Vitez Koja 219 Napisano April 1, 2024 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Nzm da'l ima negde ova tema? Posto se Vozzi ugasio. Sta sad uplatiti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3059 Napisano April 1, 2024 Drug član, 726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Evo linka teme. Ja sam uzeo AMSS baš povučen iskustvom koji se desio sa ovom instant firmom. Bio je dobar popust na sajmu, sada ne znam šta bih ti predložio. Zavisi od tvojih želja i potreba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1383 Napisano Maj 22, 2024 Drug član, 893 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @max80Kakva su iskustva ljudi sa AMSS? Cuo sam da su neke ispalili za slep i ostali ljudi u kvaru... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2637 Napisano Maj 22, 2024 ODUSTO OD DIJETE, 2670 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Naš kolega Nikola iz NS imao loše iskustvo sa njima u Bosni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5687 Napisano Maj 22, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 1757 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Msm da je sad najbolja, a možda i jedina prihvatljiva opcija Atlas. Ja sam uplatio moto evropa zlu netrebalo. Ali tu nije uklj Srbija sto mi je malo nelogično. Ali ima i varijanta sve zajedno. Za sve info a i dodatni popust pozvati Tatjanu iz Atlasa i dobiti uputstva. 063520912 TatjanaПослато са HTC One A9s помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2637 Napisano Maj 22, 2024 ODUSTO OD DIJETE, 2670 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan I mene su iz Atlasa zvala dvojica u zadnjih 7 dana, verovatno pokupili bazu podataka iz vozzi ili su u nekoj kombinaciji pa sad zovu sve redom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1643 Napisano Maj 22, 2024 Никад не једи жути снег!, 745 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Msm da je sad najbolja, a možda i jedina prihvatljiva opcija Atlas. Ja sam uplatio moto evropa zlu netrebalo. Ali tu nije uklj Srbija sto mi je malo nelogično. Ali ima i varijanta sve zajedno. Za sve info a i dodatni popust pozvati Tatjanu iz Atlasa i dobiti uputstva. 063520912 TatjanaПослато са HTC One A9s помоћу ТапатокаЗначи, да се позовемо на тебе? Надам се да си добар утисак оставио... Сент фром мај Шајоми... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5687 Napisano Maj 22, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 1757 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ma nemora a i može, bitno je da imas kontakt od drugara i samo cepaj, biće bolji uslovi nego sto bi bilo on-line, tj preko interneta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 459 Napisano Maj 22, 2024 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Mene zovu danima neki iz Sapca...zna li neko nesto o njima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...