Gordak985 2459 Napisano Maj 22 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Najava novog modela, mene se ovo sviđa baš. Nadam se promeni imena :-) Retro-Styled CFMoto 500SR Voom Sports Bike Teased WWW.VISORDOWN.COM The CFMoto 500SR Voom is a retro-styled sports bike powered by a 500cc inline four-cylinder engine Sent from my SM-S911B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 826 Napisano Maj 27 Zainteresovan, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav spoj retro i modernog dizajna. Čini mi se da niko još nije uradio ovako nešto i da će im ovo biti prvi model koji nije pandan neke druge marke. CFmoto više nije tamo neki brend koji se tek pojavio, već nešto veoma konkurentno na tržištu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6154 Napisano Maj 27 Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan @Gordak985 dobrodosao u klub Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1213 Napisano Maj 27 Zainteresovan, 792 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je samo za China trziste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano Maj 27 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Nije, odmah su rekli da ide i internacionalni launch par meseci kasnije, kao i obično. Ne tangiraju me R-ovi ni najmanje ali baš lepo izgleda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Ika 202 Napisano Maj 29 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ninja 250r '08 Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se sto su "ispratili" kawasaki i napravili 4 cilindra sa manjom kubikazom. Nadam se da ce i ostali proizvodjaci da se upuste u te vode. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 826 Napisano Maj 30 Zainteresovan, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo fotografija sa zvaničnog sajta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6589 Napisano Maj 30 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno recite da užasno izgleda... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 826 Napisano Maj 30 Zainteresovan, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se 'đa Malo izgleda kao da kupuješ motor 2000. godište, pa napakuješ na njega sve što možeš sa Alija 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Maj 30 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Lepše je izgledao u mraku, ugasite svetlo. That's what she said...Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja TS 62 Napisano Maj 30 U prolazu, 83 postova Lokacija: Beograd, BBrdo Motocikl: '93. VFR750F Prijavi odgovor kao problematičan Ma bre lep je i ovako! Doduše, nije vaaaauuu kao što je izgledao u mraku, istina, ali lep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13558 Napisano Maj 30 Ne silazi, 6025 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 5/27/2024 at 6:38 PM, Luka9905 said: Kakav spoj retro i modernog dizajna. Čini mi se da niko još nije uradio ovako nešto i da će im ovo biti prvi model koji nije pandan neke druge marke. CFmoto više nije tamo neki brend koji se tek pojavio, već nešto veoma konkurentno na tržištu. U pravu si niko nije pokusao a ni uspeo tako nesto (meni su svakako oba ruzna ali proci ce jos mnogo vode Moravom koju ce piti zuti ljudi dok oni ne postanu trend seteri) MV Agusta Superveloce 800 - Italian Motorcycle WWW.MVAGUSTA.COM Superveloce 800 is... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13558 Napisano Maj 30 Ne silazi, 6025 postova Prijavi odgovor kao problematičan Inace postoji jako dobar razlog kada niko nešto ne radi a zove se nikom ni ne treba to pa zato niko i ne radi 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1514 Napisano Maj 30 Drug član, 956 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Podseti me na (trenutak samo) na XSR900 GP, koji je lepsi ipak i na drugi i treci pogled 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Maj 31 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Inace postoji jako dobar razlog kada niko nešto ne radi a zove se nikom ni ne treba to pa zato niko i ne radi Misliš na primer kao što niko nije nudio ozbiljniji adventure model u klasi 500 ccm pa se kinezi satiru od prodaje?Svako predstavljanje modela koji upada u nepostojeću kategoriju na tržištu je veliki rizik koji može da ima veliki uspeh, ili da propadne potpuno. Zato je rizik. Lično smatram kladu 500 premalu za 4 cilindra i da će u najboljem slučaju biti uspešan toliko da opravda svoje postojanje. Oni što je neminovno je da će biti skup, sigurno preko 7000e, gađam ga oko 8.000e kod nas, i to će biti dobro ako toliko bude koštao. Po toj ceni sa nekih 70-80ks koliko može da ima, sigurno neće imati mnogo kupaca, ali mislim da tržišta van kine nisu primarna tom modelu nikako.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Maj 31 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Podseti me na (trenutak samo) na XSR900 GP, koji je lepsi ipak i na drugi i treci pogled Meni se ne sviđa nikako taj GP, običan mi je mnogo lepši. Honda Hawk 11 zato... Mmm...Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13558 Napisano Maj 31 Ne silazi, 6025 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Gordak985 said: Misliš na primer kao što niko nije nudio ozbiljniji adventure model u klasi 500 ccm pa se kinezi satiru od prodaje? Svako predstavljanje modela koji upada u nepostojeću kategoriju na tržištu je veliki rizik koji može da ima veliki uspeh, ili da propadne potpuno. Zato je rizik. Lično smatram kladu 500 premalu za 4 cilindra i da će u najboljem slučaju biti uspešan toliko da opravda svoje postojanje. Oni što je neminovno je da će biti skup, sigurno preko 7000e, gađam ga oko 8.000e kod nas, i to će biti dobro ako toliko bude koštao. Po toj ceni sa nekih 70-80ks koliko može da ima, sigurno neće imati mnogo kupaca, ali mislim da tržišta van kine nisu primarna tom modelu nikako. Sent from my 2107113SG using Tapatalk I ti si u pravu, nikad nije postojao KLE recimo, ubijanje od prodaje gde tacno? Da nema ogranicenja u kw za nove vozace znas koliko bi se ubijali. ADV motore cak i ovde na forumu svi posle jedne dve sezone traze da imaju bar 1000 CCM i redovno se pise za one manje ako ces putovati u dvoje plus prtljag slab je.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12527 Napisano Maj 31 (promenjeno) Ne silazi, 7321 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Problem kod te klase pored snage su ogibljenje i kočnice. Prvo to pa ostalo. Promenio Maj 31 član Alekre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13558 Napisano Maj 31 Ne silazi, 6025 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidi kao neko koga apsolutno ne zanima ta vrsta motora kao ni ona kola podignuta od zemlje koja ja zovem dzip a poznavaoci kazu to je kros over, suv... meni to sve isto. Znam da citam ovde da malo malo neko napise da prodaje malog stroma jer je slab za putovanje u dvoje i tako nesto. Pa sta je onda umorni kinez od 500 ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Maj 31 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ubijanje od prodaje gde tacno? Da nema ogranicenja u kw za nove vozace znas koliko bi se ubijali. Pa jel se ubijaju ili ne? Odluči.A KLE se ne proizvodi od 2007, i do CB500X 6 godina kasnije, klasa je bila maltene mrtva. Honda videla priliku i ubila se od prodaje. Kinezi videli da tu ima love, uleteli i oni, dali bolju opremu (vešanje) po nižoj ceni i ubijaju se i oni. Meni nikad nije bilo jasni zašto Kawasaki malog Versysa nikad nije apgrejdovao paralelno s malom Ninjom, već je zakucao na 300.A "da nema ograničenja u kw" je po meni besmislen komentar, ima ga i zato smo tu. Da nema veće cene registracije, da nema veće potrošnje, da ne košta više, da nije teže, znaš šta bi sve ja vozio...Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Maj 31 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan I da dodam, pogledaj cene polovnih KLE-kavaca, i uporedi sa ER-5, ista mašina, iste godine. Toliko o potražnji u klasi.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13558 Napisano Maj 31 Ne silazi, 6025 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Gordak985 ne ubijaju se, jel dovoljno precizno. da nema ogranicenja u kw ne bi ni to malo prodali, jel dovoljno precizno. Uostalom ko zeli neka kupuje a ja garantujem da za max 2 sezone ide prodaja sa opisom treba mi jace za putovanja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13558 Napisano Maj 31 Ne silazi, 6025 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Gordak985 said: I da dodam, pogledaj cene polovnih KLE-kavaca, i uporedi sa ER-5, ista mašina, iste godine. Toliko o potražnji u klasi. Sent from my 2107113SG using Tapatalk Brate napeo si me i sve vreme pises o dobrom poslovnom potezu a referises se na trziste Srbije. Ako mislis da je Kinezima dovoljno da budu uspesni u Srbiji onda ok 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Maj 31 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @dvlns nisam imao nameru da se raspravljam, pričamo samo. Ti imaš svoje viđenje, ja imam svoje. CF Moto bord direktora svakako ima svoje. Evropska unija i ostatak sveta ima svoje zakone, koji postoje. Srbije se nisam dotakao, osim indirektno u vezi cena polovnih KLE-kavaca.Ajde da se ti i ja vratimo na poentu koja nas je ovde vezala u bezveznu raspravu. Ti si rekao, parafraziram, da ako neko nešto ne radi da to znači da to nikome ni ne treba. Ja se tu s tobom ne slažem, mislim da postoje brojni razlozi zašto neko nešto ne radi što nekom zapravo treba. Možemo da se ne slažemo, slažeš se?Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13558 Napisano Maj 31 Ne silazi, 6025 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da mozemo da se ne slazemo i to je i korisno. Rekao sam jer recimo postoje neke super ideje koje su dosle par godina prerano i zbog toga propale, postoji mali broj novotarija koje su stigle u pravo vreme i time promenili nesto a najveći broj su promasaji voljeni biznis logikom ja cu da radim nešto što niko drugi ne radi i za cas imam 100% market share sto je istina ali market size tezi nuli. Konkretno oko 500 CCM smatram da je jako nepopularna kategorija jer gabariti su im kao i onima od 800+ CCM a snaga nedovoljna. Za sprdnju i dnevne potrebe ima dovoljno 125-250-300 CCM motora koji su tezinom prihvatljiviji za sve a za duza putovanja, zahtevnije korisnike se kubikaze i snaga dizu iz godine u godinu. ADV ako je to ono kad se skupi ekipa i ide na put od 2-3000 km sa povremenim silaskom sa asfalta onda stvarno ne znam kako moze 500 CCM da ispuni uslove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...