Jump to content

Moto Zajednica

pijun1

Članovi
  • Broj tema i poruka

    8
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu pijun1

  • Rođendan 31.12.1971.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Doboj,RS
  • Motocikl
    BMW R1200ST

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

pijun1's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. pijun1

    Poplava

    Potrebna mi je pomoć iskusnijih bajkera a pogotovu ljudi koji su imali slian ili isti problem. Pošto sam iz Doboja, RS, a pogodila nas je ova katastrofa od poplave imao sam nesreću da pored svega ostalog (kuće, auta, pomoćnih zgrada) poplava stigne i do mog ljubimca (Yamaha FZ6S) i poplavi ga cijelog. Potrebna mi je pomoć , šta raditi sa njim, kako riješiti na najjeftiniji način ovaj problem ili ga barem zaustaviti pa da čeka bolje dane. Koje su stvari koje bih trebao obavezno uraditi a da iziskuju najmanje novčanih sredstava, pošto nemogu trenutno ulagati veća sredstva. Svi koji imaju iskustva i znanja oko ovog problema dobro bi mi došao svaki savjet. Pozdrav za sve bajkere.
  2. pijun1

    Regler

    Ok hvala na savjetu kontaktiraću ih. Poz.
  3. pijun1

    Regler

    Kako da dođem do tog Joskinog reglera, nalazim se u Doboju, Republika Srpska a treba mi za Yamahu FZS 600 Fazer 98.g Treba mi Adresa ili telefon, nekakav kontakt. ko zna neka javi, Pozdrav.
  4. pijun1

    HONDA VT 500 C

    Druže to je odličan motor, mislim da je jedan od najboljih što je Honda napravila. Promijeno sam ih dva i super su mi služili4-5 godina. Pozdrav.
  5. Srecna vam nova godina, puno sigurnih kilometara u 2013- oj i puno srece i zdravlja..

  6. PROBLEM REŠEN Evo ovako, problem je bio u masi, i to u glavnom dovodu mase, na prvom džeku, . Rješenje problema je sledeće, potrebno je samo oguliti dolaznu i odlaznu žicu mase na prvom džeku (nalazi se sa desne stranemotora i prvi je džek na dolaznoj instalaciji iz pravca akumulatora - široki) i istu prespojiti sa drugom žicom. Nemojte pokušavati rasklopiti džek jer je isti teško raskloplti a problem jeste što su izgleda spojevi unutar džeka struli ili su izuzetno loši tako da nedaje dobar spoj. Pozdrav.
  7. Problem još nisam riješio ali za dva sata imam zakazano kod električara pa ćemo da vidimo , to sa novom masom nije loša ideja jer uvjek je lakše možeš kontrolisati. Ja još sumnjam da mi slučajno nije i prekidač svjetala na ručki pošto mi je onaj hepek kojim pališ svetla neko slomio ali ostao je donji deo, tako da sam ih pre palio na tom ostatku. Saopštiću Vam šta je kvar čim popravim i način rešavanja. Pozdrav..
  8. Skoro sam kupioCBR 929 i odmah mi se stvorio problem, možda on nije veliki ali za mene jeste, pošto sam neiskusan sa održavanjem zujalica, (20 godina sam vozio samo čopere). O problemu , motor je radio savršeno ali posle normalnog gašenja iponovnog paljenja posle 2-3 sata primjećujem da mi ne rade farovi, žmigavci i osvjetljenje table. Motor pali bez problema, krečem i nakon par stotina metara iznenada sve ponovo radi. Parkiram motor u garažu , danas pnovo palim ali opet nerade farovi, osvjetljenje table ( zadnja štopka i osvjetljenje tablice radi). Gasim motor a tada počinje da blinka crvena lampica na satu, kada dam kontakt ona se gasi ali farovi i ostalo navedeno i dalje ne radi, Provjerio osigurače ispod sjedala i tu je sve u redu. Dali iko zna šta je u pitanju i šta je rješenje problema. Svaki savjet je dobrodošao. Pozdrav za sve forumaše i ljubitelje dva točka.
  9. Imam problem sa vilicama na Hondi Shadow VT600, (krive su) tako da mi semerinzi ne mogu dugo izdržati. Trebaju mi nove ili dobre polovne, i dali neko zna mogu li i na koji način reparirat ( ispeglati ) ili montirati neke druge tj. drugih dimenzija ( orginalne su 39mm x 660mm ). Ukoliko išta znate ili imate ikakvih iskustava ili dobronamjernih savjeta ili znate gde mogu da nabavim nove ili poželjnije još ,,polovne,, molim Vas da mi se javite na e-mail ( piundoboj@hotmail.com ) ili napišete ovde.
  10. Pozdrav za sve ljubitelje moto sporta. Ja sam iz Doboja, RS, vozim CBR 600F PC31, toliko za sada.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja