Jump to content

Moto Zajednica

Kako sanirati ogrebotine ili bolje ne dirati ništa

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 76 postova
  • Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK

Jesenas sam kupila Shark kacigu (Skwal i3 LINIK AYK siva mat) i nekoliko puta je ostavljala u fabričkom koferu Honde Pantheon. Kasno sam primetila da na poklopcu kofera postoje tri šrafa i da ako ispod kacige ostavim fluo prsluk kaciga se podigne taman toliko milimetara da šrafovi dodiruju vrh. Oštećenja se vide na slici, naravno da nisu strašna ali me poprilično iritiraju tako da neprekidno razmišljam kako ih ili popraviti ili sakriti. Ne želim da stvar još više pogoršam amaterskim pokušajima pa tražim stručnu pomoć. Da li uopšte išta dirati, lepiti stiker preko ili se jednostavno pomiriti sa činjenicom da nismo ni mi savršeni i bez ožiljaka pa da ne moraju drugačije ni da nam budu kacige?

IMG_2754.JPEG

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 526 postova
  • Motocikl: M1800R, Integra 750

Meni moja HJC i90 u prvih 5 dana kad sam je kupio ostala na glavi kad sam izlazio iz garaze i zapela za garazna vrata. Naravno, ostalo par debelih ogrebotina, pa sam danima razbijao glavu kako to sanirati i prekriti, ali sam sa vremenom prestao razmisljati o tome i vise mi ne upada u oko.
Uglavnom, ne mozes to sanirati da se bas ne vidi a da ne bude skuplje od same kacige. Strpi se, prestat ce ti smetati :)

• Haha 1

• Svrati ponekad, 269 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM900

Žena na motoru, tu ogrebotinu na vrhu kacige jedino druga ženska osoba može da ti primeti, muškarci sigurno ne :)

Ja lično, to ne bih dirao, ja moju nosim takvu kakva je. Svako guljenje, dodatna hemija možda i oslabi kacigu. Ako ti baš bode oči, zalepi neku fluorescentnu nalepnicu ili slično... 

• Haha 1

• Svrati ponekad, 76 postova
  • Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK

Strpljen - spašen jeste istina ali se kod žena teško primenjuje.

Hvala na brzim odgovorima, poslušaću savet i ostaviti "rane junačke", uvek mogu da tvrdim da sam to zaradila u borbi sa zmajevima 😂

• Haha 1

• Svrati ponekad, 102 postova
  • Motocikl: MT-07 , super soco ts1200r

Ja sam posle nedelju dana novu kacigu izgrebala na (odvratni) spanski zid u kuci 😅 vise ne primecujem ove ogrebotine iako su me nervirale u pocetku.

Moja preporuka ti je da ako ti bas smeta stavis neki sticker ili izvuces neke linije (nalepnicom) Koje bi pratile dizajn kacige da pokrijes te ogrebotine u boji kacige naravno

image.png.a657200d462b93a70d34057a2a19e537.png

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja