MatorKonj 1500 Napisano Jun 4 Zainteresovan, 334 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako,primljen u dogovoreno vreme, svaki deo koji je skinut opran i ociscen (tocak,zadnji lancanik...), pozvan u radionicu, odbio ne volim nikom da stojim nad glavom kad radi,ponudjeno i da mi se opere lanac, ukazano da bi u skorije vreme trebalo da zamenim lezaj lancanika i.t.d. Na ukazanu gresku majstoru receno ja sam to stego muski odvilo se, zato sam i pisao ovde i stojim iza svake reci. @Satelis jednostavno ne mogu da idem kod nekog da mu ukazujem na gresku ko mi predhodno da odgovor kao da mi je IQ kao velicina cipela.Samim pisanjem ove trojice momka, smtram da je majstor shvatio gresku.Mladi su momci, niti sam ljut ni besan, imaju potencijala jos samo da nauce da progutaju ponos i priznaju gresku bice top. Mozda bi ovim mogli i da zavrsimo pricu sa mojim slucajem 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 830 Napisano Jun 4 (promenjeno) Zainteresovan, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Editujem ceo post, reagovao sam na ovu dečiju glupost, a nema potrebe zaista. Momcima iz servisa od srca želim da iz ovoga izvuku lekciju. Rekao bih da su svesni greške, još samo da se prestane sa pravdanjem, već da se greška prihvati i tu se sve završava. Ovaj forum ne funkcioniše baš tako da drugari pišu, tako da batalite to. Promenio Jun 4 član Luka9905 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3408 Napisano Jun 4 Drug član, 948 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Meni ceo motor istačkan belim markerom, imam fobiju da mi se ne odvrnu šrafovi. A baš kad moram da ga teram kod majstora, posle popravke dotegnem još malo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21679 Napisano Jun 4 Integrisan, 9453 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ma sreca pa je sve proslo bez neke havarije! Odvuce se paznja, meni cim neko dodje ja prekidam sa poslom, bas zbog toga, zaboravim/previdim i eto problema... Uzasava me kada dodju i kazu "Radi ti, ne smeta mi..." Radim svoj motor u svome dvoristu, ne smetam ti kazes Prvo, razum i kultura mi ne dozvoljavaju da ignorisem nekoga, drugo besan sam zbog tudje bahatosti i neuvidjajnosti. A jos i direktno kazem da nisam za drustvo trenutno... I opet bre dodju! Skoro sam imao situaciju da coveka, bukvalno pod misku drzeci izguram van, posle ja ne valjam a niciji mir niti komfor ne remetim! Zasto ovo pisem, ne smetati nekome dok radi, ne propitivati i visiti nad glavom, onaj koji posao obavlja treba biti fokusiran na to sto radi. Nije opravdanje ali mozda je i kod ovog o kome pisemo bilo brdo ljudi koji ga nesto propituju i od posla odvlace. Elem, verujem da ce covek od sada biti obazriviji, kao sto neko rece, provuce se greska i masini kamoli coveku, ali ispravi, izvini se... Nista tu lose nema ( I budi zahvalan sto se nista desilo nije zbog neodgovornosti!!!). 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 830 Napisano Jun 4 (promenjeno) Zainteresovan, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 48 minutes ago, Atorn said: Meni ceo motor istačkan belim markerom, imam fobiju da mi se ne odvrnu šrafovi. A baš kad moram da ga teram kod majstora, posle popravke dotegnem još malo. Ja imam super majstora, on zavrće šrafove jako, svom snagom, uz to, motor ti ne bude ceo u tačkicama od markera. Nema potrebe da dotežeš ništa, mlad je, jak, i ima puno iskustva. Nema devojku, pa mu je desna ruka poprilično jaka i zbog toga može baš da dotegne. Ako primeti da je neki šraf za zamenu, on ga zameni novim, a ako nema novi na stanju on taj stari dobro opere i podmaže pre nego što ga vrati. Takođe ti ukaže i na neke ostale nedostatke, i na nešto za šta se nisi ni javio. Meni je npr. rekao da mi retrovizor nije dovoljno stegnut i da na brzinama preko 100km/h ima da se okrene. To je stvarno istina i to mi se desilo odmah nakon servisa, bio je u pravu. Dalje, rekao mi je i da mi nedostaje kapica na ventilu za gumu, video je tokom detaljne kontrole motora, i za to je bio u pravu, stvarno je nedostajala. Ne voli da se reklamira, ako treba kontakt, pišite u PM. 'bem ti, ovo izgleda zarazno... Promenio Jun 4 član Luka9905 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6034 Napisano Jun 4 Ne silazi, 1808 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Aleksamisic je napisao: cak mi je i felne oprao gratis i ako su bile jako prljave, Sledeci put i ti ( i svi ostali ) ispostuj majstora operi tockove ili oko onog dela gde majstor treba da radi. (Ne treba detaljno nego samo da ne bude blata ili kilo mascure) 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3408 Napisano Jun 4 Drug član, 948 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Luka9905 je napisao: Nema devojku, pa mu je desna ruka poprilično jaka Kolko traži za ruke? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 830 Napisano Jun 4 Zainteresovan, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Atorn said: Kolko traži za ruke? Ne znam za ovo pritezanje, nisam to radio kod njega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4447 Napisano Jun 4 Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan On 6/2/2024 at 10:07 AM, Satelis said: Propust, greška svakako... dešava se. Otidji u ponedeljak i pokaži im sliku, ukazi (dobronamerno) na propust. Verujem da im neće biti sve jedno, takodjer verujem da će u buduće više paziti dok rade. Iz takvih ili sličnih razloga ne volim bilo kakav razgovor sa musterijom. Čak se ni na telefon ne javljam, propust se sa čas može desiti. Može priča pre i posle posla, ne i za vreme rada. ima na kanarevom brdu jedan vulkanizer ...posle promene guma zimske/letnje , krenem na put ... krene nesto da lupka negde oko Paracina..izadjem , pogledam tocak , srafovi poceli da se odsrafljuju... elem , kad sam se vratio u BG , svratim kod njega , da mu dobronamerno ukazem na propust , jer sta znam , nije bas zajebancija , a mozda mu je oslabio pistolj , nema kilo kljuc , ili sta vec covek za tri zivota nije hteo da prizna da je do njega nego mi je rekao da je neko video nove gume na kolima pa je mozda hteo da ukrade .. neko naisao i tako ostali srafovi... magarac sam , rekao , ok , i otisao ... magarac sam , sledece zamena leto - zima , opet kod njega... verovati neces , isto ... posle nekog vremena popuste srafovi, tipa u dan dva... magarac sam , nisam otisao da mu otvorim glavu , jer sam vozio decu , i morao da istovarim pun qrac stvari iz gepeka da izvadim kljuc za tockove ... nikad vise otisao nisam kod njih ljudski je gresiti... ljudski je i priznati gresku 4 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3408 Napisano Jun 4 Drug član, 948 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Meni je majstor menjao frajlauf na GPZ-u, ranije. Verovatno nije stegao tri vijka koja ga drže, ili nije stavio plavi loctite, ili ko zna šta. Uglavnom, havariju sam imao. A i pisao sam već o tome i šta sam uradio, i to sam samcijat, veći posao nego zamena zbog koje sam išao kod majstora. https://forum.bjbikers.com/topic/21450-kawasaki-er-5-i-gpz-500/?do=findComment&comment=2649540 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1851 Napisano Jun 4 Drug član, 2858 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, Satelis je napisao: Mateja, Filip i Aleksa....kako ste se momci maltene odjedared stvorili sa ovim postovima.... Ovo sad baš izgleda smešno, da ne kažem tužno. JevtoNS Da, trebao je otići jer se ovakve stvari upravo resavaju odlaskom i normalnim razgovorom. A sad da ti a i ostalima koji čitaju objasnim zašto se to tako radi, nema tu ničeg sramnog. Radih u firmi gde je na jednom mestu bilo 10-ak mehaničara i 8 elektricara. Kad dodje do (ozbiljnog) propusta, musterija se vrati i obrati servisu....da skratim priču. Šef vidi očigledan propust kolege iz servisa, preuzme vozilo i ubaci ga tj parkira na sred servisa. Momentalno svi majstori prekidaju sa radom, šef svima ukaže na propust, ne upirajući prstom u kolegu koji je napravio grešku. Takvi problemi se resavaju na takav način, dolazak i normalan razgovor dovešće do obostranog zadovoljstva. Musterija je ispoštovana, kolegi je ukazan propust, ostali su naučili nešto novo! To kad priznaju propust tako treba. A kad su oni arogantni da nisu napravili propust? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6034 Napisano Jun 5 Ne silazi, 1808 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, JevtaNS je napisao: . A kad su oni arogantni da nisu napravili propust? Video nadzor resava mnogo toga. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 799 Napisano Jun 5 Zainteresovan, 553 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo botovanje je veca antireklama od nezavrnutog srafa. 4 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3867 Napisano Avgust 1 Drug član, 463 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pohvale za njih, odradili posao po dogovoru. Menjao prednju gumu, plocice i ulje prednje kocnice. Guzva tako da ne popricasmo, nadam se sledece godine kad radimo zadnju na traktoru 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...