Vandrokaš 1039 Napisano Maj 24, 2024 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Imam nameru da sutra odem do Zlatibora (a prekosutra nazad). Planiram put preko Šapca, Tekeriša, Pecke, Ljubovije i Bajine Bašte. Odatle ću na Perućac, pa vidikovac Zelenika, Mitrovac na Tari, klopa kod Bana, pa do vidikovca Osluša, pa preko Kremne i Šljivovice do Zlatibora. Nazad ću verovatno preko Divčibara. Pitanje za sve: da li je neko skoro išao putem Kotroman - Zlatibor preko Semegnjeva? Jel ima skroz asfalt i kakav je put? Svaki savet dobrodošao! Pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3472 Napisano Maj 24, 2024 Drug član, 2388 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ne možeš ići preko Semegnjeva...tu nema puta na 3km od Kotromana samo je za teški off. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6291 Napisano Maj 24, 2024 Drug član, 1405 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Moze preci u BiH na Kotroman pa prema Visegradu par km. Ima skretanje levo za Priboj. Mislim da se mesto zove Prisjek ili Prosijek. Bas kod Dobruna. Tu se ide ka Priboju i u Strpcima cca 20km ima skretanje levo za Jablanicu i dalje ka Torniku, kud volis. Od Strbaca do Jablanice je makadam, ispocetka uzbrdo, a posle po visoravni/ nema g. prelaza. Idu putnicki auti al nije da je pista. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3472 Napisano Maj 24, 2024 Drug član, 2388 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Takođe put Šabac-Tekeriš je baš loš, loš...ako ideš na Ljuboviju pametnije je da ideš na Valjevo pa preko jezera Rovni da se spustiš dole. A ako ideš baš na Šabac onda klasika prema Loznici pa dole Drinom. Taj potez preko Tare je isto u lošijem stanju...moraš oprezno voziti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 1039 Napisano Maj 24, 2024 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, slave74 je napisao: Moze preci u BiH na Kotroman pa prema Visegradu par km. Ima skretanje levo za Priboj. Mislim da se mesto zove Prisjek ili Prosijek. Bas kod Dobruna. Tu se ide ka Priboju i u Strpcima cca 20km ima skretanje levo za Jablanicu i dalje ka Torniku, kud volis. Od Strbaca do Jablanice je makadam, ispocetka uzbrdo, a posle po visoravni/ nema g. prelaza. Idu putnicki auti al nije da je pista. Hvala. Nemam motor da silazim sa asfalta ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 1039 Napisano Maj 24, 2024 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, mick je napisao: Takođe put Šabac-Tekeriš je baš loš, loš...ako ideš na Ljuboviju pametnije je da ideš na Valjevo pa preko jezera Rovni da se spustiš dole. A ako ideš baš na Šabac onda klasika prema Loznici pa dole Drinom. Taj potez preko Tare je isto u lošijem stanju...moraš oprezno voziti. Hvala. Uzimam u razmatranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Maj 24, 2024 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Odlazak za vikend na Zlatibor? Bojim se da ces se razocarati, guzva u dolasku, guzva u odlasku a tamo kao u centar Bg da si usao 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1800 Napisano Maj 24, 2024 Drug član, 1364 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Većina posetilaca Zlatibora i ide tamo zbog gužve...Pitam drugara koji često ide gore, šta traži na Zlatiboru, kaže brate ludilo je gore, stalno neka dešavanja, izlasci, kafići, ribe, ludnica....Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 1039 Napisano Maj 24, 2024 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Vikend mora da bude zbog posla, a sasvim slučajno odabrao Zlatibor, kao neki cilj. Uopšte mi nije bitan on kao on. Ionako ću samo da prespavam tamo. Hoću da probam nov motor i opremu po zabitima i malo zahtevnijim putevima. Zato i idem okolo. A taj put preko Tare je lep za oko. Samo godinama nisam prošao tuda ... A verovatno će me i malo kiša uhvatiti, što se uklapa u test svega 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6291 Napisano Maj 24, 2024 Drug član, 1405 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, mick said: Takođe put Šabac-Tekeriš je baš loš, loš...ako ideš na Ljuboviju pametnije je da ideš na Valjevo pa preko jezera Rovni da se spustiš dole. A ako ideš baš na Šabac onda klasika prema Loznici pa dole Drinom. Taj potez preko Tare je isto u lošijem stanju...moraš oprezno voziti. I taj put od Va ka Bajinoj Basti je pun zakrpa, ukoliko ga nisu u zadnjih par meseci preasfaltirali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1887 Napisano Maj 24, 2024 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Razmotri da sa Mitrovca odeš u Mokru Goru novim asfaltom, put je nov i zanimljiv. Put Mokra Gora - Semegnjevo zaboravi što reče @mick. Samo cross. Onda Mokra Gora, Kremna, Šljivovica pa Zlatibor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3472 Napisano Maj 24, 2024 Drug član, 2388 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, ironhorse je napisao: Razmotri da sa Mitrovca odeš u Mokru Goru novim asfaltom, put je nov i zanimljiv. Put Mokra Gora - Semegnjevo zaboravi što reče @mick. Samo cross. Onda Mokra Gora, Kremna, Šljivovica pa Zlatibor. Ne pitaj kako znam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1887 Napisano Maj 24, 2024 (promenjeno) Zainteresovan, 375 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, mick je napisao: Ne pitaj kako znam Želim da čujem sa čim si pošao tamo ?? Skidam kapu na hrabrosti Promenio Maj 24, 2024 član ironhorse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3472 Napisano Maj 24, 2024 Drug član, 2388 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, ironhorse je napisao: Želim da čujem sa čim si pošao tamo ?? Skidam kapu na hrabrosti Ej pod punom opremom sa TRK! Uspeo sam da dođem na 3km od GP. Stanem u jednom trenutku i ukapiram…magarčino! Ideš sam bez ikog u vukoje..inu gde se i sa 4 točka retko ide. Gledam kruže oko mene one pticurine…rekoh vracaj se odmah!!! Čak imam i snimak…jedva taj dan stigoh do CG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4323 Napisano Maj 24, 2024 motoras, 2486 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, slave74 je napisao: I taj put od Va ka Bajinoj Basti je pun zakrpa, ukoliko ga nisu u zadnjih par meseci preasfaltirali. Bio je katastrofa. Ja sam pitao u onoj temi kako je sada i reče kolega da je dosta urađeno sa novim asfaltom. Ali onaj deo kad se spušta ka BB je i dalje loš. Nisam prošao tuda tri godine sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6291 Napisano Maj 24, 2024 Drug član, 1405 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, stari roker said: Bio je katastrofa. Ja sam pitao u onoj temi kako je sada i reče kolega da je dosta urađeno sa novim asfaltom. Ali onaj deo kad se spušta ka BB je i dalje loš. Nisam prošao tuda tri godine sigurno. Taj taj deo. Jesenas prolazio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1887 Napisano Maj 24, 2024 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, mick je napisao: Ej pod punom opremom sa TRK! Uspeo sam da dođem na 3km od GP. Stanem u jednom trenutku i ukapiram…magarčino! Ideš sam bez ikog u vukoje..inu gde se i sa 4 točka retko ide. Gledam kruže oko mene one pticurine…rekoh vracaj se odmah!!! Čak imam i snimak…jedva taj dan stigoh do CG Idu moji lokalci traktorima i motokultivatorima, pa zato te pitah sa čim si od ta dva išao . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3472 Napisano Maj 24, 2024 Drug član, 2388 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, ironhorse je napisao: Idu moji lokalci traktorima i motokultivatorima, pa zato te pitah sa čim si od ta dva išao . Pazi...ovako je krenulo, obećavajuće.... A ovako se završilo! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 1039 Napisano Maj 25, 2024 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Evo prve pauze. Pored Drine ... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 1039 Napisano Maj 26, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 2 dana lepe vožnje. 2 dana odličnog vremena. Pređenih 560 km. Tara, Zlatibor i Divčibare. Do Tare uz Drinu, pored Perućca. Odlično jeli. Lepo pijuckali. Nigde nije bilo neke gužve na putu. Put loš od Šapca do Tekeriša. Kao što je ovde neko već rekao ... Ostalo sve je od dobrog do sasvim podnošljivog. Priroda vrhunska. Vrelo, blizu Perućca. Vidikovac iznad Perućca. Pa smo hteli na teletinu kod Bana na Tari. Ali je 10-ak min pre nas stigla grupa od oko 15 motora. Pa bi čekali više od sat vremena. Što će reći, stativa ... Sedaj na motore i teraj dalje. Do Kurte. Čeka teletina Sa Tare na Zlatibor preko Kremne i Šljivovice. Praznik za oči od celog ovog puta. Stigli na Zlatibor, prespavali i sutra dalje. Preko Užica i Požege, pa Tometinog Polja gore na Divčibare. Na Petnicu, Valjevo, Šabac i preko Fruške kući u NS. Isprobao pakovanje stvari na motor, nove komunikacije, povezivanje navigacije preko RoadSynca ... Novu kišnu opremu nisam. Što mi nešto i nije baš krivo. Ja sa ćerom na motoru, lepo natovareni ... dobro se motor nosio sa nama. Ja zadovoljan. Odličan vikend. Moglo bi češće. Pozdrav svima! Promenio Maj 26, 2024 član Vandrokaš 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sst 120 Napisano Maj 26, 2024 (promenjeno) U prolazu, 35 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo autom prošli ovaj deo. Počeli smo biciklama turu oko Tare, ali smo pokisli do gole kože ... Bilo je zbog te kišetine dosta sitnijih odrona. Nikakav problem za auto, ali za motor bi se trebalo paziti. Planirali smo posle autom krug oko jezera, ali je baš tu bilo dosta odrona, vratili smo se. Put je bio ok, asfaltiran i sa lepim krivinama. Delom je bilo rupa ali ništa divlje. Sve zeleno, lepo kroz šume, baš odmor za oči. Ovaj uspon kod Perućca je bio strm, ali bilo je nekoliko lepih vidika. Za mene početnika bi bilo za razmišljanje. Promenio Maj 26, 2024 član sst 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...