Džim Džarmuš 2610 Napisano Maj 12, 2024 (promenjeno) Drug član, 1149 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Kazu da se samo žali na karlicu,ustao je šeta. Isao oko 50-60km/h.Trenutno je u hitnoj.Sivi je izleteo "niotkud" tako kažu očevidci. Promenio Maj 12, 2024 član Džim Džarmuš 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4192 Napisano Maj 12, 2024 Nemanja Stojanović, 1413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da nije ništa ozbiljnije. Takvi sivi će izletati dokle god ima i točka. Samo kad izleti nekome ko posle završi u hronici, pa se svi pitamo da li je i koliko brzo vozio - evo dokaza da nije 50-60, a sigurno ne ni 70-80 koliko meni lično deluje da bih vozio na ovom putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5463 Napisano Maj 12, 2024 (promenjeno) Ne silazi, 4879 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Kolegi brz oporavak i nadam se da je imao tablicu, zbog osiguranja. Inače će još nagrabusiti ako je bio neregistrovan. Promenio Maj 12, 2024 član Jovan Ristic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11194 Napisano Maj 12, 2024 Ne silazi, 2245 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Sporije od 50,vidi krilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2610 Napisano Maj 12, 2024 Drug član, 1149 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Da,dosta ljudi kažeda motor nije isao brzo. Bandit nije smrskan puno,odnosno samo mesto gde su farovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja1971 230 Napisano Maj 12, 2024 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li iko tablicu ovde... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11194 Napisano Maj 12, 2024 Ne silazi, 2245 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan I Citroenu fali tablica. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3586 Napisano Maj 12, 2024 Malinar u pokusaju, 1710 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Bandit s 1200 mk2, tj. 2000-2004 god, kolegi brz oporavak, da je bio suv kolovoz, verovatno bi ishod po kolegu bio bolji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2610 Napisano Maj 12, 2024 Drug član, 1149 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Moguće da je policija skinula,ma da ne vidim zašto bi to radili..? Nisam se raspitivao iskreno o te dve tablice nisam ni primetio ,samo sam pitao za vozača i kako se to dogodilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11194 Napisano Maj 13, 2024 Ne silazi, 2245 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran,ali mislim da policija skida kad se dogode udesi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8489 Napisano Maj 13, 2024 Drug član, 382 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Skida Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7378 Napisano Maj 13, 2024 Drug član, 3068 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ko je kačio slike ovakvog motora pre koji dan?? poznat mi je motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1303 Napisano Maj 13, 2024 Drug član, 406 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Kačio je kolega u Našim ljubimcima, ali to je mali Bandit bio. I ja tražio temu da proverim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja1971 230 Napisano Maj 13, 2024 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Не скида - нити сме да скида, осим по ЗБС-у, кад мора да изда потврду о одузимању таблица. Имао сам пар чукања колима и једно мотором, никоме никад није скинута таблица са возила. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8591 Napisano Maj 13, 2024 nekrunisani kralj moto cigana, 3199 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, Pedja1971 je napisao: Не скида - нити сме да скида, осим по ЗБС-у, кад мора да изда потврду о одузимању таблица. Имао сам пар чукања колима и једно мотором, никоме никад није скинута таблица са возила. Takođe i ja. Nikad nije skidana tablica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novus 138 Napisano Maj 13, 2024 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne skida se tablica kod udesa. Posebni su slucajevi kada se skida.....Sent from my SM-S916B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1312 Napisano Maj 13, 2024 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, Novus je napisao: ne skida se tablica kod udesa. Posebni su slucajevi kada se skida..... Sent from my SM-S916B using Tapatalk Tablica se UVEK skida ako vozilo nije sposobno da nastavi normalno ucestvovanje u saobracaju ( vise ili odvaljeni delovi koji su pretnja za druge ucesnike u saobracaju - citaj MOGU DA OTPADNU i slicno, napuklo ili razbijeno vetrobransko staklo, krive vile kod motora ili upravljac ......... ima puno razloga ) . Zimus je zena imala dva udesa sa kolima i u oba slucaja su skinuli tablice iz ODMA !!! Jednom razvaljen desni prednji tocak i puknut amort a drugi put je napukla soferka ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4192 Napisano Maj 13, 2024 Nemanja Stojanović, 1413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Meni kad je bila totalka sa kolima, uništen sa svih strana, nisu skinuli... Doduše nisam prisustvovao uviđaju, pa ne znam kako je tačno išlo, ali znam da su obe tablice ostale na vozilu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novus 138 Napisano Maj 13, 2024 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan da, ako je tehnicki neispravno, ne kod svakog udesa ili je istekla registracija i sl.Sent from my SM-S916B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8591 Napisano Maj 13, 2024 nekrunisani kralj moto cigana, 3199 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Totalka na motoru, nisu skinuli. Sada u decembru, polupan auto, odvezao sam ga kući bez farova, branika, hladnjaka... Ovaj što me udario na šlep bez trećine motornog prostora, ni njemu nisu skinuli. Mislim, moja tablica je odletela, ali sam je stavio na kontrolnu tablu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17231 Napisano Maj 14, 2024 Vozim motor, nisam BAJKER, 2395 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Dobro su svi, to je najvaznije, znam vozaca a suvozacica je sa foruma, ne bih da je imenujem...brz oporavak 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2437 Napisano Maj 15, 2024 Andragog, 5006 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje je, da li je neophodno kačiti ovakve slike na forum? Da li je fer kačiti tuđu nevolju? Verujem da većina nas ne bi volela da se nađe ovde sa temom, neko je pao ne znam ko ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 471 Napisano Maj 15, 2024 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak kolegi i koleginici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8780 Napisano Maj 15, 2024 4_tocka_i_karoserija, 1918 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, srbac je napisao: Pitanje je, da li je neophodno kačiti ovakve slike na forum? Da li je fer kačiti tuđu nevolju? Verujem da većina nas ne bi volela da se nađe ovde sa temom, neko je pao ne znam ko ! Ja mislim da je u redu kačiti ovakve slike na kojima je samo gvožđe i plastika. Ovaj forum smatram, između ostalog, i edukativnim, i mislim da što više ljudi treba da bude svesno svih mogućih opasnosti i potencijalnih posledica. A slažem se da slike koje ukazuju na teške posledice učesnika ne treba kačiti. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2437 Napisano Maj 15, 2024 (promenjeno) Andragog, 5006 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije samo gvožđe i plastika, jer se nešto posle ipak utvdi ko je to, pa onda kreću pozivi, žalopojke, kao da će te nekome pomoći. 99% udesa, padova je oduzimnje prednosti a 100% je prebrza vožnja Promenio Maj 15, 2024 član srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...