Jašim 5444 Napisano April 8, 2024 (promenjeno) Pana, 531 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li ko, od čega je komplet? na ključu za amortizer : R32,5 ...ispod ključ : 27 made in Japan Možda nekom i treba... Promenio April 8, 2024 član Jašim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22202 Napisano April 8, 2024 Integrisan, 9557 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki takve kljuceve pakuje... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano April 8, 2024 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Suze mi imaju takav alat i futrolu;Japanac 100%-nema ključa 13 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1608 Napisano April 8, 2024 (promenjeno) Drug član, 1004 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam takav set u Banditu. Plus srafciger. Al mi nije takav kljuc za amortizer, slican je. Koliko ti je taj set? Promenio April 8, 2024 član Zarkela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5444 Napisano April 9, 2024 Pana, 531 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Alat može za poklon. Ja sam ga kupio jer mi bilo žao da bude na buvljaku a dobra je futrola , alat skoro komplet ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris19 108 Napisano April 9, 2024 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: Yamaha 535 Prijavi odgovor kao problematičan Ima Yamaha i Kavasaki sigurno a ostale nisam vozio. I posluži za nuždu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...