Due 16317 Napisano Maj 26, 2024 Ne silazi, 1210 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Možda sam preterao, ali on mi je upao u oči još u moto3. Malo sam ga analizirao, mlad je a zrelo razmišlja. A i gadan je k'o lopov, praavi šampion! E sad ono na kraju, neka te, neka te, sudbina te čeka te. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Maj 26, 2024 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14162 Napisano Maj 26, 2024 Ne silazi, 6098 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma jasno mi je da ga vecina simpatise jos iz Moto 3. Meni je simpatičan onako osrednje ali cini mi se da hajp prave menadzeri i pr-ovi i da odatle dolaze i ajkule i kreveljenja a i neki nerezonski potezi. Tako je isto meni nazovi simpatičan bio i ostao Miler ili sto bi @BRACO rekao Jozo Mlinar ali magare je magare 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Maj 26, 2024 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Fredi said: Banjaja pao bezveze, Akosta sa vezom? I ja sam se baš pitao kakav je to "bezveze pad"! :)) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14162 Napisano Maj 26, 2024 (promenjeno) Ne silazi, 6098 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Desmo eto mene tu nista ne fascinira da nisam gledao trke ne bih uopste video potencijal iz ovih rezultata. Oliveira je sa KTM pobedio u Potrimau, Cota je staza na kojoj se desilo i da Rins pobedi na Hondi i kad sve pogledam nista spec Promenio Maj 26, 2024 član dvlns Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14162 Napisano Maj 26, 2024 Ne silazi, 6098 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, to crank said: I ja sam se baš pitao kakav je to "bezveze pad"! :)) Mene iznenadilo da je forsirao pobedu u sprintu pa zato bezveze. On je jos prosle godine skapirao da mu u sprintu treba da bude u 4-5 bez rizika a da u glavnoj pobedi. Ne volem ga ali ume da racuna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Maj 26, 2024 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Načeli su mu veštačko samopouzdanje, zato je zapeo juče - gori mu pod nogama!. Em Martin vodi otbiljno em Marquez nema nameru da ne uzme titulu i ove i sledeće godine. Nije bezveze. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14162 Napisano Maj 26, 2024 Ne silazi, 6098 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se ali sam gotovo ubedjen da ce na kraju imati tri u nizu i posle toga u zaborav. Makar dok su mu i dalje glavni konkurenti na Dukatiju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1269 Napisano Maj 26, 2024 Drug član, 834 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju moze lako da se desi da prodje kao PedrosaPedrosa je vrhunski vozač kome je falilo malo sportske sreće i mnogo čvršća telesna konstrukcija. Onako mali i lagan, kad god je pao nešto je lomio i pravio pauze. Pored toga su uvek pored njega bili vrh vozači kao Stoner i MM. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14162 Napisano Maj 26, 2024 (promenjeno) Ne silazi, 6098 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa upravo to sam i napisao. Moze Akosta da bude vrhunski vozac i da mu fali malo sportske srece i da ga u naredne dve godine "sprecavaju" Markez ili Ducati... a onda stize nova era ko zna ko ce se kako snaci Promenio Maj 26, 2024 član dvlns Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18318 Napisano Maj 26, 2024 Integrisan, 8446 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, to crank je napisao: Načeli su mu veštačko samopouzdanje, zato je zapeo juče - gori mu pod nogama!. Em Martin vodi otbiljno em Marquez nema nameru da ne uzme titulu i ove i sledeće godine. Nije bezveze. Pad u zadnjem krugu, na način kako je tu krivinu juče i danas vozio x puta... Danas je imao mnogo rizičnije preticanje u toj krivini, pa nije pao. Pao je, mogao je i da ne padne. Danas nije pao, mogao je i da padne. Samo to. Slažem se da više rizikuje nego smo navikli da vidimo od njega, a slažem se i oko razloga. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Maj 27, 2024 (promenjeno) Andragog, 5020 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Akosta je izgubio ono sto je imao u Moto 3 i Moto 2. Sada vise nema strpljenja a usao je u ligu šampiona ! Čini mi se da i njega čeka Ducati kad tad Promenio Maj 27, 2024 član srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 28, 2024 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ma šta ga boli stojko, može sebi da priušti da sili makar ove sezone, pa i pored sve geologije, opet je najbolje plasirani KTM. Meni bi smetalo da u svojim ispadima povede još nekoga sa sobom, a ovako dok sam rovari tražeći limit i to bez povreda, neka ga, neka se namješta. Zašto Peku gori pod nogama, em dupli šampion, em jedini ima ugovor ?! Jeste malo izašao iz svoje zone komfora, ali mi super što je skontao da ne može da se kolje sa tempom Martina i Acoste i pustio ih da ostružu gume i onda polako krckao. Posle samo povećavao prednost, i to na stazi na kojoj baš i nema pregršt lijepih uspomena. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...