aca-pn 6394 Napisano Februar 15, 2010 Enduraš, 6383 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim neku svrhu vezica na kros gumi, cim se skinu sa krampona upasce izmedju, a onda nemju nikakvu funkciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Februar 15, 2010 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Možda na kros gumi i nemaju neku svrhu ali za izvlačenje iz blata sa putnim gumama sigurno pomažu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zileivan 7 Napisano Februar 15, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam probao nesto sa auto lancima mislim da cu moci da ih iskoristim uz male prepravke,pa ako budem imao veceras vremena imam da ih namontiram pa javljam, Meni su neophodni za vikend idem na dzipijadu po vrletima juga srbije ima da ih nabudzim pa makar crko ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Februar 15, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan To sa kanopom jel je primenjivo na snegu ili samo blatu Ne znam nikad nisam probao a mukame nateralada i ih probam po snegu kad sam posl par metara zaglavio. Evo i slike prosto ti zao da ih uprljas kako su lepi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 15, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ako vam se vozi po snegu, kupite polovne krampone, usrafite plehsafove i koristite samo za sneg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 16, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, da se ne mucite - evo vam resenja . Uzmete lepo lance za sneg od kola i stavite na motor. Treba samo naci koji vam lanci odgovaraju. Lanci od kola su predvidjeni za sire pneumatike, a posto motor ima uze, taman se lepo sve uglavi i zategne. Ovu sliku sam vec postavljao negde na forumu, al ko ce da je trazi. Na slici je zadnji tocak od MZ-a 250 koji je od 16 coli, a lanci na njemu su od kola za tockove od 13 ili 14 coli. Lepo probate koji vam odgovaraju i za oko 3000 dinara kupite komlet za kola, i to podele dvojica i svakom jeftino . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6394 Napisano Februar 16, 2010 Enduraš, 6383 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li isprobao ti to u voznji, kako se ponasaju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Februar 17, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedno da se razumemo...koliko vidim, svi bi da "spanuju" zadnji tocak...a on vam je manja muka kada se nadjete sa motorom na snegu i klizavici. Prednji tocak je key_wheel! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 17, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li isprobao ti to u voznji, kako se ponasaju ? Nisam, slika je sa neta, bio je tekst, i covek je bio odusevljen kako se motor ponasa i vuce , a i koci. Jedino sto je njemu bilo lakse jer je uz ovog MZ-a imao zakacenu prikolicu a i na njenom tocku lance. Kolko se secam, ti lanci na tocku od prikolice su bili problem jer su kocili prikolicu ( vukli je u desno ), al su bili odlicni kad je on kocio jer je i prikolica imala svoju kocnicu povezanu sa zadnjom na motoru. Ovo sam skinuo jos pre par godina sa neta i mislio da probam zimi, pa nisam . Mislim da bi to dosta treslo zadnji deo motora ako bi ga takvog vozio po N. Sadu, jer se ovde uglavnom sneg dobro cisti. E sad verovatno bi bilo mnogo bolje sa ovime voziti negde gde ima vise snega i gde se duze zadrzava . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4935 Napisano Februar 17, 2010 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moj burazer se juce vratio sa Reli Svedska i video sam na nekim slikama R 1200GS sa gumama kramponkama koji isto imaju i spajkove iliti eksere raznih velicina, moracu da postavim sliku kad stignem kuci Kaze da idu po snegu ko nenormalni, a tad je bilo -27 pa sad vi procenite da li je bilo leda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Februar 17, 2010 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Moj burazer se juce vratio sa Reli Svedska i video sam na nekim slikama R 1200GS sa gumama kramponkama koji isto imaju i spajkove iliti eksere raznih velicina, moracu da postavim sliku kad stignem kuci Kaze da idu po snegu ko nenormalni, a tad je bilo -27 pa sad vi procenite da li je bilo leda... Ajde sta cekas vise ! Davaj slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4935 Napisano Februar 24, 2010 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo kao sto sam i obecao stavljam slike, nisam mogao nikako pre zatrpan sam nenormalnom gomilom papira 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4935 Napisano Februar 25, 2010 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I ne samo to, u razgovoru mu je lik sa kojim su gledali reli pomenuo da za KTM postoji opcija da se za 3600evra umesto zadnjeg tocka stavi gusenica kao na moto sankama Generalno Svedjani su lud narod za aute/motore pogotovo sto se tice budzenja i ilegalnih trka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Novembar 30, 2017 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan @kosta66 odgovaraš na post koji je 9 godina star 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Novembar 30, 2017 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i prije 9 godina je išla zima i nosila snijeg .. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Decembar 17, 2017 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno sam u fazi izrade jednog 'zimskog' projekta, ATV Snowmobile, jos uvek pokusavam da nadjem sve potrebne delove, priblizno ovome bi trebao da bude krajnji rezultat (naravno nece biti toliko profesionalno kao na slici, ali svakako bi trebalo da vrsi istu funkciju) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...