drumskalisica 8741 Napisano Februar 19, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ma moze da podesi, samo malo vise posla. Skine fuzastere, podesi amorte i opet stavi fuzastere ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Februar 19, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Ma moze da podesi, samo malo vise posla. Skine fuzastere, podesi amorte i opet stavi fuzastere ! Da li bi ti ovo radio uvek kada vozis suvozacicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 19, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ma moze da podesi, samo malo vise posla. Skine fuzastere, podesi amorte i opet stavi fuzastere ! Da li bi ti ovo radio uvek kada vozis suvozacicu? Za po gradu ne bih, samo bi pazljivije vozio, ali za dalja putovanja - sto da ne . Ili bi smislio vec neki sistem - na primer otsecem one polugice za stelovanje, a zabusim nekoliko rupa sa strane pa stelujem amortizer polumesecastim kljucem ( kao onaj kljuc za stezanje izduvne grane ) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Februar 20, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan e ak kak se to podesava to nisam nikad radio mislim da je to jedina stvar ne emzi za koju bas neznam cem tocno sluzi kud treba da se okrene kad nekog vozim a kud kad sam sam ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2669 Napisano Februar 20, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Fazon je valjda, da se okrene i sabije opruga,kad je teret pozadi i tako bude malo tvrđi amortizer, a kada si sam na motoru, onda se "odpusti" i onda je amortizer mekši i bolje špiluje, što bi rekli Nemci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Februar 20, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan cek kod svakog stelanja bi moro odsarafit amartizer ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Februar 20, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Ne ceo amortizer, vec samo zaokrenes onaj aluminijumski deo dole. Odosmo u off, ali evo jos jedne slike mozda ce ti biti jasnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2669 Napisano Februar 20, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Samo se okrene ona polugica, možda te zbunio onaj crtež što sam ja postavio, jer on pokazuje donji šraf od amortizera, samo iz razloga da bi video kolika je razdaljina one "šolje" od amortizera, u jednoj - a koliko u drugoj poziciji. To bi lako svako objasnio, a i svakoi ukapirao u tri reči, na licu mesta, ali ispadne nekako trapavo kada se pokuša objasniti tako prosta stvar preko neta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Februar 20, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan a kuzim sad da ode tema u of hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 20, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je uredu sa temom, to su koferi za TAJ motor sa usputnim doradama na motoru, off nije moguć. Ako nekome kasnije sve ovo može da posluži, super, tim bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Februar 20, 2009 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan ajd da ponovim nesto mi neuspe, ja uvek vozim na tvrdje jer mi onda ne bezi sediste ispod donjih ledja u krivini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 21, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Miha, ako do sada nisi stelovao otpor na zadnjim amortizerima, najbolje bi bilo da ih skines, da naprskas malo WD-a ili nesto slicno na delu gde se alu-deo koji se okrece spaja sa donjim delom amortizera. 1000000 % je "zalepilo" i nema sance da se bez muke okrene, a postoji bojazan da se polomi i tek onda nisi nista uradio... Ako hoces da ih sacuvas, najbolje skini amortizer, skini oprugu (taman mozes i da servisiras amortizer ) lepo poprskaj WD-om i ocisti...! Ima negde tema u MZ svetu o tome pronadji sve je lepo opisano, ali nemoj na silu da ih okreces!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 21, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nadjoh ovo na net-u, pa reko' da uz Mihine slike moze i ovo da koristi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 21, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo nadjoh ovo na net-u, pa reko' da uz Mihine slike moze i ovo da koristi... Ovo su bocni nosaci ko moji na mom MZ-u . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Februar 21, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan ev gotovo je sve ofarbano i montirano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2669 Napisano Februar 21, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Wow,mnogo moćno izgleda, ovako završeno. Sa sve onim stegama i gvožđurijama nije se moglo nazreti, da će na kraju biti ovako moćno. Bravo i kreni dalje, na novi projekat,kad ti ide od ruke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 21, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ti je kofer iznad auspuha? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Februar 21, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Živo me interesuje kako se ponaša konstrukcija kada budeš probao u vožnji pod teretom. I ja mislim da pravim nešto slično te sam zainteresovan. Ja imam manji top-case ali kada ga napunim, oseća se u vožnji da malo hoće da mi dodaje svoju masu u hendlovanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Februar 22, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ti je kofer iznad auspuha? Mislim da bi mu sad bio bolji fabricki auspuh jer je duzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Februar 22, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ti je kofer iznad auspuha? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Jul 23, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi neko mogao da mi kaze koliko bi komplikovano bilo postaviti ove postarske kofere od APN-a na 251? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Jul 23, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Skini sediste pa to samo nabaci samo ce ti se reci,kapiram da ce se morati onaj srednji deo na tim ,,koferima,, iseci i praviti drugi nosaci...kad stavis videces rastojanje od amortizera i auspuha,premda ovako gledano mislim da to ne moze,mora da radi brusilica... ??? Posle neko tapaciranje u neku eko kozu isl.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Jul 23, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Skini sediste pa to samo nabaci samo ce ti se reci,kapiram da ce se morati onaj srednji deo na tim ,,koferima,, iseci i praviti drugi nosaci...kad stavis Uradio bih to da ih imam - moracu da savatam postara na jedno merenje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jul 23, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Samo razapni sajlu u ulici i cekaj postara, tvoj je, sigurno kao i koferi.Za ugradnju cemo lako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Jul 26, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan hehe to sam i ja htio ugradit na svog pa sam ipak stavio ovake sto imam ma da su ovi bolji sto se ogozgo otvaraju i nemoze voda nikako u njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...