Aleksandar-novajlija 0 Napisano Maj 28 (promenjeno) U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX S750 Prijavi odgovor kao problematičan Poštovanje, Neuk sam i ne znam još uvek kako se šta zove. Danas sam, dok sam cackao motor, video da je ovaj deo labav. Motor je 2020 godište (Suzuki gsx s750), ja sam prvi i jedini vlasnik. Ne znam kako je do toga došlo, radoznao sam da li je to normalno, ili je simptom nekog većeg problema. Za sada sam samo dotegao jer moram da ga registrujem danas. Snimio sam i ispod priložio problem. Hvala unapred Ps Izvinjavam se, omasio sam podforum gde ovo pripada i sada ne znam kako da premestim. Izvinjenje za moderatore, zbrzao sam. Promenio Maj 28 član Aleksandar-novajlija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 806 Napisano Maj 28 Zainteresovan, 495 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije simptom nicega, samo nije dobro naspanovan. Dotegni ali i proveri markere sa obe strane, da li su jednaki. Neko ga je otupustio jer je verovatno malo preterao prilikom spanovanja i onda ostane tako labav. Inace se odvrne malo vise, kucne kad je osovina odvrnuta i onda gledati da stezanje bude krajnja radnja tj. stezati mic po mic dok se ne dovede na zeljenu meru i da to bude to, bez odvrtanja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar-novajlija 0 Napisano Maj 28 (promenjeno) U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX S750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, MarkoMoto je napisao: Nije simptom nicega, samo nije dobro naspanovan. Dotegni ali i proveri markere sa obe strane, da li su jednaki. Neko ga je otupustio jer je verovatno malo preterao prilikom spanovanja i onda ostane tako labav. Inace se odvrne malo vise, kucne kad je osovina odvrnuta i onda gledati da stezanje bude krajnja radnja tj. stezati mic po mic dok se ne dovede na zeljenu meru i da to bude to, bez odvrtanja. Ima smisla. Za vikend ću da proverim i dotegnem lanac, i onda i ovo da podesim da bude jednako. Hvala ti Edit: radoznao sam, da li se skida zadnja guma prilikom servisiranja zadnje kočnice? Verovatno da, ako je tako, onda su mi ovo u EuroSumar -u zeznili (ili je samo od vožnje, ali od tada sam prešao 500km). Hmmm Promenio Maj 28 član Aleksandar-novajlija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...