Jump to content

Moto Zajednica

QJ Motors ATR 125

Recommended Posts

• U prolazu, 2 postova
  • Motocikl: QJ ATR 125

Da predstavim i mog ljubimca... 

Kupio sam novi QJ Motors ATR 125 skuter. 

U pitanju je novi model, sa motorom od 125 kubika i 15 konja. Magarac za upravljačem gratis. Poseduje start&stop sistem, ABS i TCS. Pored toga ima digitalni displej koji prikazuje pritisak u gumama i temperaturu prednjeg i zadnjeg pneumatika, a može da se poveže preko blututa sa telefonom i da prikazuje navigaciju. 

Preuzeo sam ga u pre tri dana, mislio sam da ću da se vozim za vikend, ali se zbog ovih i onih obaveza sve izjalovilo. Tako da za sada svega dve slike.

Samo da napomenem da su žbic felne deo "promo" paketa, a ne znam da li sada mogu da se uzmu kao dodatna oprema. 

atr-1.jpg

atr-2.jpg

• Sviđa mi se 5

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• BJB Maxi Scooter Club, 430 postova

Parkirao je jedan pored mene u Promenadi, sivi sa nekim bronzanim detaljima, i redovnim alu felnama, mnogo dobro i lepo odradjeno izgleda + je napakovan opremom. Odlično su krenuli u ovu klasu

• Svrati ponekad, 228 postova
  • Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE

Teško da bi ovde imali tržište za 160 ccm... I25ice idu zbog A1 kategorije, svi ostali gledaju nešto jače...

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 2 postova
  • Motocikl: QJ ATR 125

Evo dva meseca kasnije i nekih 1000 km kasnije... Znam da nije prevelika kilometraža, ali poklopili se godišnji, vrućinštine i kada čovek da vozi.

Elem, skuter je vrhunski. Potrošnja se vrti oko fabrički deklarisanih 2.3 . Mojih sto kila nosi bez problema i ubrzava do 80km/h vrlo lagano. Posle kreće da se malo muči, ali ok. 

Uspeo sam da povežem i aplikaciju Carbit Ride sa motorom, tako da na ekranu imamo i navigaciju, dok telefon može da stoji kod mene, tj. nema potrebe za nekim nosačem. 

Da li ima nekih mana... Teško. Sedište je dobro, mada ume pozadina da utrne posle dva sata sedenja. Za sada je sve 5, pa neka tako i ostane. 

• Hvala 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja