Zarkela 1637 Napisano April 3, 2024 (promenjeno) Drug član, 1021 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Ideja ove ankete s obzirom da se povela ozbiljna tema kina protiv ostatka sveta a nisam nikako mogao da ubacim anketu u toj temi već kao zasebnu temu, da pomogne budućim vlasnicima dvotočkaša istočne imperije u povoju koji bi model uzeli na osnovu nekoliko tema i opisa oko navedenih modela. Znači ideja teme nije rasprava već samo statistički pokazatelj trenutne popularnosti određenog modela kinesko indijskih proizvođača. Napomena: Tema nema za cilj reklamiranje određenog brenda već pomoć koja bi mogla da bude od koristi u odabiri ovih modela koji su se istakli kao trenutna jeftinija kupovina u odnosu na druge proizvođače. Te bih i molio da podaci o anketi ako se admini slažu ostane u okviru foruma. Promenio April 3, 2024 član Zarkela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6074 Napisano April 3, 2024 Drug član, 2082 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan I Voge ima dosta popularne modele. 300 Rally mi prvi pada na pamet. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7643 Napisano April 3, 2024 Drug član, 3157 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Fali ovde štošta da bi mogli o tome. QJ 700, benelli 700, mislim da su sad oni glavni, TRK502x sad neće prodati ni za lek. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5154 Napisano April 3, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 6049 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja tačkirao ali ne znam jel se računaju već poručeni ili ono "želje, čestitke i pozdravi"? Ako nisam ciljna grupa ankete - briši me. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1482 Napisano April 4, 2024 Drug član, 425 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba zaboraviti Kove modele 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 372 Napisano April 4, 2024 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Mene privlaci ovaj Voge 300 po ceni za koju se prodavao na sajmu. Nadam se da ce se pokazati kvalitetan, pa da se uzme polovan, mada ce do onda sigurno poskupeti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...