tloken 40 Napisano April 13 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Jel ste videli novi Peda motor sto je izasao? Ja sam ocekivao samo RX3 ali izgleda da su ubacili i RX401, mnogo ozbiljniji motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7867 Napisano Maj 2 Drug član, 2081 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Slikao danas u Jagodini.Porilično ozbiljnije izgleda od Tek250,i ovo su 250-ice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7867 Napisano Maj 2 Drug član, 2081 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan I šteta što je karburator,ili možda nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10950 Napisano Maj 2 (promenjeno) Ne silazi, 2184 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Na PA navode ubrizgavanje. Promenio Maj 2 član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tloken 40 Napisano Maj 2 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, gebee&co je napisao: I šteta što je karburator,ili možda nije. Jel si video mozda da li ima ABS? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7867 Napisano Maj 2 Drug član, 2081 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan ABS nema,da podsetim da su slike od 250-ice,možda jači model ima.Koliko videh ima i podesiv vizir.Uopšte ne deluje jeftino,vodom hlađen agregat sa dva hladnjaka,prednja guma 18-ica,felne, žice na felnama,boja,kvalitet plastika na zavidnom nivou. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10950 Napisano Maj 9 Ne silazi, 2184 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Zar ABS nije obavezan preko 125 ccm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tloken 40 Napisano Maj 9 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, cezarpa je napisao: Zar ABS nije obavezan preko 125 ccm? Peda TEK 250 znam da nema ABS, sad sto se tice zakona nisam siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 385 Napisano Maj 9 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 362 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Ocajno izgleda...Kao kineski modeli pre 15 god.Gume-Obilicevo.I to sve za samo 5700 eura. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3048 Napisano Maj 11 8-bit, 1873 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/10/2024 at 12:06 AM, Shaft021 said: Ocajno izgleda...Kao kineski modeli pre 15 god.Gume-Obilicevo.I to sve za samo 5700 eura. Meni onaj 401 najlepši od svih Kineza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 928 Napisano Maj 11 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Očigledno nisu pogledali šta se prodaje kod nas za +-6000 prilikom formiranja cenovnika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7001 Napisano Maj 11 Drug član, 2958 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Cfmoto će ih izuti. Da ne kažem i mnogo skuplje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2516 Napisano Maj 11 Drug član, 1493 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 2. 5. 2024. at 14:02, gebee&co je napisao: Slikao danas u Jagodini.Porilično ozbiljnije izgleda od Tek250,i ovo su 250-ice. Ovo sam video na Kefaloniji letos, pod drugim imenom i u crvenoj boji. Mnogo lepo izgleda uzivo. Bio na rent a car Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dekka 3 Napisano Maj 17 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bio do salona u Vrscu i mogu reci da iako je Tekken pouzdan ovaj je jedno 10 klasa iznad, citao sam recenzije i dugotrajne eksploatacije, veoma zahvalan motor i izdrzljiv , ali barem stose 125cc tice ima kombinovane kocnice , tj cbs , i po onome sto sam procitao jedinu manu su im nasli sto je lenj motor ali opet ovaj nije pravljen za jurcanje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3048 Napisano Maj 19 8-bit, 1873 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko rezervisao 401? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2455 Napisano Maj 20 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko rezervisao 401?Za cca 6000 evra ima jaku konkurenciju zemljaka, ja Pedu ni ne uzimam razmatranje za te novce, ili cf moto 450mt ili voge 525 dsx, u priči do 500 kubika. Peda Tek 250 i dalje mislim da je odličan izbor.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tloken 40 Napisano Maj 21 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, Gordak985 je napisao: Za cca 6000 evra ima jaku konkurenciju zemljaka, ja Pedu ni ne uzimam razmatranje za te novce, ili cf moto 450mt ili voge 525 dsx, u priči do 500 kubika. Peda Tek 250 i dalje mislim da je odličan izbor. Sent from my 2107113SG using Tapatalk Jeste, bas su preterali sa cenom, za 500 evra vise moze da se uzme nov KTM. Jedino Peda RX3 mislim da ima razumnu cenu za ono sto nudi, jedino me nervira sto nisu ubacili ABS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3048 Napisano Maj 21 (promenjeno) 8-bit, 1873 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 32 minutes ago, tloken said: Jeste, bas su preterali sa cenom, za 500 evra vise moze da se uzme nov KTM. Jedino Peda RX3 mislim da ima razumnu cenu za ono sto nudi, jedino me nervira sto nisu ubacili ABS. Pa nije baš, do 390-ke ima da doplatiš 1800 evra. Elem, stigao je 401, ali se zbune kad pitam za probnu vožnju Videćemo... Kakvi su prvi utisci sa MT, sve više naginjem ka nekoj ragi od 20 godina Promenio Maj 21 član mradomir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tloken 40 Napisano Maj 21 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, mradomir je napisao: Pa nije baš, do 390-ke ima da doplatiš 1800 evra. Elem, stigao je 401, ali se zbune kad pitam za probnu vožnju Videćemo... Kakvi su prvi utisci sa MT, sve više naginjem ka nekoj ragi od 20 godina KTM 390 DUKE FACELIFT WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM KTM 390 DUKE FACELIFT, 2024. godište, Naked, Beograd. Cena 6.590 € - Motori - Polovni Automobili Ako je ova cena tacna 890, ako gledamo adventure onda da oko 1800e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5192 Napisano Maj 21 (promenjeno) Drug član, 1862 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 19 minutes ago, mradomir said: Videćemo... Kakvi su prvi utisci sa MT, sve više naginjem ka nekoj ragi od 20 godina Što? Tvoji utisci ili ono što se piše u temi ? @mradomir možeš i u MT temi da pišeš, da ne pravimo ovde off. Promenio Maj 21 član živke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3048 Napisano Maj 21 8-bit, 1873 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, živke said: Što? Tvoji utisci ili ono što se piše u temi ? @mradomir možeš i u MT temi da pišeš, da ne pravimo ovde off. Ma samo pratim temu, nisam probao ni jedan ni drugi. Ima tamo dosta utisaka i bez moga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5192 Napisano Maj 21 Drug član, 1862 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Da ne idemo u off, ali nisam video neke loše utiske za MT do sada. Jedino što se čekalo puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3048 Napisano Maj 21 8-bit, 1873 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, živke said: Da ne idemo u off, ali nisam video neke loše utiske za MT do sada. Jedino što se čekalo puno. Baš nije tema za ovde, ali ono iskakanje iz brzine me je oladilo od bilo kog novog Kineza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3048 Napisano Maj 21 8-bit, 1873 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 36 minutes ago, tloken said: KTM 390 DUKE FACELIFT WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM KTM 390 DUKE FACELIFT, 2024. godište, Naked, Beograd. Cena 6.590 € - Motori - Polovni Automobili Ako je ova cena tacna 890, ako gledamo adventure onda da oko 1800e. Odgovarajući bi bio 390 adventure, zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grggaa 11 Napisano Maj 21 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan A koji je motor bio u pitanju kojem je iskocio iz brzine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...