Gile 1845 Napisano Octobar 28, 2024 Drug član, 916 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Dzabe. Ali dzaba. Sacekaj januar, planuce za satic po toj ceni. Da mi nije puna garaza ja bih ga uzeo. Pre neki dan upade cale, pita ciji su ovo motori? Ja tuc muc, samo me pogledao i okrenuo se... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10853 Napisano Octobar 28, 2024 (promenjeno) Ne silazi, 2431 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @Gile, daj fotku garaže ! Šalim se malo, isto kao sa Skarabeom, uhvatio me "crv" da menjam. Sad bih da prodam što pre, a kad pomislim da ću, dok ne uzmem drugi da peglam bus po Bg-u, muka mi je...A još veća da idem kolima... edit: Čak sam razmišljao da uzmem onaj el.trotinet od Ghostrider-a za po gradu, ali u uputstvu što je okačio piše: Rider Age 16-50 Ne uklapam se ni ovde... Promenio Octobar 28, 2024 član Blaza 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Octobar 28, 2024 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Nema oglasa na PA, hteo da pokazem drugaru... koja je cena sad komplet, a koja bez nosaca i kofera, izgubio sam se u silnim postovima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10853 Napisano Octobar 28, 2024 Ne silazi, 2431 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni produžavao oglas... Ovde sam postavio na prethodnoj strani cenu, ovakav kakav je za 1.650 evra, sa sva tri kofera. Da skinem bočne kofere sa nosačima, i da skinem zadnji kofer sa pločom i nosačem, bilo bi fiksno 1.450 evra, a od mene i pun rezervoar goriva. Beton cena. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 449 Napisano Octobar 28, 2024 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Smesna cena, alal vera. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10853 Napisano Januar 20 Ne silazi, 2431 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne beše @shoyyka da preporuči moj motor novom članu, ne bih se još javljao, i zaboravio sam na oglas. Zadnji post bio krajem oktobra 2024...jbga, vozilo se ! . Da se podsetimo : - Motor u mom vlasništvu treća godina, na moje ime. - U voznom stanju, tehnički ispravan. Skoro rađen mali servis. - Bez problema sam prelazio i do 700 km u danu. - Za ovu sezonu trebalo bi uraditi : 1. Gume imaju odličnu šaru (Michelin Pilot Street) ali su prešle dosta km 2. Javlja se frajlauf za remont, u najavi. 3. Registracija ističe 26. juna 2025. 4. Motor se prodaje bez kofera (dogovor oko cene, kome treba). Zbog svega navedenog, a i želje da pređem na nešto drugo cena je 1.350 evra !!! Vrlo prosto. Koga interesuje, dođe, proba, vidi, ako mu odgovara, cena je ta. Radimo odmah prenos. Kao poklon od mene, pun rezervoar goriva, nove prednje pločice i 3 litra ulja, za sledeću zamenu. 5 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10853 Napisano Subota u 16:32 Ne silazi, 2431 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Nova sezona, i nova cena ! 1.600 evra Za forum popust ! Kawasaki ER 5 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki ER 5, 1998. godište, Naked, vozilo prešlo 97200 km, Žarkovo. Cena 1.600 € -... Motor pali, radi, ide na proteste i daje podršku studentima, vozi se svuda gde treba, i kad treba ! Razlog prodaje ? Ne znam, vozim se. Eventualno da probam još nešto (dok mogu, hehe !) od motora, to se podrazumeva ! 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1670 Napisano Subota u 18:25 Drug član, 1040 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Blazo teraj to da okrene sat, sledece godine u ovo vreme ima da ode za 2000 evrica kao nov 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2805 Napisano Subota u 18:44 Drug član, 1377 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Blaženi, ove godine zajedno prelazimo igricu, ko prvi do 100K plaća pivo :-DSent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10853 Napisano Subota u 19:03 Ne silazi, 2431 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Jbga, zakazao sam prošle godine. Bio je plan za novu godinu da okrene sat... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10853 Napisano Utorak u 18:04 Ne silazi, 2431 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Šta da vam kažem, došao je i taj dan. Kawa je otišla od mene, voziće je jedna mlada, lepa bajkerka ! Ima već staža na motoru (Virago 125), brat joj vozi Stroma, tako da ima i instruktora za sigurnu vožnju. Morao sam da je poljubim na rastanku (motor, bre, šta ste pomislili ) jer me nikada nije ostavio, i uvek me nasmejanog vratio, što sam i njoj poželeo... A sad kreće glavobolja, šta sad ? 22 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4299 Napisano Utorak u 18:07 Drug član, 1063 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Diverzija, šta drugo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 513 Napisano Utorak u 18:07 Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan pa sta sad? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10853 Napisano Utorak u 18:10 Ne silazi, 2431 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Da otvaram novu temu, a da ukradem naslov od @ZEMZEM ? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5042 Napisano Utorak u 18:32 Drug član, 1076 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan E moj @Blaza, prvo se odluči šta sad, pa se tek onda krene u prodaju kako ćeš sad u Niš Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10853 Napisano Utorak u 18:33 Ne silazi, 2431 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Forsberg je napisao: kako ćeš sad u Niš Auto stop ! 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2805 Napisano Utorak u 18:50 Drug član, 1377 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Srećno Blažo!Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2060 Napisano Utorak u 18:57 Drug član, 1072 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Srećna sledeća kupovina Blažo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4923 Napisano Utorak u 19:02 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza cbf od @Zlatko LA 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10853 Napisano Utorak u 19:06 Ne silazi, 2431 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @Markone88 razmišljao sam o tome, ali ne vredi, ne mogu toliko da "dobacim". Nešto je iskrslo, pitanje je i da li ću uskoro nešto uzeti... Videćemo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5851 Napisano juče u 06:02 Drug član, 1433 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Blaza said: Da otvaram novu temu, a da ukradem naslov od @ZEMZEM ? Са срећом брате. Исте муке имамо. Немамо мотор а немамо ни паре. 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4923 Napisano juče u 08:12 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Marko05 said: Са срећом брате. Исте муке имамо. Немамо мотор а немамо ни паре. Ja nemam ni motor ni pare ni garažu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5869 Napisano juče u 09:12 Drug član, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 59 minuta, Markone88 je napisao: Ja nemam ni motor ni pare ni garažu Kad si sva sredstva dao na hemiju za ciscenje... 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5851 Napisano juče u 11:18 Drug član, 1433 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Bole37 said: Kad si sva sredstva dao na hemiju za ciscenje... Повољно продајем хемију за чишћење мотора, слике у току дана... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10853 Napisano pre 23 sati Ne silazi, 2431 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan A jelkice ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...