Mojsa 226 Napisano Februar 1, 2009 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Danas popodne lepo, suncano vreme pozove mene nntom na jednu voznjicu.Odluka je pala da idemo do Avale.Put je bio suv i cist sve do spomenika sovjetskim veteranima,a odatle sneg kao na zlatiboru,stanemo mi da se slikamo i posle slikanja ja nemam sanse da krenem slajfuje pegaso kao lud.Deset minuta sam isao 100m do onog parkinga na vrhu,a nntom ide sa njegovim skuterom bez problema. Pri povratku nntom je isao normalnim putem a ja sam se vratio lagano u kontra smeru jer sam video da ljudi sa kolima mile onim putem pored tornja pa nisam smeo da se usudim da krenem tuda. Sve je proslo bez problema i nasli smo se u podnoziju Avale,tu odlucismo da se vozimo jos malo pa smo otisli i do ripanjskog jezera,a slike sa jezera nema jer su se zaledile baterije u aparatu.A iz Ripnja lagano kuci na Miljakovac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Februar 1, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan eee, pa zamalo da se sretnemo ja se danas takodje vozikao po gradu. prvo krug gore iznad mirijeva prema slancima. tu mi iz njiva izleti grupa krosista njih 5-6. vezbaju, zezaju se. stanem, pozdravimo se - nisu na forumu. onda krenem bas ka avali ali posto je gospodja bila sa mnom, ona me ubedi da se na ulasku u jajince okrenemo i da podjemo na kafu kod prijatelja u resnik. i onda bas preko miljakovca, kroz sumu spustim se dole kroz tunel na rakovaci manastir pa u resnik. super dan za voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Februar 1, 2009 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan i mi smo isli kroz tunel kod DMB-a i u odlasku i u povratku.Drugi put se javi kad krenes na ovu nasu stranu pa da idemo zajedno na voznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Februar 1, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan hehe Lepo, lepo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Februar 1, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ti njih. Ko mladici hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 1, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast mladici,ja sam danas napravio mali kruziv od 10km,posle mesec i vise,dovoljno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Februar 2, 2009 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo "osvezavajuca" voznja...............bar za mene koji se "muci" ovde u Gabonu na nekih 35 stepeni............ Bravo...........super voznjica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...