saxomofon 746 Napisano Jun 14, 2024 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Iskren da budem, jedva sam nasao kako se ovo cudo zove Naime, prodali bismo ovaj nastavak za decija kolica, ako je neko zainteresovan. Kupili smo ga novog pre 4-5 meseci, koristili 3-4 puta max, tako da stoji u podrumu i skuplja prasinu. Starije dete nije nesto zainteresovano jer vise voli trotinet, tako da nam je ovo cudo visak. Postavicu fotke kada stignem kuci i odem do podruma. Izgelda ovako Univerzalan je, nije namenjen za neku specificnu marku kolica. Cena novog je bila, koliko se secam - 45eur, mozda 48eur...mi bismo ga dali za 30eur, recimo. Stanje - kao novo. Kao sto rekoh - probano par puta i to je to. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2652 Napisano Jun 14, 2024 Drug član, 1300 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da proverim sa suprugom, ali mislim da kupujemo… Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2652 Napisano Jun 14, 2024 Drug član, 1300 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno. Javljam se posle na PP… 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 746 Napisano Jun 14, 2024 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan @vasa.93 zurio sam pre kako bih uhvatio voz, pa ne napisah - trenutno se nastavak, kao i svi mi, nalazi van zemlje. Trebalo bi da smo u Beogradu 5. jula, tako da tek tada bi mogli da izvrsimo primopredaju. Nadam se da nije problem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2652 Napisano Jun 14, 2024 Drug član, 1300 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Nije, prinovu očekujemo tek avgusta… 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 746 Napisano Jun 14, 2024 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, vasa.93 je napisao: Nije, prinovu očekujemo tek avgusta… Oooo, BRAVO, NEKA JE SA SRECOM!!! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8643 Napisano Jun 16, 2024 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj stani, to starije malo, gura kolica pa nizbrdo borduje sa bebom? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 746 Napisano Jun 16, 2024 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan @mrle samo ako ima polozeno A2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...