Skittles 4139 Napisano April 20 Nemanja Stojanović, 1403 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan A jel ima DCT sa ručnim kvačilom 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2561 Napisano Maj 5 Drug član, 1128 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11629 Napisano Maj 19 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan vec pola godine hocu da odradim reset menjača i sve danas ću sutra ću i zaboravim. Uradih neki dan na planini. Ne znam da li je subjektivno ali posle ovoga drugi motor,lepse salta,drugačije menja, sad je i d drive drugaciji,ja prezadovoljan. @Satelis videh da ti preporučujes reset na svakom servisu, da li sam se ja istripovao ili je ovo stvarno ovako lepo usteluje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15880 Napisano Maj 19 Integrisan, 9300 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne mora na svakom al je poželjno uraditi reset sa vremena na vreme. Recimo, kad se resetuje pa vozi u S1 nekoliko kilometara (50-100km) menjač zapamti takvo saltanje. E sad, odradis reset pa prebacis u manuelni mod i vozis 100-ak km, vratis na automatiku i videćeš kako drugačije salta tj prilagodjava kako si saltao u manuelnom modu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11629 Napisano Jul 27 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan @Satelissta kazes za ovo,jel treba raditi i ako treba na koliko,da li si to skidao nekad ,jel ima potrebe honda+dct+motor+repair - Google Suche WWW.GOOGLE.COM honda+dct+motor+repair - Google Suche WWW.GOOGLE.COM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15880 Napisano Jul 28 Integrisan, 9300 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nemere se otvoriti linkovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4031 Napisano Jul 28 Drug član, 918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je DCT verzija npr. Afrike teža od verzije sa običnim menjačem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15880 Napisano Jul 28 Integrisan, 9300 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Oko 15-20kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2428 Napisano Jul 29 (promenjeno) Andragog, 4993 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Standard CRF1100L 2020od Wet Weight 226kg bez Wet Weight 236kg sa DCT Adventure model 2022 od Wet Weight CRF1100L DCT 248kg Wet Weight CRF1100L manual 238kg Kada imaju Showa EERA onda su 240/250kg Promenio Jul 29 član srbac 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11629 Napisano Jul 31 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 29. 7. 2024. at 0:29, Satelis je napisao: Nemere se otvoriti linkovi. kako mli je ono kopirano nemam pojma,evo valjda je sad ok: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15880 Napisano Jul 31 Integrisan, 9300 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da da treba (preventive radi), mene je el. motor zeznuo na Majdanpek kad sam bio....zaglavio mi je menjač u 2 brzini, oko 50Kkm predjena je tad bilo, pisao sam detaljno u NC temi. Odradio sam servis (ali ne ovako kao na yt) i od tad sve fercera kako treba, sad je skoro 85Kkm na satu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9881 Napisano Jul 31 Ne silazi, 2303 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Sećam se, čitao sam, mislim da je biksna bila problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11629 Napisano Avgust 9 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 31. 7. 2024. at 9:46, Satelis je napisao: Da da treba (preventive radi), mene je el. motor zeznuo na Majdanpek kad sam bio....zaglavio mi je menjač u 2 brzini, oko 50Kkm predjena je tad bilo, pisao sam detaljno u NC temi. Odradio sam servis (ali ne ovako kao na yt) i od tad sve fercera kako treba, sad je skoro 85Kkm na satu. Satelis imas pp ,ne znam da li si video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...