ivan_stancevic 1 Napisano Maj 17, 2024 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Imam problem da mi se na radili skutera napravio veci zazor od same kajle, i ne moze da drzi magnet na mjestu. Ima li neki nacin da rijesim ovo bez vađenja i mijenjanja radilice ili ću ipak morati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1587 Napisano Maj 17, 2024 Drug član, 608 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Ti si ovu kajlu na slici pogrešno okrenuo ako ja dobro vidim. Stavi ispravno, p slikaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan_stancevic 1 Napisano Maj 17, 2024 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, maza1 je napisao: Ti si ovu kajlu na slici pogrešno okrenuo ako ja dobro vidim. Stavi ispravno, p slikaj. Kajla je ista s obe strane problem je u zazoru oko nje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2877 Napisano Maj 17, 2024 Ne silazi, 4978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Imam problem da mi se na radili skutera napravio veci zazor od same kajle, i ne moze da drzi magnet na mjestu. Ima li neki nacin da rijesim ovo bez vađenja i mijenjanja radilice ili ću ipak morati.Теби је навој отишо, иначе кад је конус у питању, кајла је тотално непотребна. Кајла служи да се магнет не измести приликом затезања матице. Ја возим свој скутер без кајле. У твом случају растурање агрегата је неизбежно.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan_stancevic 1 Napisano Maj 17, 2024 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Krokodilo je napisao: Теби је навој отишо, иначе кад је конус у питању, кајла је тотално непотребна. Кајла служи да се магнет не измести приликом затезања матице. Ја возим свој скутер без кајле. У твом случају растурање агрегата је неизбежно. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Navoj drži, sa samo osiguravajucom maticom i učvršćivačem navoja. Pokušao sam bez kajle i ne ide, a stavim ga u pravi položaj. Ako je kajla nepotrebna zašto sam staru našao ,,sažvakanu,,? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2877 Napisano Maj 17, 2024 Ne silazi, 4978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Navoj drži, sa samo osiguravajucom maticom i učvršćivačem navoja. Pokušao sam bez kajle i ne ide, a stavim ga u pravi položaj. Ako je kajla nepotrebna zašto sam staru našao ,,sažvakanu,,?Јер навој не држи, и такав какав је на слици не може да држи. Главни који држи је конус, а ако све пада на кајлу џаба се надаш.Ја без кајле као сигурност користим три капи овог на слици, конус нормално чист и без изобличења(и на радилици и на самом магнету). Не користим кајлу јер сам 7 степени у раније.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4323 Napisano Maj 17, 2024 motoras, 2488 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Kajla ne drži magnet da se ne okreće. Drži ga konus,a da bi konus držao mora matica da može da se stegne kako treba. Ako se okreće problem može biti u navoju, konusu na radilici ili konusu u magnetu. A okrenuo je magnet verovatno zato što nije matica navukla konus Kako treba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2877 Napisano Maj 17, 2024 Ne silazi, 4978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kajla ne drži magnet da se ne okreće. Drži ga konus,a da bi konus držao mora matica da može da se stegne kako treba. Ako se okreće problem može biti u navoju, konusu na radilici ili konusu u magnetu. A okrenuo je magnet verovatno zato što nije matica navukla konus Kako treba. Ето, веч смо 2:1Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8396 Napisano Maj 17, 2024 Ne silazi, 2183 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Kako god,samo nova radilica,ili dobra polovna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6740 Napisano Maj 17, 2024 Drug član, 3053 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan 4:1 koliko mi se čini 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2877 Napisano Maj 17, 2024 Ne silazi, 4978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Постоји могучност да се место где је навој попуни варом, обради и нареже нови. То сам радио много пута али на скупе радилице које коштају 300/400.....и више€. Ако је кинез у питању неисплатљиво тотално, али како и да је, то не иде на лицу места и мора радилица напоље.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan_stancevic 1 Napisano Maj 17, 2024 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znači ipak ide nova radilica, hvala svima koji su učestvovali na ovako brzom riješenju problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16170 Napisano Maj 17, 2024 Integrisan, 9342 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne mora nova radilica, ista stvar se desava kad sjebu navoj na kontra strani gde je prenos. Skini namotaj i nadji dobrog strugara da ti na licu mesta reši navoj.... radiće posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...