5rinjac1 10 Napisano Maj 29 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari,Kolega i ja sa suprugama tražimo prenoćište večeras, okolica Sombora ili Novog Sada ili okolica...4 osobe, 2 motora.Imate li neku preporuku, ne treba ništa extra, da ima dvorište za motore... Poslano sa mog SM-G990B koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Maj 29 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, 5rinjac1 said: Pozdrav drugari, Kolega i ja sa suprugama tražimo prenoćište večeras, okolica Sombora ili Novog Sada ili okolica...4 osobe, 2 motora. Imate li neku preporuku, ne treba ništa extra, da ima dvorište za motore... Poslano sa mog SM-G990B koristeći Tapatalk Ako treba u Novom Sadu, moj drugar se bavi time. Kaže da ima mesta. Sam centar Novog Sada na par minuta hoda od Zmaj Jovine ulice (glavna šetališna ulica u NS). Parking u dvorištu smeštaja zatvoren kapijom. 35 EUR dvokrevetna soba u njegovom smeštaju: Smeštaj CENTAR Novi Sad WWW.SMESTAJ-NOVISAD.RS Hostel Centar Novi Sad | Milovana Vidakovica 5, 21000 Novi Sad, Serbia | smestajcentar@gmail.com,apartmani,sobe, +381655706706, prenociste, smestaj Google Maps MAPS.APP.GOO.GL ★★★★★ · Hotel Javite se Feđi na +381655706706 i slobodno se pozovite na mene. (Marko, Markone, kako god ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 471 Napisano Maj 29 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, markone said: Ako treba u Novom Sadu, moj drugar se bavi time. Kaže da ima mesta. Sam centar Novog Sada na par minuta hoda od Zmaj Jovine ulice (glavna šetališna ulica u NS). Parking u dvorištu smeštaja zatvoren kapijom. 35 EUR dvokrevetna soba u njegovom smeštaju: Smeštaj CENTAR Novi Sad WWW.SMESTAJ-NOVISAD.RS Hostel Centar Novi Sad | Milovana Vidakovica 5, 21000 Novi Sad, Serbia | smestajcentar@gmail.com,apartmani,sobe, +381655706706, prenociste, smestaj Google Maps MAPS.APP.GOO.GL ★★★★★ · Hotel Javite se Feđi na +381655706706 i slobodno se pozovite na mene. (Marko, Markone, kako god ) sa Fedjom saradjujem godinama. samo mogu da se nadovezem i preporucim. jedino sto ne znam kako sada tamo doci motorom obzirom na radove u skerlicevoj i zlatne grede 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1874 Napisano Maj 29 (promenjeno) Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kod naših motorciklista Na pola puta u Vrbasu BAN apartmani, Vrbas, SRB WWW.BOOKING.COM Objekat BAN apartmani, koji se nalazi u gradu Vrbas, u regiji Vojvodina, nudi smeštaj sa besplatnim WiFi internetom i besplatnim privatnim parkingom. Novi Sad https://www.booking.com/Share-bHAH0H Promenio Maj 29 član JevtaNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Maj 29 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Efendija Skalin said: sa Fedjom saradjujem godinama. samo mogu da se nadovezem i preporucim. jedino sto ne znam kako sada tamo doci motorom obzirom na radove u skerlicevoj i zlatne grede Kaže Feđa da motorom može da se dođe. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8075 Napisano Maj 29 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ako kolege imaju u planu da malo prošvrljaju po Novom Sadu mislim da nema bolje opcije... U okolini postoji mnoštvo ugostiteljskih objekata sa prihvatljivim cenama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
5rinjac1 10 Napisano Maj 29 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ipak smo uspjeli doći do Novog Sada...rešili smještaj kod Feđe.Hvala na pomoći.Poslano sa mog SM-G990B koristeći Tapatalk 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Maj 30 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, 5rinjac1 said: Ipak smo uspjeli doći do Novog Sada...rešili smještaj kod Feđe. Hvala na pomoći. Poslano sa mog SM-G990B koristeći Tapatalk Dobrodošli i uživajte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...