni mi savršeni i bez ožiljaka pa da ne moraju drugačije ni da nam budu kacige? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Jun 18, 2024 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni moja HJC i90 u prvih 5 dana kad sam je kupio ostala na glavi kad sam izlazio iz garaze i zapela za garazna vrata. Naravno, ostalo par debelih ogrebotina, pa sam danima razbijao glavu kako to sanirati i prekriti, ali sam sa vremenom prestao razmisljati o tome i vise mi ne upada u oko. Uglavnom, ne mozes to sanirati da se bas ne vidi a da ne bude skuplje od same kacige. Strpi se, prestat ce ti smetati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1207 Napisano Jun 18, 2024 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Žena na motoru, tu ogrebotinu na vrhu kacige jedino druga ženska osoba može da ti primeti, muškarci sigurno ne Ja lično, to ne bih dirao, ja moju nosim takvu kakva je. Svako guljenje, dodatna hemija možda i oslabi kacigu. Ako ti baš bode oči, zalepi neku fluorescentnu nalepnicu ili slično... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 470 Napisano Jun 18, 2024 Svrati ponekad, 76 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Strpljen - spašen jeste istina ali se kod žena teško primenjuje. Hvala na brzim odgovorima, poslušaću savet i ostaviti "rane junačke", uvek mogu da tvrdim da sam to zaradila u borbi sa zmajevima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetraBG 213 Napisano Jun 18, 2024 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT-07 , super soco ts1200r Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam posle nedelju dana novu kacigu izgrebala na (odvratni) spanski zid u kuci vise ne primecujem ove ogrebotine iako su me nervirale u pocetku. Moja preporuka ti je da ako ti bas smeta stavis neki sticker ili izvuces neke linije (nalepnicom) Koje bi pratile dizajn kacige da pokrijes te ogrebotine u boji kacige naravno 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1629 Napisano Jun 18, 2024 Drug član, 1012 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Ne diraj ništa. Nek ide protiv uroka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...