Jump to content

Moto Zajednica

Uskršnja akcija 2024. - Dom Sremčica - nedelja 5.maj

Recommended Posts

  • BJB Maxi Scooter Club, 4346 postova
  • Lokacija: Voždovac
  • Motocikl: Honda X-ADV 750
pre 34 minuta, Bruno 68 je napisao:

siđeš

Gde da siđe, k’o maneken se nije odvajao od motora :lol: 

  • Haha 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 1267 postova
  • Lokacija: Beograd
  • Motocikl: Kawasaki GTR 1400
1 hour ago, Bruno 68 said:

Darko, svaki naredni put kad siđeš sa motora priđi ludima i prosto se pozdravi. Izgovoriš svoj nik i tako te ljudi upoznaju a i ti njih.

Sent from my SM-A536B using Tapatalk
 

Haha , zezas ?! 

Pa to je tako normalno , ne zezaj...

Stigao sam drugi na mesto skupljanja , pozdravio se sa celim prvim likom koji je bio tu... 

Posle kako su dolazili , nista od toga...samo ste ti i max80  prisli...

Feniksa, merixa, perixa ne racunam, znam covika sto godina

 

54 minutes ago, Atorn said:

A može i neku svoju fotku da stavi ovde, kako bi drugi i njega povezali sa nickom. 

Brate , i ti me malko ovo ono a ? :)

Vidis li mi sliku na nicku ? 

Hahahaha

Vidji moju a vidji tvoju ,

 

No, da ne kvarimo tumu ...nije ni bitno

Promenio član Darko Mihajlovic
  • Sviđa mi se 1
  • Haha 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Vozim motor, nisam BAJKER, 2106 postova
  • Lokacija: BGD-LHS
  • Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow

Ljudi,

dajte slike sa nasim drugarima iz Sremcice, za nas koji nismo bili, 

batalite nebitne stvari :neznam:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 1136 postova
  • Lokacija: Beograd
  • Motocikl: Honda NC750x

Paaaa bice, jedan kolega je slikao svasta nesto, jedna devojka snimala ceo put i tamo isto, rekla je kad sredi da ce da posalje nekom da okaci. 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Rodjena na motoru, 734 postova
  • Lokacija: Pančevo
  • Motocikl: Honda hornet - Night Fury

Siromašluk fotki od mene, bila sam zauzeta pokušavajući da nadoknadim to što 5 godina nisam išla ( iz opravdanih razloga) . Biću bolja u fudbalu kad mi klinci porastu dovoljno da imam sa kim da treniram 😁 

Bilo je lepo videti sve vas koje znam posle toliko godina, bilo je lepo videti toliku njihovu sreću, a Živa -štićenik doma je taj koji je meni ulepšao praznik .

Ponosna sam na sve nas, u nadi da ćemo sledeći put biti brojniji .

 

😊😊😊

IMG_20240505_114959.jpg

IMG_20240505_114951.jpg

IMG_20240505_105308.jpg

IMG_20240505_105256.jpg

  • Sviđa mi se 7

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Rodjena na motoru, 734 postova
  • Lokacija: Pančevo
  • Motocikl: Honda hornet - Night Fury
On 5/5/2024 at 9:38 PM, max80 said:

Dragi bajkeri, prijatelji fudbala,

 

Konačno je došao i taj dugo čekani trenutak i utakmica, nad utakmicama. Po idealnom terenu i sparnom vremenu kopačke su ukrstili domaćini ekipa Sremčice i gosti ekipa BJ bajkera.

 

Posle finala SP i Superbola, najgledaniji sportski događaj je mogao da počne. Samo oni najsrećniji su mogli da prate ovaj događaj uživo, jer su karte rasprodate još prošlog leta. Ceo svetski jet set je jurio veze, koristio svoj uticaj, samo da bi došli do najvrednijeg parčeta papira. Teatar snova u Sremčici bio bio ispunjen i da je kapacitet 20x veći.

 

Nakon spektakularne ceremonije otvaranja, igrači su polako istrčali na teren. Domaća ekipa je istrčala u tradicionalnoj crvenoj opremi, ekipa bajkera u second hand. Naime i pored interesovanja najvećih brendova sportske opreme da budu sponzori bajkera, problem veličina dresova još nije rešen. Nijedna firma nije mogla da obezbedi tolike kalupe, ali imamo informacije da će i to biti rešeno u narednom periodu i da se radi o više milionskom ugovoru. Kada smo kod ekipe bajkera, oni odavno ovde nisu gostujuća ekipa. Njihovi navijači su se još od ranog jutra okupljali ispred Skupštine i u organizovanom navijačko/bajkerskom, korteu/defileu prošli ceo grad i stigli pred početak utakmice. Velika većina je ostala ispred kapija ovog zdanja, ali su bakljama i turiranjem držali svoje igrače u visokim obrtajima.

 

Vratimo se dešavanjima na terenu. Domaća ekipa je nastupila u istom sastavu kao prošle godine. Očigledno dobro pripremljeni i disciplinovani i spremni za osvetu. Ekipa bajkera je nastupila u izmenjenom sastavu, ali vidno osokoljeni, spremni da nastave pobednički niz. Čak su i kvote u kladionicama sa standardnih 15, spale na 9 na pobedu gostiju. Sve to je najavljivalo žestok okršaj.

 

Tako je i krenulo, međutim favorizovani domaćini su brzo zagospodarili terenom. Nije se dugo čekalo na uzbuđenja. Nakon kiksa odbrane, napadač domaćih izlazi sam ispred golmana. U samom driblingu dolazi do kontakta i rekli bi sporne situacije, koju ćemo analizirati u narednim danima. Dugo se čekalo i na mišljenje sudija iz VAR sobe, jer je evidentno da je blagi kontakt postojao, ali i velika doza simuliranja. Sudije su ipak ostale pri odluci da je penal, a siguran sa kreča je bio najbolji igrač domaćih.

 

Sve to je dovelo do varnica na terenu. Igra se rasplamsala bilo je i par oštrih startova. Veliki hendikep za goste je što zbog kartona nije mogao da ih sa klupe vodi šef stručnog štaba čuveni @Arakis. Osetilo se to u igri. Mnogo nonšalantnosti, sebičnosti, soliranja, nediscipline, bez pravih rešenja. U tom momentu na terenu je postojala samo jedna ekipa. Pametnom igrom domačini su opet zatresli mrežu gostiju i duplirali prednost.

 

Ekipa gostiju je krenula na sve ili ništa, što je ostavilo dosta prostora domaćinima. U tim trenucima videli smo par nekih opasnih šuteva gostiju iz daljine, čak je jednom pogođen i okvir gola, ali lopta prosto nije htela u mrežu domaćih. Zato je htela u mrežu gostiju i nakon jedne kontre na semaforu je već bilo 3:0.

 

Grogirani bajkeri, već pomireni sa porazom, probali su da spreče debakl i barem daju počasni gol. Ništa drugo nije ostalo nego da ubace u nižu pa šta bude. I onda se čudo desilo. Ekipa je pokazala karakter, da igraju do kraja i uspeli su nakon lepe akcije da postignu gol.

 

To je potpuno promenilo situaciju na terenu. Poput feniksa gosti su se podigli iz sopstvenog pepela i zagospodarili terenom. Iz jedne lepe solo akcije i preciznim šutem iz daljine uspeli da daju i drugi gol i vrate neizvesnost u meč.

 

Blickrig gostuju je probudio strah i nervozu u redovima domaćih. Osetili su to stari vukovi i pritisli sa svih strana. Napadi su se ređali u talasima i konačno nakon jednog odbitka dolazi do poravnanja rezultata. Ono što niko nije verovao  sada je jasno stajalo na semaforu 3:3. Jedan od najvećih preokreta u dugoj istoriji duela ove dve ekipe.

 

Do kraja nije ostalo mnogo i obe ekipe je stigao umor. Na kraju bez pobednika, što je sigurno najpošteniji ishod, na osnovu svega viđenog. A bilo je svega i golova i lepih akcija i nervoze i jakih duela. Sve ono što je duele ove dve ekipe dovelo na sam vrh lestvice sportskih dešavanja.

 

I pored velike važnosti utakmica je prošla bez i jednog incidenta, kako na terenu, tako i na tribinama, koje su ostale dugo napunjene i nakon poslednjeg sudijskog zvižduka i to je najlepša slika koja je poslata u svet.

 

Igrači obe ekipe su ovacijama pozdravljeni. Pristupilo se dodeli trofeja

 

IMG_20240505_202505.thumb.jpg.87b023719718852725b3c846c600432b.jpg

 

Za igrača utakmice je proglašena Nensy jedina dama na terenu, koja je komandovala odbranom gostiju i bila ta koja je donela preko potrebnu energiju i sigurnost i spasila goste debakla koji im se smešio.

 

Do sledeće godine bubamara će mirovati, a publika željno čekati novi okršaj. Svim akterima i na terenu i na tribinama želimo srećan Uskrs! Ekipi iz Sremčice želimo puno zdravlja i sreće, a ekipi bajkera puno druženja, lepih putovanja, bezbednih kilometara.

 

Sportski pozdrav!

 

Skidam kapu za tekst 😁

  • Hvala 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja