Jump to content

Moto Zajednica

Stigla jos jedna masina - Suzuki GSXR 750

Recommended Posts

• U prolazu, 51 postova

znaci swaka cast....predobro...jos da se uklopi neka extra boja...ona fabricka zlatna od k8.. i da je ram crn...fuuuuuuu...jedva cekam jos slika...swe sam ih skinuo na komp jednu po jednu... :D veliki pozdrav

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Zbog mnogo posla u servisu ne stizem da radim oko svog motora ali ipak se desava nesto.

Izbor za prednji blatobran je pao na Suzuki K10 1000ccm.

Evo kako ce da izgleda  ;):

25ui0pd.jpg

• Integrisan, 13048 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

Super!

A ovaj stari ram jel ostavljaš na vdelu ili ćeš da ga maskiraš nekim "carbonfiberom! ili sl.

• Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Za sada ram necu farbati posto nemam vremena sve da skidam pa da vracam, a ne bi radio to na licu mesta, nekako mi nije detaljno, mozda sledece zime ako bude motor bio kod mene jos uvek (a iskreno se nadam da hoce) a o carbon foliji cu jos uvek razmisliti.

• Integrisan, 13048 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

a o carbon foliji cu jos uvek razmisliti.

Nisam mislio na foliju nego na neku masku. Pa sad da li od carbonfibra ili neceg drugog  ???

Mada ni farbanje rama nije losa varijanta.

Necu da vam kazem kad ce slika gotovog motora da ne ureknem samog sebe.

Ali radi se oko motora, polako ali sigurno. ;)

Xexe, mozda si i u pravu ali za dan ne mogu da skinem masinu sa rama, da poskidam svu instalaciju i sve ostale dzidzabidze, da ga ofarbam i da sve to vratim nazad.

U najboljem slucaju, jedan dan da skinem, sledeci dan da pripremim i uvece bacim podlogu, sutra dan da matiram i farbam i sledeci dan da montiram sve.

Otprilike 4 dana posla od ujutru do uvece a koliko imam posla u servisu ne verujem da mogu da odvojim jedan dan. :D

Sve bi to bilo drugacije ako ga farbam na licu mesta da ne skidam nista vec samo da zastitim ali to mi vise deluje kao "povrsan" rad. :-\

Ne kazem da nece biti kvalitetno ali ne znam ni sam...

Tako da ce za sada ostati ovako a za dalje cemo da vidimo, mozda se i u medjuvremenu predomislim. :D :D :D

• U prolazu, 82 postova

predomisli se bolje ti je. posle kad sve sredis bice ono,... jaoj trebao sam da ofarbam ram... i drugi ce govoriti ram bolje da je mat crni. a ti si sve spicanio... i onda ce te mrzeti da opet rasturas sve. kad vec jedes govna jedi do kraja. odradi ram i viljusku u mat crno neces se pokajati.

• Drug član, 1318 postova
  • Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm

Pratim temu od samog pocetka i posto i sam volim da seckam i prepravljam,ova tema mi postade jedna od omiljenih.

Nego brko jesi li stvarno bacio onaj prednji oklop sa kog si skinuo kalup(ako jesi kazi gde ;D)

Jesam, bacio sam ga u kontejner posto mi nije trebao jer sam napravio kalup i mogu uvek da izlijem nov.

Inace, spakovao sam ga u prvi kontejner preko puta moje radnje. :D :D :D

Pa ja imam kalup i mogu ti ga napraviti, to nije problem pa ti ako budes hteo kontaktiraj me preko PP ili na 0658230921.

Da ne bude kao sto pricam, nesto se malo i radilo a do kraja nedelje bi trebao ceo mtoor da bude gotov i spakovan za voznju ;).

• Pamet u glavu!, 49 postova
  • Motocikl: Suzuki k1 600 , Yamaha yp 125 majesty

Svaka cast brko . Cekamo krajnji ishod. Sta si odlucio za boju? Ili je to iznenadjenje?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja