travelman 14037 Napisano Jun 11, 2024 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, Gruja TS je napisao: Ali i dalje mi nije jasno kako je ovo isto kao i sendvič i 1000 din... Isto je, ti si član jedne grupe a on clan druge grupe stim sto vam je motiv isti, finansijska dobit. Svako radi ono sto misli da je najbolje. Nemam ja nista protiv ni jedne strane al mi bode oci kad jedni omalovazavaju druge a za sebe nadju opravdanje. I da ne bi bilo zabune, nisam ja najposteniji nego jos nisam dobio pravu ponudu a ovo za kafu i toster mi sitno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja TS 69 Napisano Jun 11, 2024 U prolazu, 90 postova Lokacija: Beograd, BBrdo Motocikl: '93. VFR750F Prijavi odgovor kao problematičan Da, kapiram stav ali i dalje ga smatram banalizovanim do crno belog nivoa. A život je ipak nijansiran. Složimo se da se ne slažemo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jun 11, 2024 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Teramo dalje, ovu temu smo obradili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4485 Napisano Jun 11, 2024 Svrati cesto, 3588 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, shoyyka je napisao: Godinama sam MOL-ovac,isključivo običan benzin i dizel. Imali su do skoro 1L 1bod i nakupi se, sad uveli neku glupu alikaciju, odmah kao časte 20,30,50 din., neću to, volim kad se nakupi... Ali ipak ne menjam pumpu, kad mogu birati. Isto iskljucivo sipam na MOL-u i deluje mi na prvu da je aplikacija bolja od kartice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6730 Napisano Jun 11, 2024 Drug član, 1931 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, travelman je napisao: I nije čačkanje, aj tebe sad direktno da pitam koja je razlika kad se neko proda za sendvic a neko za toster il sta vec nabrojano gore Gorivo da sipam moram, zbog posla a i zbog zadovoljstva, ne prodajem se nikome ako ce mi jos nesto dati uz gorivo, sipacu ga kako tako. “Budjavi sendvic” ne moram da jedem i niti cu, ostavicu ga jeftinom polusvetu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1219 Napisano Jun 11, 2024 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, shoyyka said: Godinama sam MOL-ovac,isključivo običan benzin i dizel. Imali su do skoro 1L 1bod i nakupi se, sad uveli neku glupu alikaciju, odmah kao časte 20,30,50 din., neću to, volim kad se nakupi... Ali ipak ne menjam pumpu, kad mogu birati. THIS ITEM IS NOT AVAILBLE IN YOUR COUNTRY MOL sam prestao da koristim jer ne mogu da koristim njihovu aplikaciju. Imao sam MolGo ali sada ne mogu da skinem sa PlayStore MolMove. Poslao sam im email sa pitanjem: "Koja je logika da se spreči korišćenje aplikacije ljudima koji nemaju Srbiju u setings PlayStor-a?" Napisao im da mi NIS ne traži dokaz o državljanstu za korišćenje SaNamaNaPutu i Drive.Go, kao ni ECO za Smile App. Nećete vi mene? Pa neću ni ja vas.. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Jun 12, 2024 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim Europetrol-ovu karticu. Kod njih se odmah na kasi umanjuje iznos za 3 din/lit (7 din/lit za skuplja goriva). Imam i NIS-ovu ali ne pamtim kad sam je koristio. Ja sam stara garda, drzim se jednog i tesko me je prebaciti na drugo dok ne dogori... Tako da sigurno nisam na najpovoljnijem resenju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 9299 Napisano Jun 12, 2024 4_tocka_i_karoserija, 1988 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, DonToni je napisao: Tako da sigurno nisam na najpovoljnijem resenju. Realno je veliko pitanje šta je najpovoljnije rešenje. Meni je NIS najpovoljniji jer mi je najbliža baš njihova pumpa, a i gde god da krenem, tu su. Da mi je neko drugi "pod nosom", možda bih "prešao", ovako, nema logike. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12308 Napisano Jun 12, 2024 Drug član, 1311 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, travelman je napisao: Isto je, ti si član jedne grupe a on clan druge grupe stim sto vam je motiv isti, finansijska dobit. Svako radi ono sto misli da je najbolje. Nemam ja nista protiv ni jedne strane al mi bode oci kad jedni omalovazavaju druge a za sebe nadju opravdanje. I da ne bi bilo zabune, nisam ja najposteniji nego jos nisam dobio pravu ponudu a ovo za kafu i toster mi sitno. da bas je isto biti član i podržavalac kriminalnog klana i biti trunku povlašćeniji kupac 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jun 12, 2024 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, piki je napisao: da bas je isto biti član i podržavalac kriminalnog klana i biti trunku povlašćeniji kupac Džabe mi pricas, ja i dalje ne kapiram da su nekome ta 3 dinara manje od pune cene bitna u zivotu. Pa 200 litara na mesecnom nivou je usteda 600 dinara. Koliko njih znas sto sagore 200 litara mesecno. Taxi i slicno je van konkurencije, pricam o nama obicnim smrtnicima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2680 Napisano Jun 12, 2024 Drug član, 1529 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, travelman je napisao: I da ne bi bilo zabune, nisam ja najposteniji nego jos nisam dobio pravu ponudu Lele, moj covek. Pa to pricam ceo zivot! Svako ima cenu, ali je moja malo veca. Ali ne znaci da necu da se prodam, vec nije bila prava ponuda Sto se tice kartica, radio sam na Gazpromu pre 10-tak godina, i od tada koristim njihovu karticu. Tako mi ostalo u navici. Tada, kada sam prolazio obuke, ucio sam da samo oni uvoze gorivo, (a Eko ima odredjene benefite pri uvozu), i svi ostali dodaju samo aditive u svoje gorivo, kupljeno od NIS-a! Knez petrol, za uzvrat, nudi prevoz derivata NIS-u, pa mozete videti kako istace gorivo u NIS cisterne i pumpe... Takodje sam se uverio da merenja i "kradje" ne postoje, a da je gorivo vrhunskog kvaliteta. Aditivirana "skupja" goriva sipam-tocim, jer upravo razlika u ceni nije velika (na tocenje ne bude, tipa, 150 din), a znaci za dpf. Da vozim auto stariji od 2010, ne bih sipao, jer se tu ne oseca razlika. Ni za CR, ni za dpf... Kod benzinaca je druga prica. Ono sto sam zamerio, Gazprom u BiH i ovde nije povezan i nisam mogao da dobijem bodove na kartici. Bilo je to prosle godine. Mozda sada moze... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jun 12, 2024 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, MaxiS je napisao: Lele, moj covek. Pa to pricam ceo zivot! Svako ima cenu, ali je moja malo veca. ... .... Prodacu se ko gospodin za 3000 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4485 Napisano Jun 12, 2024 (promenjeno) Svrati cesto, 3588 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, MaxiS je napisao: Kod benzinaca je druga prica. Ajd pomozi. Benzinac 1.2 tsi u skodi 2014. Jel bacam pare sto sipam skuplji benzin? Razlika vise nije mala, zna da bude preko 20 din. po litri. Promenio Jun 12, 2024 član Fredi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 9299 Napisano Jun 12, 2024 4_tocka_i_karoserija, 1988 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, travelman je napisao: Džabe mi pricas, ja i dalje ne kapiram da su nekome ta 3 dinara manje od pune cene bitna u zivotu. Čim si uporedio sendvičare i ovo, postalo je jasno da je džaba priča. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12308 Napisano Jun 12, 2024 Drug član, 1311 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, travelman je napisao: Džabe mi pricas, ja i dalje ne kapiram da su nekome ta 3 dinara manje od pune cene bitna u zivotu. Pa 200 litara na mesecnom nivou je usteda 600 dinara. Koliko njih znas sto sagore 200 litara mesecno. Taxi i slicno je van konkurencije, pricam o nama obicnim smrtnicima. slazem se da je to sarena laža, samo sam rekao da je besmisleno uporedjivati to sa prodajom sebe za 2000 dinara i parizer, nikakve veze sa zivotom nemaju ta dva 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1184 Napisano Jun 12, 2024 Zainteresovan, 247 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam EKO karticu. Do sada sam uzeo tri puta ENP uređaj za dinar, čini mi da je koštao 2.000 bodova i 2.000 dinara si morao da uplatiš na uređaj radi aktivacije. Eto, za to mi je koristila. Mislim da je NIS-ova opcija dobra, znam da teča svake godine ima "besplatan" rezervoar kad krene na more. Ćale ima MOL karticu, skuplja bodove, ali ne znam detalje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jun 12, 2024 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, zaludan je napisao: Čim si uporedio sendvičare i ovo, postalo je jasno da je džaba priča. I dalje stojim iza tvrdnje da si petrolsendvicar samo danas nemam vremena da tipkam jer pakujem kupaći za vikend. Uzinat tebi sad imam da sipam onaj najskuplji iako bih mogao da se prosfercujem sa onim jeftinijim i ustedim vise od 3 din po litri. ... pre 19 minuta, piki je napisao: slazem se da je to sarena laža, samo sam rekao da je besmisleno uporedjivati to sa prodajom sebe za 2000 dinara i parizer, nikakve veze sa zivotom nemaju ta dva To je bilo figurativno i vec rekoh da nemam nista protiv onih koji to rade. Meni su takve stvari strane al iz iskustva znam da je mala granica izmedju povlascenog kupca i podrzavaoca nekih drugih stvari. Iz grupe u grupu se očas posla pretrči. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4485 Napisano Jun 12, 2024 (promenjeno) Svrati cesto, 3588 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Luka9905 je napisao: Ćale ima MOL karticu, skuplja bodove, ali ne znam detalje. Ako sipas obicno gorivo dobijas poen po litru a 3 poena ako sipas skuplje. Imas nivove, ja sam aktivirao krajem aprila i sada sam na silver. Pogodnosti nivoa Znaci popust 4 din po litru ovog benzina sto ja tocim. Oko 60 litara mesecno dodje mu oko 240 din. Zanemarlivo. Sa vremena na vreme daju neku nagradu gde je 10 din. jeftinije. Promenio Jun 12, 2024 član Fredi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5066 Napisano Jun 12, 2024 Drug član, 1895 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da ne userete svaku temu važi? Važi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2680 Napisano Jun 12, 2024 (promenjeno) Drug član, 1529 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Fredi je napisao: Ajd pomozi. Benzinac 1.2 tsi u skodi 2014. Jel bacam pare sto sipam skuplji benzin? Razlika vise nije mala, zna da bude preko 20 din. po litri. Mislio sam na atmo benzince, nije mi proradio kliker da ima i turbo benzinaca i onih sa direktnim ubrizgavanjem (vozim dizel vec godinama). Takodje bih sipao skuplji... Edit: mala je to razlika u novcu da rizikujem da se zacepe dizne ili nesto trece i da imam mumu posle... Promenio Jun 12, 2024 član MaxiS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 851 Napisano Jun 12, 2024 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja imao Mol - ovu karticu neko vreme,onda oni izbace karticu i uvedu aplikaciju(poeni na kartici mi propadose)koliko sam skontao sada sa aplikacijom imas pogodnosti na svasta nesto ali najmanje na gorivo. I dalje sipam na Mol - u ali "seljacki" bez ikakvih pogodnosti,sipam jeftiniji dizel auto mi 2008 ali nema dpf (ima egr),ne znam da li je onda dobro sto vozim na obicnom dizelu ili da predjem na skuplji? Za Mol su mi rekli da imaju dobro gorivo i uvek tu sipam inace u gradu gde sipam imaju jos Nis,Gazprom,Omv... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5616 Napisano Jun 12, 2024 Drug član, 2513 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan @Alex74za tih par dinara razlike izmedju obicnog i premium dizela, ja licno sipam premium u toyotu 2012. Jos kad se prikupe ti poeni, leveli pm, pa izadje premium dizel svega 3-4din skuplje sa popustima, za tu razliku uvek cu sipati premium. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 851 Napisano Jun 12, 2024 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja nemam nikakvih popusta,poena,levela itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8677 Napisano Jun 12, 2024 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, travelman je napisao: I dalje stojim iza tvrdnje da si petrolsendvicar samo danas nemam vremena da tipkam jer pakujem kupaći za vikend. Uzinat tebi sad imam da sipam onaj najskuplji iako bih mogao da se prosfercujem sa onim jeftinijim i ustedim vise od 3 din po litri. ... To je bilo figurativno i vec rekoh da nemam nista protiv onih koji to rade. Meni su takve stvari strane al iz iskustva znam da je mala granica izmedju povlascenog kupca i podrzavaoca nekih drugih stvari. Iz grupe u grupu se očas posla pretrči. Ja stvarno tebe ne razumem, da li si toliko ograničen ili toliko pun sebe, ego nešto. Niko se nije prodao za lojaliti karticu. Pod isto ti dođe biranje operatera, tarife, paketa, ugovora da ti sve to bude jeftinije. Biranje ulja, proizvođača delova, popusta u Maksiju, last-first minute za putovanje... Lojalnost se nagrađuje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8677 Napisano Jun 12, 2024 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Kratko, mnogo drviš. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...