mkrle 0 Napisano Januar 30, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Niš Motocikl: Puh, Tomos automatic, Sym Husky 125, Suzuki GS500e ... itd 🎸🎸🎸 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, Kakva iskustva imate sa ovim motorom i da li znate za koju se cenu mogu naci ovde u Srbiji. Ja sam nasao na par mesta 85-86 godista za 1400 do 1600 eu. Neke osnove o njemu: 491 ccm V2 motor Vodeno hladjenje 6 brzina Kardan 201 kg ... Ali kakav je u voznji i kakva mu je potrosnja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gaggy92 0 Napisano Octobar 29, 2012 U prolazu, 28 postova Motocikl: Honda CB 400N Prijavi odgovor kao problematičan Jednom motor, udoban , potrosnja od 4 do 5 lit normalne voznje ( oko 100 - tke) od mene za bajk samo reci hvale . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 29, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ružan kao djavo i za vozace do max 175cm visine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gaggy92 0 Napisano Octobar 30, 2012 U prolazu, 28 postova Motocikl: Honda CB 400N Prijavi odgovor kao problematičan ja sam 183 visok i nisam imao problem s njim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pijun1 1 Napisano Januar 2, 2013 U prolazu, 8 postova Lokacija: Doboj,RS Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Druže to je odličan motor, mislim da je jedan od najboljih što je Honda napravila. Promijeno sam ih dva i super su mi služili4-5 godina. Pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nidza vespa 16 Napisano Septembar 1, 2021 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Vespa T-5 lml 150 Prijavi odgovor kao problematičan zdravo ima li delova za ovaj motor dali na nasem trzistu neko prodaje delove za ovaj motocikl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...