Jump to content

Moto Zajednica

Labav deo kod točka na novom motoru

Recommended Posts

• U prolazu, 11 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX S750

Poštovanje, 

Neuk sam i ne znam još uvek kako se šta zove. Danas sam, dok sam cackao motor, video da je ovaj deo labav. Motor je 2020 godište (Suzuki gsx s750), ja sam prvi i jedini vlasnik. 

Ne znam kako je do toga došlo, radoznao sam da li je to normalno, ili je simptom nekog većeg problema. Za sada sam samo dotegao jer moram da ga registrujem danas. Snimio sam i ispod priložio problem.

Hvala unapred 

Ps

Izvinjavam se, omasio sam podforum gde ovo pripada i sada ne znam kako da premestim. Izvinjenje za moderatore, zbrzao sam. 

Promenio član Aleksandar-novajlija

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 495 postova

Nije simptom nicega, samo nije dobro naspanovan. Dotegni ali i proveri markere sa obe strane, da li su jednaki. Neko ga je otupustio jer je verovatno malo preterao prilikom spanovanja i onda ostane tako labav. Inace se odvrne malo vise, kucne kad je osovina odvrnuta i onda gledati da stezanje bude krajnja radnja tj. stezati mic po mic dok se ne dovede na zeljenu meru i da to bude to, bez odvrtanja.

• Hvala 1

• U prolazu, 11 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX S750
Pre 2 sati, MarkoMoto je napisao:

Nije simptom nicega, samo nije dobro naspanovan. Dotegni ali i proveri markere sa obe strane, da li su jednaki. Neko ga je otupustio jer je verovatno malo preterao prilikom spanovanja i onda ostane tako labav. Inace se odvrne malo vise, kucne kad je osovina odvrnuta i onda gledati da stezanje bude krajnja radnja tj. stezati mic po mic dok se ne dovede na zeljenu meru i da to bude to, bez odvrtanja.

Ima smisla. Za vikend ću da proverim i dotegnem lanac, i onda i ovo da podesim da bude jednako. Hvala ti

Edit: radoznao sam, da li se skida zadnja guma prilikom servisiranja zadnje kočnice? Verovatno da, ako je tako, onda su mi ovo u EuroSumar -u zeznili (ili je samo od vožnje, ali od tada sam prešao 500km). Hmmm

Promenio član Aleksandar-novajlija

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja