Jump to content

Moto Zajednica

zzvizz

Članovi
  • Broj tema i poruka

    12
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Kostolac
  • Motocikl
    Piaggio x9 evo 125cc

Poslednji posetioci profila

1831 profile views

zzvizz's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

7

Reputacija u zajednici

  1. Svaka mu dala Ili svaki,sta znam... Ali i brzo je zavrsio,ocekivao sam da cekam dve nedelje
  2. Bogami jeste Evo majstor što je premostio i zamenio izgorele delove. I slika kako radi.
  3. Da vam samo javim da je kompjuter spašen,popravio ga je jedan elektroničar ovde u Požarevcu.U sredu sam mu odneo danas sam ga uzeo.Radi sve kompletno.S obzirom koliko je izgoreo nisam se nadao da mu ima spasa. 4000 din je uzeo za delove i ruke. Ako nekom treba ne daj Bože,neka se javi za broj.
  4. Naravno,nisam ni ja tako mislio,samo sam napisao u tom smislu da bih voleo da imam za novo nesto i da koliko toliko ne razmisljam.bar u pocetku dok traje garancija Ne znam kod koga da idem za tu ugradnju vanjskog automata,ja zivim blizu Pozarevca,da li to neko ovde radi pitanje je. Ali ostaje problem km sata svakako,i predjene kilometraze zbog tehnickog pregleda.
  5. Ma bas da znas,ali sta ces kad nemam za bolje,novije. Nego mi nije jasno sto su stavili migavce i km sat da ide preko kompjutera.
  6. Ima,malo ih ima ali ih ima.zato su i skupi. 80 evra pa na gore.
  7. Pozdrav drugari. Crkao je komp na x9 125cc evo,tj regler je crkao i davao preveliki napon i izgorelo je nesto u kompjuteru. Da li to moze da se popravi kod elektronicara ili mora drugi? Ne daje znake uopste kad se da kontakt,i migavci i km sat ne rade. Da znam da ne gubim vreme sa elektronicarima ako mu nema pomoci. Mada su i polovni skupi.
  8. Kupio sam piaggio x9 125cc. Probao sam mustanga nije bio los,ali sam morao malo jaci da uzmem jer se vozimo supruga i ja,pa sam uzeo najaci od 15 konja za A1 kategoriju.
  9. Moze link drug,da zastitim bord,ionako mi brljavi,da ne poludi skroz
  10. Da,pošto on nema koliko je ostalo km,pričam o onom trip delu,gledam kako odbrojava dok se vozim,ali izgleda mi kao da sekunde broji a ne predjene km. Od 125 cc nema ni jedan bez karburatora,bar su mi tako rekli nema veze što je evo. Onda ja ne čujem ili ne radi ventilator,to moram da proverim.
  11. Pozdrav drugari,ja sam Saša iz Kostolca,skoro sam uzeo piaggio x9 evo 125cc. Imam par pitanja. 1.Predjena kilometraža laže za 1 prema 4 (prešao sam 100 km na kompu piše da sam prešao 400 km) Da li to može da se reši ili mora drugi komp? 2.Kad bi trebalo da upali ventilator hladnjaka?pošto mi u gradskim uslovima kad je kreni stani digne temperaturu skoro izmedju srednje crte i one prve crvene) 3.Kad je hladan vuče solidno za njegovu kubikažu i težinu,čim se malo ugreje slabije povlači,da li to tako treba ili su možda karike,karburator?
  12. Pozdrav svima,zovem se Saša,nov sam na forumu. Vozio sam skutere dugo godina ali sve nesto na silu,polovno pa popravljaj pa opet i tako u krug,sad sam resio da kupim neki nov,da se ne mlatim sa polovnima. Ovaj mi je zapao za oko,da li neko ima iskustva sa ovim modelom?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja