Gile_Extremeboy 7925 Napisano Maj 14, 2024 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Može voda, pivo, sok šta god poželite, ali je samo 1L sadržaj kesice, nov nekoriscen. 60e cena 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4191 Napisano Maj 14, 2024 (promenjeno) Nemanja Stojanović, 1413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ništa Promenio Maj 14, 2024 član Skittles Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11750 Napisano Maj 15, 2024 Drug član, 1294 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Jebote moj mozak je pročitao hidratantni lanac,reko sta je ovo sad ,nesto novo ,nisam nikad cuo,prva pomisao da se sam podmazuje nekako,ne znam kako 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Maj 16, 2024 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, piki je napisao: Jebote moj mozak je pročitao hidratantni lanac,reko sta je ovo sad ,nesto novo ,nisam nikad cuo,prva pomisao da se sam podmazuje nekako,ne znam kako Ako ti je lakse,nisi jedini. 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3801 Napisano Maj 16, 2024 Astro Puki krsi sva pravila!, 933 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislio neki ranac koji se natapa vodom tj kišom pa ostanes suv 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1419 Napisano Maj 16, 2024 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Jel to upija vlagu iz atmosfere pa pretvara u pijacu vodu? Malo je ovo Gile za one tvoje snajke iz druge teme. Njima bez 3l nista. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Maj 16, 2024 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, bopk je napisao: Jel to upija vlagu iz atmosfere pa pretvara u pijacu vodu? Malo je ovo Gile za one tvoje snajke iz druge teme. Njima bez 3l nista. Bozilovicu ovo ti je čudo tehnike, pored upijanja vlage iz azmosfere moze i da upija rosu sa biljaka i možeš da uživaš u svakom gutljaju cistog H²O Za one iz druge teme ima cika Gile drugo nešto. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22204 Napisano Maj 16, 2024 Integrisan, 9562 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ima li snagu da "vuce" kondenz iz unutrasnjosti rezervoara ili skuplja samo spoljnji znoj? Hvala. P.S. Sprecava li orosavanje tapacirunga sedista usled kondenzacije izmedju gluteus maximus-a? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Maj 16, 2024 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Neću više ništa da vam otkrivam, da ne kvarimo iznenađenje, jednom rečju bićete ODUSEVLJENI ovim gadgetom. Kupite i uživajte. P.S. Zimi ga možete koristiti u vlažnim podrumima, kakvi odvlazivaci, kakvi bakrači, KTM ranac je majka 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...